Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Keikkaraportti: Port Side

Lauantaina 17.1. tuli sitten soitettua tämmöinenkin keikka. Kyseessä olivat erään Sami-veikkosen 30-vuotiskemut, joissa olivat soittamassa hirmukovat bileyhtyeet Kuvio sekä Cover Story. Blueborn pääsi siivellä vetäisemään neljän kappaleen setin helsinkiläisbaarin kutsuvierasjoukolle. Pidempikin setti olisi kelvannut meille, mutta parempi lyhytkin keikka kuin ei keikkaa ollenkaan. Sitä ei voi ihmislapsi käsittää, miten vaikeaa on keikkojen hankkiminen näinä päivinä.

Kappaleista vetäisimme menemään kisarepertuaaristamme kappaleet My Sweet Addiction ja Feelin' Fine, jonka jälkeen toistaiseksi julkaisematon tuleva hittibiisimme Another Day sai ensiesityksensä. Loppuun rymistelimme menemään vielä You Don't Fool Me:n, pokkasimme ja pakkasimme. Sitten vedettiin nenät punaisina viinaa ja ajettiin takseilla kukin eri teitä omille maillemme.

Seuraavaa keikkaa odotellessamme ehdimmekin varmaan sitten jo aloitella seuraavan demon nauhoittelut. Aiemmasta poiketen nauhoitamme varmaan rummut jossain ammattilaisstudiossa ja loppujen soitinten nauhoitukset, miksauksen ja masteroinnin hoidamme tietokoneistetusti. Lisää aiheesta kun on sen aika. Watch this space!

Kirjoitettu Monday 19.01.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: