Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kommenttirinki

On ollut aika kiinnostavat kaksi yötä. Eilen (tai siis periaatteessa toissapäivänä) vierailin pitkästä aikaa taas mikserissä kattelemaan vanhojen aikojen muistoksi bändin sivuja, ja satuin huomaamaan uuden kommenttirinkisysteemin (joka on sinänsä ihme kun miettii kuinka hyvin se rinki on piilotettu). Ja nyt kaksi yötä myöhemmin olen ansainnut 74 rinkikrediittiä. On ollut ihan kiinnostava kokemus kuunnella niin paljon sellaista musaa mitä ei ole IKINÄ ennen tullut kuunneltua.
Odotan tässä nyt innolla että koska niitä kommentteja rupee satelemaan omalle biisille, koska tähän mennessä niitä on tullut tasan yksi kommenttiringin kautta.

Yksi kammottava asia joka on kommentoinnissa tullut vastaan on biisit jotka on lokeroitu "noise" genreen. Kolme ensimmäistä kertaa kun sellainen tuli vastaan olin varma että kyseessä on vitsi, enkä ole vieläkään varma että onko. Jos joku osaa tästä enemmän kertoa olisin kiitollinen infosta.

Tällä päiväkirjamerkinnällä ei ole oikeastaan mitään tarkoitusta, mutta halusin vaan jotain noiden kahden idioottimaisen merkinnän ohelle (en halua kuitenkaan niitä poistaa koska ne on niin kauan siellä ollut).
Tässähän voisi vaikka alkaa useamminkin kirjoittelemaan jotain paskaa tänne, kun jotainhan tekemistä pitää keksiä valvottujen öiden täytteeksi.

Kirjoitettu Tuesday 28.02.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: