Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Everybody Hurts

Hoh.

Heipä hei taas pitkästä aikaa. Päiväkirjan kirjoittelu ja muu mikserismi on taas jäänyt vähemmälle - en tiedä mistä syystä, muttei varmaankaan mistään merkittävästä. Viime torstain ja perjantain tein erilaisia töitä, enkä edes koneelle ehtinyt, niin ehkäpä tuokin osaksi selittää. Mutta nyt: Olen palannut. :)

[Jatketaan heti sillä kipeästi updeittailua kaippavalla, eli päivän kappaleella. Torstain. Ja REM:ää ajattelin kunniapaikalle valita, kun se ihan kiva yhtye on. Torstaina soi päässä "Everybody Hurts", joka löytyy ainakin tuolta viimesyksyiseltä kokoelmalta. Kiva biisi. REM on muuten juuri niitä yhtyeitä, joiden bestoffia kuunnellessa kokee monen monta kertaa sen ahaa! -elämyksen (ai TÄMÄKIN oli näiden biisi). Esimerkiksi "What´s the Frequency, Kenneth?" on juuri tämmöinen, mutta kun en nyt taas muista että miten se menikään, niin ei sitten. Mutta "Everybody Hurts".]

Sammakko kävi eilen tutustumassa Microbear -väsäyksiin, ja ainakin "Get My Cuesin" vokaaleista tykkäsi kovasti. En ole varma, olenko siitä "I Want To Take U Outista" vielä kertonutkaan, mutta se on nyt myös aika kivasti valmistumassa. Vokaalit on ihan kivat, Sammakko väsäsi mainion kertosäkeen ja jonkunlainen sämple pitäisi etsiä kertosäkeeksi. Mielenkiintoinen homma:)

Nuin. Eiköhän tässä ole taas tekstiä. Taidan huitaista foorumiin ja katsella mitä uutta ovat keksineet, ja siirtyä sitten töiden pariin.

Merkintä lisätty,

J.

Kirjoitettu Monday 29.03.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: