Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kappaleeton luku, kuitenkin kappaleissa.

Heh. Äsken tuli esittäytymään uusi työntekijä toiselta puolen taloa, ja tuli ihan mieleen se päivä, kun itsekin kiertelin ensimmäisiä kertoja hikisiä käsiä puristellen. Siitäkin tulee ylihuomenna viisi kuukautta. Menee se.

Kuunteluiden suhteen olen kyllä ollut luvattoman laiska. Johtuu tietysti siitäkin, että mikseri tahtoo olla hidas tai alhaalla iltaisin, joten olen sitä siitäkin syystä laistellut. Mutta nythän tämä pyörii kuin unelma, oikein vauhdikkaasti. Alhaalla tosin on vieläkin turhan paljon, mutta iso plussa tämä vauhti on. Kiitoksia:)

Päätinkin tältä istumalta, että tästä tulee pitkästä aikaa luku ilman kappalevalintaa. Kun en niissäkään ole enää jäljessä, voin valintani tehdä vaikkapa sitten viikonloppuna. Ja kertoa ostoksistani Keskisiltä. Niinpä niin.

Bussikortti pitäisi käydä uusimassa keskuksen piikkiin ja Jonnan kaveri tulee töitten jälkeen käymään. Siinäpä lienee ohjelmaa illalle, lopun voi kuluttaa vaikkapa... tietokoneella? Addiktio alkaa olla kyllä pahemmanluontoinen. Kappalearvosteluun minun on kyllä itseäni nyt tiiviimpään kannustettava, se alle neljänkympin arvostelu painaa mieltä. Enkä ole edes kovin uskottava esikuva:P

Eiköhän ole lopettelujen vuoro. Huomisilla voisin taas vierailla. Profiilia taidan muokkailla vielä hetkisen ja sitten kotiin lähtee,

J.

Kirjoitettu Friday 20.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: