Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kaikuja studion uumenista, osa 1

Holá!

Nyt voimme virallisesti täräyttää ilmoille, että tulevan EP:mme ensimmäinen studiosessio on päättynyt ja rummut on saatu äänitettyä. Matkamme oman musiikkimme ihmeelliseen maailman on jälleen lähtenyt käyntiin. Hewin aika on tosiaankin käsillä, kun kidutamme itseämme jo toista kertaa Tarkus Recordsin ahdistavissa tiloissa. Kaikki neljä kappaletta saatiin kuitenkin pohjustettua uskomattomien komppien & fillien muodossa.

Rumpalimme Tzmägä "PERRRRKELE" Mellin oli tapahtuneen äänitystilanteen jälkeen hikinen, vihainen ja tyytymätön. Kaikki on siis mennyt juuri niin kuin pitääkin! Kannumestarin pitäessä taukoa, eksyi äänityskoppiin eräs harhautunut sielu, onnea etsivä, henkistä palkkiota hakeva Jere "Chinatown" Lahti, joka joutui kokemaan rumpalimme työstä aiheutuvan hikirauhasten suodattaman tuoksun. Hän tiedustelikin kopista poistuttuaan, että oliko kyseessä studiotila, vai jääkiekkohallin pukuhuone.

Päivän aikana kapulakallemme lisäksi studiolla bongattiin myös toinenkin hikihannu. Kyseessä oli äänittäjämme Joona "Rauhottukaapas nyt, pojat" Hokkanen, joka oli studion lattialla painivien poikien kanssa hätää kärsimässä ja tuskan hien vuoraama. Poikien ollessa poikia, saimme me aikuiset ihmiset (allekirjoittanut, Joona & Tzmägä) kuitenkin nuo muiden yhtyiden sävellyksillä lattioita pyyhkivät kappaleet hiottua kuntoon. Nyt näyttääkin melko varmalta että näistä kappaleista, tytöt ja pojat, nimenomaan näistä kappaleista tulee tämän vuosisadan rainingbloodit ja masterofpuppetsit.

Vaikka tällä studioreissulla vuodatettiinkin niin kirosanoja, hikeä kuin trioleitakin, saatiin kaikki kuitenkin kunnialla kokoon. Viikon 51 torstaina (17.12.2009) menemme siis äänittämään bassot (eli toisinsanoen pilaamaan kovan työn tulokset). Saadaanko silloin vastaukset kysymyksiin miksi, kenelle ja miten? Vai onko mahdollista, että kysymykset jäävät auki? Käykö sittenkin niin, että kysymysten takaa löytyy vain uusia kysymyksiä? Entä jos kysymykset johdattelevatkin meidät umpikujaan..
...... umpikujaan, josta ei ole paluuta?

jjon // Travesty of Sympathy

Kirjoitettu Tuesday 15.12.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: