Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

14.4.07 Stansviikin kartanon keikka

Tästä se on hyvä lähtee...

Kaverin tuttavat oli järkännyt bileet Stansviikin kartanolle ja meidät oli pyydetty sinne aiheuttamaan pahennusta...ja omasta mielestä onnistuimme siinä yli odotusten.

Billeet alkoi 6 aikaan iltapäivällä ja meidän oli tarkoitus räjäyttää tajunta puolenyön aikaan. Teimme taktiset ja saavuimme paikalle vasta yhdeksän aikaan illalla, jottei meidän tarvitsisi kärvistellä juomapolitiikan suhteen niin paljon. Astelimme sisään ja fiilis oli kuin olisi saapunut Lappeenrantaan juhannustanssilavalle :DDD Poijjaat paineli rannalle fiilistelemään ja meikä poika painu tiskille tilaamaan kaljaa ja morottaan niitä vähäisiä tuttuja, joita sieltä tunsin.
Pikaisten morotusten jälkeen painelimme hörppimään boolia ennen illlan esitystä takahuoneeseen (eli kartanon keittiöön) ja virittäytymään tunnelmaan. Mitään paineita ei ollut, koska ei tarvinnut jämyttää illan esitystä.

Klo 24: Keikka oli yhtä vitun spinal tapiä ;DD Heti ensimmäisessä biisissä ilmassa alkoi leijua outo palavan sähkölaitteen haju. Mie sain hirveitä sähköiskuja huulille kun yritin laulaa mikkiin ja bassovahvistin alkoi pahaenteisesti pätkiä kesken kipaleen. Heti ekan biisin jälkeen bassovahvari sammui täysin eikä päästänyt enää ääntäkään. Onneksi meillä oli oma vahvistin mukana, joten pystyimme jatkamaan säälittävästi alkanutta keikkaamme. Pystyäkseni laulamaan, sähköopin monilahjakkuus, rakas rumpalimme Mikko "Nöpö" Neuvonen keksi vielä tehdä sähköeristeen omasta hikisukastaan vetämällä sen kortsuksi mikrofonin päälle. Älkää kokeilko, se ei auta paskaakaan! Oli kunnia pussailla rumpalin sukkaa koko keikan ajan ja silti saada hitonmoisia tällejä huulille. Kaiken tämän amatöörimäisen alkupelleilyn jälkeen päätimme ottaa tilanteen haltuun tapahtui mitä tahansa(siitä tilanteesta ei pääse kuin ylöspäin). Muistan vain jossain vaiheessa Mygiksen vinguttavan selällään kitaraansa kuin viimeistä päivää ja itseni roikkumassa kattoparrussa kaksin käsin yrittäen heittää volttia. Pojat on poikia...

Jengiä oli aika vähän mutta he olivat sitäkin paremmin meiningissä mukana. Oli mahtavuutta rokata heidän kanssaan Stansviikissä. Oli huojentavaa kuulla keikan jälkeen yleisöltä että show oli ollut helvetin kova, kun omasta mielestäni kaikki oli mennyt päin helvettiä.

Keikan jälkeen uppouduimme alkoholin mystiseen maailmaan täysin rinnoin. Hämärät muistikuvat kartanolta on, että meinasimme joutua tappeluun, herätimme siellä nukkuvat vieraat ja joimme talon kaikki viinat...eli perus meininki :DD Jossain vaiheessa meidät karkoitettiin sieltä ja hyppäsimme bändin kanssa taxiin ja lähdimme meille tuhoamaan litran pulloa venäjän tuliaisia. Tämän jälkeen filmi poikki... muistan vaan epämääräisesti basistimme heiluvan olohuoneessani puhuen jotain mystistä kieltä ja itseni yrittämässä saada cd-levy kuulumaan tv:stä.

-Tommy

Kirjoitettu Monday 23.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: