Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 94 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legal Trash - Ankio 23.07.2010

Legal Trash - Ankio
VITUN SEKOPÄÄ!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 07.04.2006

FEL - Boratti
Vissiinkin pilke silmäkulmassa tehty biisi. Hyvin esillä 90 luvun alun tyylinen synthpop meininki. Muuta hyvää en todellakaan osaa biisistä sanoa. Tämä on ärsyttävä biisi. Päämäärätöntä pimputusta jonka vaan toivoo loppuvan. Ja loppuikin aikanaan (sen voisi mainita vielä yhtenä hyvänä asiana).

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 17.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Vahvat soundit. Varsinkin alussa sitä reagoi että "hei mitä wittua täähän kuulostaa lupaavalta". Tämä fiilis jatkuu todella pitkään biisin koko ajan antaessa odottaa käyntiin lähtemistään. Todellakin jäi harmittamaan että biisi ei lopulta edistynyt mihinkään alun jälkeen. Tuossa tuntui olevan ainesta suunnilleen parhaaseen trance biisiin mitä olen kuullut, mutta se ei vaan edistynyt sinne asti. Loppujen lopuksi biisi jätti tyytymättömän olon. Plussaa hyvistä soundeista, ja hyvistä vivahteista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 12.03.2006

Routaraja - Routaraja
Sointukulku ei oikein iskenyt. (soundeista ei voi edes puhua..) Ihan jees lauluääni, vaikka kuulostaa häiritsevältä silloin kun laulaja yrittää revitellä. Kertsin melodia on mielestäni aika mitäänsanomaton. Skittasoolo oli ihan jees vaikka sekään ei oikeastaan klimaksoitunut tarpeeksi omaan makuuni. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa että aika unohdettava biisi, erittäin tasapaksulla melodialla.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 17.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
On aika erikoinen biisi. Mukava kontrasti säkeistöjen ja kertsien välillä. Pidin myös pelkistetyistä rumpusoundeista. Laulumelodia on tietysti aika simppeli, mutta ajaa asiansa. Kyllähän tämä biisi saa pään keikkumaan rytmissä. Kasvaa oikein mukavasti loppua kohden. On tämä kyllä 9 arvoinen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Break The Chains 11.03.2006

Vicious Minds - Break The Chains
Tämän olisi kuvitellut enemmänkin akustiseksi biisiksi (kokeilkaapa huvikseen tehdä siitä sellainen, uskon että saisi hyvää palautetta). Koska nyt tuntuu että nuo demppi kitarat tuolla ei tuo biiisiin sitä mitä biisi kaipaisi. Ehkä pariin viimeiseen kertsiin voisi nuo sähkikset tulla, mutta nyt ne vaan käytännössä on siellä tekemättä tarpeeksi biisin eteen. Hyvä kertsin koukku, joka voisi jäädä soimaan pitkäksikin aikaa. Mutta biisin melodia ansaitsee paremman alustan toimiakseen paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Infection 10.03.2006

Incendium - Infection
Hyvää stratovarius tyylistä menoa pienellä deathmetal vivahteella, jotenkin kuitenkin tuntuu että tuo deathmetal mättö yrittää korvata laulajan kykenemättömyyttä päästä tarpeeksi korkealle laululla.. Koska tuntuu että bändinkin pitäisi vetää agressiivisemmin kun noita kohtia tulee, nyt laulaja riehuu yksin ja bändi jatkaa melodista metallia. Mutta erittäin hyvä biisi, sitä toivoisi vain hiukan enemmän agressiivisuutta koko bändiltä noissa huudoissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 29.03.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
Tämä on liian hiljasella. Säkeistöjen sanojen asettelu hiukan ärsyttää. Moniäänisessä kohdassa nuo "muut" äänet ovat liian paljon esillä. Kaiken kaikkiaan aika kammottava miksaus. Jotenkin tulee sellainen pieni kannettava radio mieleen noista soundeista. Pohja puuttuu kokonaan. Hyvää yritystä noiden pikkustemmojen kanssa, mutta äänet ei sulaudu toisiinsa tarpeeksi, koska ne on erotettu toisistaan niin pahasti. Kaiken kaikkiaan biisistä voisi sanoa että yritystä näyttää löytyvän mutta toteutus ei ole mennyt ihan nappiin. Tämä on hyvä idea mutta ei hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes 07.03.2006

Her Wickedness - Chocolate And Cigarettes
Tämä biisi oli yllätys. Ei luonut tunnelmaa yhtä hyvin kuin edelliset biisit joita olen tekijältä aikaisemmin kuullut (ehkä positiivinen asia minulle. Tuskin genren faneille). Jotenkin ensimmäisen säkeistön viimeisen sanan korostus ja ekan kertsin jälkeen tuleva tuskainen huokaus tuo mieleen että tämä olisi halpa yritys mennä yli siitä missä aita on matalin, eikä loppu biisi vakuuta toisin. Väkisin tulee mieleen että tämä voisi yhtä hyvin olla aikuisviihteen tähden yrittämän musiikkiuran ensimmäinen single. Olen sanonut tätä aika paljon eri biisien kohdalla, mutta tässä se pätee harvinaisen hyvin, tässä biisissä ei oikein tapahdu mitään. Basso tuntuu kuin se olisi sutaistu sinne ja toivottu että se toimii rumpuloopin kanssa. Säkeistöt ovat samalla tavalla kiinnostavia kuin madonnan vogue biisin loppuselitys, eli puhutaan jotain jostain (vaikka sanoissa saattaakin olla tunnetta takana niin tuossa puheessa sitä ei kuitenkaan ole). Olisi virkistävää jos biisin sanat olisivat myötäilleet laulajan ääntämystä ja olleet rehellisesti pornahtavat. Mutta kun lauletaan kivusta, kaipuusta ja yksinäisyydestä niin mielestäni itseään hyväilevän kuuloinen naislaulaja ei sovi kuvaan. Yksi asia joka myös hiukan häiritsi oli tuossa englannin lausumisessa, joka on kokonaisuudessaan kiitettävä, mutta biisistä löytyy joitakin sanoja jotka hyppää esiin omituisen lausunnan takia. Paras esimerkki on mielestäni toisessa säkeistössä "...drowns in dirt", tuo "dirt" sana kammottaa niin pitkään että biisistä pääsee ohi osa vain sen takia. Noh, tuli taas jaariteltua.. Kaikenkaikkiaan voisi sanoa että tuntuu kuin tässä olisi yritetty päästä vähemmällä vähän joka suhteessa. Sanat toistavat paljon itseään hiukan varioiden, laulaja ei tunnu tuovan itseään lainkaan esille vaan maskeeraa itsensä pornahtavan äänen alle, pohjat ovat "sanottaisiinko" vanhanaikaset ja tarkoituksettomat (vaikkakin soundit oli ihan ok). Hyvää tästä voisi sanoa sen verran että taustalla tapahtuvat pienet vivahteet ovat mukavia, joka luo sellasen fiiliksen että biisissä tapahtuisi enemmän kuin mitä siellä oikeasti tapahtuu.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sateen luoja - Hautaan tielle 04.03.2006

Sateen luoja - Hautaan tielle
Paskat pohjat. Paskat sanat. Paska miksaus. Paskat soundit. Paska biisi. ...toivottavasti ei vaikuttanut liian rankalta tuomiolta...
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele FFK-18 - Noob 01.03.2006

FFK-18 - Noob
Demobändin suorituksena aivan loistava. Mutta jos tulisi jonkun oman mielibändini levyllä vastaan ihmettelisin rakenteen päämäärättömyyttä.. Kitarat kuulostaa hyvältä ja laulajan ääni on erittäin asiallinen. Biisissä ei vain tapahdu tarpeeksi. Harvinaista biisissä on laulajan englannin kielen taito, jossa suomen kielen aksentti loistaa poissaolollaan. -Plussaa hyvät soundit ja lauluääni. -Miinusta tapahtumaköyhyys
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rupert Kilometers - Sunrise 28.02.2006

Rupert Kilometers - Sunrise
Kuulostaa hiukan aloittelevalta konemusan harrastajan biisiltä, koska jotenkin tuntuu kuin tämä biisi olisi enemmän erilaisten osien summa kuin toimiva kokonaisuus. Tuo piano tuntuu siltä kuin joku olisi kuunnellut kerran biisin läpi, ja toisella kuuntelu kerralla olisi nauhoittanut pianon koko biisin päälle. Muutenkin tapahtumaa tuntuu olevan kovin vähän, ja kaikessa tapahtumassa on mukana tuo piano. Ei oikeastaan säväyttänyt tai herättänyt muutenkaan minkäänlaisia tunteita.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Slumber v0.2 26.02.2006

Sigkk - The Slumber v0.2
Ihan omituinen juttu tuli päällimmäisenä mieleen, nuo duuri-äänet riffeissä tuolla mörinän taustalla. Mutta eipä se kauheasti häiritse. Biisissä pidän tuosta kontrastista mörinäkitaroiden ja puhtaiden kitaroiden välillä. Biisin paras kohta on ehdottomasti outro. Hienoa kitarakikkailua siellä. Uskoisin että menoon sopisi hiukan selvempi laulu vaikka mörinän ohella. Samalla tavalla kuin kikkailette kitarasoundeilla niin kikkailisitte laululla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Theodor Slow - Rise 04.03.2006

Theodor Slow - Rise
Pidin tavasta jolla tuo melodia hiipi taustalta esiin. Sen jälkeen kuitenkin tuo joku haitsujuttu tuli kuitenkin liian kovalle, joka hiukan häiritsi. Seuraavaksi tuo bassolooppi tuli hiukan liian kovalle. Paljon muitakin asioita voisi jaaritella pelkistä yksittäisistä soittimista, mutta en halua. Tämä oli jokseenkin tavallisella kaavalla etenevä biisi, joka toi esiin erilaisia kompituksia samojen teemojen pyörien päällä tauotta. Välillä tuodaan jotain lisää, välillä jotain viedään pois. Ei sisältänyt tarpeeksi mielestäni kunnon kasvatuksia ja vaihteluja. Mutta onhan tuo todellakin ihan työstämisen arvoinen biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - kesäyön unelma 27.02.2006

Masa B - kesäyön unelma
Tässä mielikuva mikä minulle tulee tätä kuunnellessa: Mies asuu vanhempien kellarissa, ja imuroi netistä karaoke-pohjan. Illan tullen hän käpertyy peiton alle mikrofonin kanssa ja yrittää laulaa herättämättä vanhempiaan, unelmoiden tangokuninkaan tittelistä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Turingin testi 28.02.2006

Turingin poppikone - Turingin testi
Omituinen biisi jossa laulu kuulostaa aneemiselta, mutta pakko sanoa että pidin siitä juuri niin. Jotenkin syleilevä tunnelma joka elää mukavasti. Tuo haitari tuo biisiin jotain niin erilaista, ilman sitä biisi ei olisi valmis. En olisi aluksi uskonut että tätä voisi kuunnella montaa kertaa, mutta yksi kerta ei riitä. Tässä on sitä jotain mitä en nyt osaa kirjaimin kuvailla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUJO - One word 01.03.2006

RUJO - One word
Kitaroissa aistii jonkinlaista rutiininomaista soittoa. Ei luo niin agressiivista maailmaa kuin uskoisin että on tarkoitus. Ei shokeeraa tarpeeksi. Kaikki tuntuu liian suoraviivaiselta.. Ihan mallikkaasti soitettu mutta en vain aisti siinä mitään "omaa". Seuraa esikuviaan. Kaikenkaikkiaan ihan toimiva biisi, joka vain ei sykähdytä tarpeeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - No trees can handle 28.02.2006

Bonefleshdolls - No trees can handle
Erittäin omituinen yhdistelmä mörinää ja jingle kitaraa. En oikein tiedä mitä ajatella tästä, mutta eipä oikeastaan säväyttänyt. Kaikki on jotenkin liian yksinkertaista. Tuntuu kuin olisi haettu jotain uutta... ihan mitä vaan uutta. Piste sille että ainakin tämä on erilainen.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonefleshdolls - Miss sandman, feat. Masa from Good morni 04.03.2006

Bonefleshdolls - Miss sandman, feat. Masa from Good morni
Alun kitarapimputus oli hassu kaikessa söpöydessään. Mörinän alkaessa tulee mieleen se että onko tässä yritetty rakentaa joku deathmetal balladi, jossa joku metsänpeikkä fiilistelee ja laulaa menetetystä rakkaudesta. Eipä tässä kaikenkaikkiaan ollut oikeastaan mitään mistä ottaa kiinni. Kitarasoolokin oli niin hyvin piilotettu tuon kaiken muun alle ettei sitä rehellisesti sanoen edes kuule. Tämä on vaan tällanen biiisi joka soi kerran ja unohtuu jo seuraavan biisin kohdalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Three Little Men 28.02.2006

Stab Happy - Three Little Men
Vähän Guano Apes meininkiä enemmänkin rock 'n roll asenteella. Tuo efekti laulussa toimii jotenkin, mutta se vaatii mielestäni agressiivisempaa laulua muuten se tuntuu sotkevan hiukan meininkiä. Ei kuitenkaan sotke liikaa tällä hetkellä (rajoilla mennään ;). Pakko kuitenkin sanoa että on todella hyvä biisi. Joskus sitä vaan tykkää jostain biiseistä osaamatta oikeastaan selittää asiaa, tämä on yksi niistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Temperature 28.02.2006

Archaic - Temperature
Kyllähän tuolta löytyy mukavia vivahteita. Mutta biisi tuntuu enemmänkin olevan kuin elävän. En kutsuisi chillailu biisiksi koska se sisältää niin paljon jännitettä joka ei oikeastaan kasva tai laukea, joka on juuri se mitä arvostan eniten tämän tyylisissä biiseissä. Soundithan on ihan kohdallaan, eikä sisällä oikeastaan soundeja jotka ärsyttäisi minua (ärsyynnyn helposti huonoihin efekteihin). En osaa antaa tälle numeroa koska ei ole genre josta minulta löytyy hirveästi asiantuntemusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Degenerescence 26.02.2006

Afar a Bird - Degenerescence
Biisi alkaa lupaavasti (hieno kantele soundi taustalla), ja kun laulu alkaa en erottaisi musaa coldplaysta. Sitä rupee odottamaan innolla että mitä seuraavaksi tapahtuu.. mutta mitään ei tapahdu. Kun biisi alkoi, halusin todellakin pitää biisistä, mutta se ei antanut mitään mistä pitää. Mutta soundit kohdallaan, ja laulu on puhdasta, ja onhan siellä kiinnostavia juttuja taustalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaaleanpunainen Kohina - Out of the Pink 11.03.2006

Vaaleanpunainen Kohina - Out of the Pink
Ei "hieman" kasarimainen, vaan tuntuu oikeasti että tämä voisi tulla vastaan jollain 80-luvun hitti c-kasetilta. Lauluun olisi kaivannut huomattavasti lisää volyymia. Kertsissä hiukan häiritsi tuo haitsun sekoilu. Taustalla kuuluvat kitarat ovat erittäin mukavia, tuovat biisiin mukavaa eloa. Kaiken kaikkiaan ihan toimiva biisi, joka olisi voinut myydä hyvinkin parikymmentä vuotta sitten. Nyt toimii ihan hyvin vanhojen hyvien aikojen haikailuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piilossa - He kirkuvat pimeässä silmät verisinä 27.02.2006

Piilossa - He kirkuvat pimeässä silmät verisinä
Pahaa enteilevä biisi. Pitää koko ajan yllä omituista jännitystä, joka jatkuu biisinkin loputtua. Ei todellakaan mitään rentoa kuunneltavaa, mutta ei kai sen ole tarkoituskaan sitä olla. Pakko pudottaa pisteitä liian sairaan nimen takia.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Kaunis aamu 27.02.2006

Metalshit - Kaunis aamu
No eihän tuota nyt kahta kertaa kuuntele... Aiheutti minun mielessäni oikeastaan kaksi reaktiota, ensiksi säikähdin mätön alkamista ja loput oli aikalailla kärsimystä. Laulu muistutti hyvin elävästi crazy frogin vaarin tuskanhuutoja joutuessaan johonki pesukoneen linkoukseen.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Akateemikot - Yritin myrkytetyn omenan piilottaa 28.02.2006

Akateemikot - Yritin myrkytetyn omenan piilottaa
Esittelyssä sanot että biisi on taidetta. Sinänsä totta että taiteen tarkoitus on luoda tunteita, ja tämä tosiaan loi hyvin selvän ärtymyksen tunteen. En keksi mitään käyttötarkoitusta tälle biisille, paitsi ehkä kidutus keinona jossain kuulusteluvankilassa. Ensimmäinen kerta kun voin jollekin biisille hyvällä omatunnolla antaa nelosen.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaerX - RoPotti 28.02.2006

SaerX - RoPotti
Drum 'n base ei ole ikinä oikeastaan kuulunut suosikkeihin, mutta kyllähän tämän kuuntelee. Tämä on tällainen jota tulee vastaan aina välillä eikä niihin oikeastaan kiinnitä huomiota koska niistä ei tule esille mitään uutta. Varsinkin kun biisi on tehty pelkästään samplettamalla se tuppaa jättämään aika kylmäksi, eikä tämä ole poikkeus. Jos pitäisi kuvailla yhdellä sanalla sanoisin että : hauska.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 26.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Spooky. Ei edes uskalla kuunnella liian tarkkaan koska ei voi tietää mitä siellä kuulee. Vertaisin tätä biisiä vanhojen kunnon seireenien kutsuun. Ne ovat vietteleviä mutta haluan pysyä kummastakin mahdollisimman kaukana.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele God Enough - Kadut Live! 27.02.2006

God Enough - Kadut Live!
No mitähän tästä voi sanoa. Kuulostaa ylä-asteen bändikatselmukselta jossa kasiluokan tytöt vetävät ensimmäistä settiään. En tiedä että onko juuri tämä kyseessä, mutta se mulle tuli päällimmäisenä mieleen. Vaikea sanoa mitään tarkempaa koska tuon tarkemmin en kuule noin huonolla äänenlaadulla.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 (live) 02.03.2006

Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 (live)
KMA tulee hyvin vahvasti mieleen. Ei ole vain yhtä iskevää kuin mitä edellämainitulta on tottunut kuulemaan. Ei huono, mutta sitä vähän jäi odottamaan jonkun näköistä vihaisuutta enemmän. Kertsi ei oikein toiminut omasta mielestäni. Tuo jingle kohta oli enemmänkin hämmentävää. Kaikenkaikkiaan sanoisin että toimimattomampi versio KMA:sta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - ?? 27.02.2006

Trio Karvanaamat - ??
No voisihan tuota käyttää jonkun amiga 500 pelin taustamusiikkina... Vaikeata arvostella totisesti vähemmän totista biisiä. Mutta pointseja nyt ainakin huumorista. Sinne vielä jotain dracula lyriikkaa taustalle ni hyvä siitä tulee.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 26.02.2006

Mind Factory - Black Angel
Kitaroiden panorointi häiritsee aivan älyttömästi (varsinkin alussa). Soittimet tuntuu muutenkin olevan epätasapainossa. On ole oikein varma tuosta kahden laulajan kemiikasta. Idea naislaulajasta rankan laulajan rinnalla voisi toimia hyvinkin, mutta se vain ei toimi tässä. Kuulostaa kuin olisi revitty lauluraita jostain toisesta biisistä.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 27.02.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Hyvin harvinainen biisi sen yhdistelmän takia että se on tekno meininkiä ja että minä pidin siitä. Ei todellakaan ole minulle mieluinen genre mutta biisi onnistui kiinnittämään huomion alun itä-maisella riffillä, tämän jälkeen siitä tulee mukavan dynaaminen biisi hyvällä powerilla. Pystyn hyvin kuvittelemaan tämän soivan isommassakin klubissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 26.02.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Alussa en olisi voinut uskoa demobändiksi, mutta laulun alkaessa taso hiukan laski, ja kun laulu siirtyi korkeammalla taso nousi yli alkutason. Eli laulu ei oikein toiminut matalalla, mutta korkealla se on sitäkin parempi (englannin kielen lausuntakin parani huomattavasti korkeammalla). Täysin ammattilaista tasoa, josta ei puutu mitään muuta kuin se jokin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 26.02.2006

GARM - Fuck The Grace
Intron perusteella odotin biisiltä niin paljon enemmän kuin mitä se loppujen lopuksi antoi. Alussa oli muhkeat kitarasoudit ja tarkkaa soittoa, mutta jossain vaiheessa kaikesta tulikin vähän sotkuista. Rumpujen fillit eivät tunnu osuvan aina täysin kohdalleen (tuntuu että trigattu basso hiukan hämää). Mutta pointseja kuitenkin parista hienosta kitarakikasta, ja välillä hyvästä soundista.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Llama Inc. - Realigning 28.02.2006

Llama Inc. - Realigning
Pidän laulajan äänestä vaikka se kuuluukin aika huonosti tuolta kaiken muun seasta. Tulee mieleen joku keikkabussilla paljon maailmaa nähnyt bändi joka ansaitsee keikalta rahat bensaan jotta pääsee seuraavalle keikalle (ei todellakaan negatiivinen kommentti). Erittäin mielellä tämän kuuntelee mutta tuntuu että suurin plussa (kuulostaa kokeneelta) on myös biisin suurin miinus (vetää liian rutiinilla). Mutta kyllähän tuon perusteella joutuu kuuntelemaan bändin muunkin tuotannon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 27.02.2006

Sonicmind - Reflections
Biisi alkaa hyvin ja antaa toivoa tulevasta, mutta sitten tulee ärähdys ja kaikesta tulee jotenkin sotkuista. Kertosäe on kieltämättä helmi. Mutta noista örinäkohdista sen verran että siinä kuuntelisi mielellään äärettömän vihaista huutoa eikä tätä goblin imitaatiota. Se loisi hienon kontrastin kertsejä ajatellen. Mutta hyvin on soitettu ja tästäkin löytyy hiukan System of a Down tyylistä "jamähänsoitantähänkohtaanmitävittuamähaluan" meininkiä. Tässä jos tuo örinä vaihtuisi epätoivoisen vihaiseksi huutomeiningiksi ni nostaisi pisteitä ainakin mun osalta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - About 04.03.2006

Faro - About
Tuli heti fiilis lähtee jorailemaan jonnekki klubille kun tämä pärähti soimaan. Soitto on kutakuinkin virheetöntä, mutta kuitenkin sai aikaan sellaisen jamitus svengi fiiliksen. Kyllä tätä kuuntelee mielellään uudestaankin!! Mikä siinä on että tänään kommenttiringistä ei tule vastaan kuin hyviä biisejä?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 27.02.2006

Nocturna - Hard in the club
Ei tunnu tarjoavan mitään uutta genreen. Toi päämelodia tuntuu olevan liian kovalla kaikkeen muuhun verrattuna. Aika basic kompitustakin tuolta taustalta hohkaa (sen mitä kuulee tuon melodian takaa). Ovela rytmivaihdos tuossa tuohon suoraan kompitukseen. Mutta eipä biisi liiemmin yllätyksiä tarjonnut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Out of Reach 27.02.2006

Faro - Out of Reach
Ainakin näin korvakuulokkeilla kuunneltuna ärsyttää tuo urkusoundi joka pistää korvaan ja peittää niin hyvän naislaulajan äänen. Loistava biisi kuitenkin loppujen lopuksi vaikka onkin jo aika vanhanaikainen (sounditkin itseasiassa kuulostavat siltä). Erityisesti pidän kertsistä jossa urut vaihtuu ihan pianoksi, ja vielä nuo stemmat ovat piste i:n päällä. Ei mitään maailmoja mullistavaa megatähtimeininkiä mutta mukavaa kuunneltavaa laulantaa. Hiukan jäi odottelemaan jotain loppukliimaksia, jotain sävelaskeleen nostoa tai jotain... Kaiken kaikkiaan hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Byproduct - Mutalisk 04.03.2006

Byproduct - Mutalisk
Ei tuo nyt ainakaan huonoa ollut, mutta ei tehnyt mielestäni sitä mikä on ambientin varsinainen tehtävä, se ei vienyt minua mennessään jonnekkin. Kyllähän tuo biisin tuottama jännite vaikutti mielenkiintoiselta, mutta odotin siltä enemmän. Halusin uppoutua biisiin mutta biisi ei antanut minulle aikaa tehdä sitä koska sillä tuntui olevan liian kova kiire edistyä kohti loppuaan. Ei sinulla ole kiire saada biisi loppuun, tee rauhassa vaan koska jos biisi on ambienttia niin se saakin kestää ikuisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - Out of Control 28.02.2006

The Bad Excuse - Out of Control
Alku jyräsi niin tajuttoman kovaa että sitä ehti toivoa että sieltä ilmestyisi lauluääni joka tekisi oikeutta sille powerille, mutta se jäi hiukan vajaaksi. Aivan loistava teemariffi hyvällä backbeat rytmityksellä vahvoilla soundeilla. Kitarasoolo jätti toivomisen varaan, vaikka se rytmivaihdos siinä oli hyvä keksintö. Pointseja ehdottomasti kekseliäästä rock meiningistä, ja vahvasta soitannasta. Miinuksia heikohkosta laulusta, joka ei oikein tehnyt oikeutta biisin powerille. Moniääniset korostukset voisivat auttaa paljonkin. Kaikenkaikkiaan hyvä biisi jonka kuuntelee mielellään uudelleenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - My Rock'n'Roll 26.02.2006

The Bad Excuse - My Rock'n'Roll
Aika basic rock 'n roll kamaa. Soundillisesti häiritsi tuo diskanttivoittoisuus. Englannin kieli on hiukan hakusessa, lausumista ajatellen. Eipä oikeastaan tarjoa mitään uutta rokkirintamalle. Pisteitä vankalle rokkimenolle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Akateemikot - Matka Viroon ja takaisin 28.02.2006

Akateemikot - Matka Viroon ja takaisin
Eikö tämän pitäisi olla "noise" kategorian alla? Biisi kuvastaa minun mielestä erittäin osuvasti viron matkan tunnelmaa. Biisiä kuunnellessa voin nähdä mustamäen torin avautuvan silmieni eteen ja tuntea sen haikean tunteen että jossain vaiheessa joutuu lähtemään matkalle takaisin kotiin... Meinasi kuunnellessa tulla tippa silmään. Se oli oikeasti koskettavaa... Kiitos teille. Mutta tosissaan, en näe mitään syytä kuunnella tätä taikka antaa tälle totista arvostelua. On se sen verran rasittavaa sekametelisoppaa jolle en keksi mitään käyttötarkoitusta (edes kidutuskeinona, koska se ei ole edes siihen tarkoitukseen tarpeeksi hyvä).
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Grabzh Dewapershe 28.02.2006

Nobelskaja Priz - Grabzh Dewapershe
Tulee mieleen joku venäläinen syrjäbaari, johon joku satamatyöntekijä on saanut nyysittyä vanhan casio-syntikan, jonka tahdissa vakioasiakkaat kokeilevat karaoketaitojaan. Eipä tuota ainakaan mielellään kuuntele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Palinka 29.03.2006

Nobelskaja Priz - Palinka
Mitähän tässä nyt sanoisi. Huonot soundit. Huono laulaja. Huono sovitus. Huono huumori. Huono biisi. HUONO!!!
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Masquerade 07.03.2006

Celestial Aeon Project - Masquerade
Kyllähän tämä oli taattua essence laatua. Biisi joka vetää mukanaan syvälle mystiseen maailmaan. Tässä kuitenkin huomasin että siellä maailmassa jokin häiritsi minua, ja tajusin että sehän on tuo jatkuva kellopeli soitanta joka jatkuu yhtäjaksoisen tasaisena 2/3 biisistä. Soundithan on aivan omaa luokkaansa, ja tämäkin biisi luo oman tunnelmansa mutta tuosta kellopelin hermoillekäyvästä soitannasta on pakko vähän tiputtaa pointseja, koska se mielestäni huononsi biisiä niin paljon. Jos tämä olisi ensimmäinen kuulemani tämän artistin biisi niin numero saattaisi olla korkeampi mutta nyt annan "vain" 9-.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FFK-18 - Down in a hole 28.02.2006

FFK-18 - Down in a hole
Laulu on liian hiljaisella. Kitara peittää kaiken alleen. Mutta ihan mukava biisi mieleenpainuvalla kertsillä. Soi vielä biisin loputtua päässä "down in a hole". Aika hassu tuo instrumentaali kohta, sen olisi odottanu kasvavan ja räjäyttävän biisin takaisin kovaan menoon, mutta osa vain ikäänkuin vaihtui takaisin kertsiin. Olisi mukava kuulla tästä uusi nauhoitus pienen hionnan jälkeen paremmalla miksauksella. Mutta biisinä toimiva kovalla menolla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - World Moderator 11.03.2006

The Bad Excuse - World Moderator
Aika laiskan kuuloista laulua omituisilla venytyksillä. Jotenkin tunteettoman kuuloista. Kitaroissa olisi voinut mielestäni olla hiukan puhtaampi särösaundi, olisi sopinut paremmin biisin maailmaan. Kertsissä tuntuu että laulaja ei oikeastaan haluaisi laulaa, mutta tekee sen kuitenkin. Aika perussettiä keskitasoisella suorituksella, ei hyppää joukosta esille. Kaikenkaikkiaan biisi jätti aikalailla kylmäksi..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 26.02.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Siitä kiinnostava biisi että jos sen kuvittelee paremmilla soundeilla soitettuna ja laulettuna se voisi olla aivan loistava. Nyt kuitenkin englannin lausuminen ja romuiset soundit häiritsee niin paljon että biisi on "vain" hyvä. Alussa tuli niin HIM tyylistä vääntöä että väkisin joutui pettymään ettei se ollutkaan Ville Valo joka sieltä alkoi laulamaan. Mutta harvinaisen paljon potentiaalia bändillä kuitenkin on. Vielä selvemmin jos tulisi oma tyyli esille niin voisin kuvitella joskus levyn ostavani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 11.03.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Laulaja vaikuttaisi tarkoittavan asioita joista laulaa, se on aina hyvä. Mukavaa moniäänistä kikkailua välillä. Kyllähän minäkin tämän luokittelisin genreen Hard Rock with huge melon sized balls. Eli kyllä tämä rokkaa! Ei kuitenkaan tuo sitä jotain mukanaan, se jokin jota etsii bändeiltä joka nostaisi ne kaikkien normaalien bändituttavuuksien yläpuolelle. Kaikenkaikkiaan erittäin toimiva biisi joka saattaisi eksyä autoon kuunneltavaan cd levyyn, mutta vain täytteeksi. Se tarkoittaa yleensä 8+ suoritusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 26.02.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Sanoista huomaa että on tosiaan "alkutaipaleen vetoja".. Mukava kitarakompitusta ja vankka rytmi. Vaikuttaa biisiltä joka on hauska soittaa. Päällimmäisenä kuitenkin tulee mieleen jonkin asteinen parodia meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 29.03.2006

POLTE - kesä 96
SUMMER OF 96 :) Skitta soundit voisivat olla paremmat. Muita soundeja on hankala arvostella kun nuo peittävät kaiken muun. Rakenteellisesti ihan jees meininkiä. Vähän tällainen biisi että kaveripiirissä varmasti menestyy, muualla taas vähän niin ja näin. Olis kuitenkin erittäin mielenkiintoista kuulla tämä kunnon miksauksella, koska jotain tässä on mutta se ei pääse esille tällä mikstuurilla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 10.03.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Kiinnostavaa rock meininkiä joka ei seuraa lainkaan rock kaavoja. Laulun volyymi oli hiukan liian matalalla omasta mielestäni. Kyllähän tuossa hiukan kerkesi oikeasti odottamaan jonkinlaista kertsiä koukkuineen, jota ei kuitenkaan tullut. Mutta kyllähän tämä päähän jää soimaan vielä varmaan iltaan asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - Death on the Dancefloor 28.02.2006

Janei - Death on the Dancefloor
Kahden edellisen kuunnellun biisin jälkeen aikamoinen pettymys.. Tyyli vaihtui täysin konemeininkiin joka ei oikeastaan ole minun mieleen. Enemmän kitara-instrumentaali meininkiä, sitä kuuntelisi paljonkin lisää mielellään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janei - False Beliefs 28.02.2006

Janei - False Beliefs
Alku oli erittäin hieno. Maisemaa muodostui hyvin kitaroilla vaikka rummut hiukan välillä hämäsi. Kun biisi kiihtyi tuntui kuin siinä olisi yritetty jotain joka ei ihan onnistunut. Mutta mielenkiintoinen biiisi kuitenkin. Tässä oli soolo meininki paljon onnistuneempi kuin "Oodi teennäiselle tuskalle" biisissä. Kyllä tätä kuuntelee mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - sarvi 28.02.2006

ranca - sarvi
Erittäin mukava suomi-rock meininki. Rento lauluääni. Kitarat voisivat olla vähemmän esillä, vähemmän pistävällä soundilla. Mutta kyllä kertsi korvaa paljon. Lopussa menee aika omituiseksi tuo meininki, jättäen pahan maun suuhun. Kaiken kaikkiaan antaisin arvosanaksi "ihan jees", ja 7+. Plussa tulee lauluäänestä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Time After Our Lives 27.02.2006

The Zippy Wackos - Time After Our Lives
Englannin lausuminen on aika hakusessa. Olisi ollut ihan mukavaa kuulla edes jonkinasteinen melodia josta ottaa kiinni, mutta se laulu on kokoajan sellaista kelluvaa määränpäätöntä seilausta. Ihan mukavat soundit ja aika eirlaista meininkiä kuin mitä tavallisesti tulee vastaan. Mutta se olisi voinut olla NIIN paljon parepi niin pienellä erolla. Rehellisesti en useasti tätä kuuntelisi juuri sen päämäärättömän tunteen takia joka tosta biisistä hohkaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Murskattu mies 11.03.2006

Henen lähettipalvelu - Murskattu mies
EI!! Teenpä tästä itselleni haasteen ja kokeilen etsiä biisistä jotain hyvää... Rummut? Hirveet soundit. Kitarat? Kamalimmat skittasoundit mitä olen ikinä kuullut. Soitto ala-arvoista. Laulu? Mikä laulu? Sanat? Kai nuo oli improvisoitu joten ei niistä sen enempää. Löysin kaksi hyvää puolta biisin lopussa tapahtuva viimeinen huuto kuulosti rehelliseltä ja vihaiselta. Toinen, biisi loppui nopeasti.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sebastian Jylhä - Le Coffé Emotique 28.02.2006

Sebastian Jylhä - Le Coffé Emotique
Olen valvonut koko yön kierrellen netissä lukemassa foorumeita ja arvostelemassa biisejä, tässä olotilassa tämä ainakin kuulostaa hyvältä. Tekee mieli vaan käpertyä peiton alle ja hiljalleen vaipua unten maille. Eli toimii hyvin siinä missä (todennäköisesti) yrittää. Pointsit sille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 27.02.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Yksi kiinnostavimmista jutuista mitä olen mikserissä kuullut. Ei parhaimmista mutta kiinnostavimmista. Kuuntelin alkua ja peloissani odottelin että koska se mättömurinadeathmetal huuto alkaa, mutta kun sello alkoi soimaan, hiljalleen hymy nousi kasvoille. Loistava medieval meininki. Pakko kyllä fanittaa ja kuunnella muutkin biisit läpi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Kattohuoneisto 28.02.2006

Henen lähettipalvelu - Kattohuoneisto
Alun kitarasoundit laskivat riman hyvin alas odotusten kannalta, mutta kyllä se laulu taisi alittaa sen. Biisi on ihan jees jos bändin jäsenet ovat max. 12v muuten tämä on vain rehellisesti huono. Koska yhdelläkään soittajalla ei tunnu olevan soitin hallussa, ja laulaja imitoi laulajaa enemmänkin kuin laulaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 27.02.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Aika aneemista meininkiä, mutta niin sen varmaan on tarkoituskin olla. Mielestäni tällaisessa musassa pitäisi olla hyvät sanat koska se on oikeastaan ainoa juttu josta voi ottaa kiinni, mutta nämä sanat eivät säväyttäneet. Ja tuo säkeistön melodia alkaa rehellisesti sanottuna niin nopeasti ärsyttämään että sanojenkaan kuuntelusta ei tahdo tulla mitään. Pari pointsia kuitenkin hienoille pohjille ja hyvin keksitystä kitaraosioista.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 28.02.2006

WRATHAGE - Sadicum
Liian kiireistä meininkiä minun makuun. Tämä on tätä täysiä ja kokoajan menoa, jota en yleensä jaksa yhtä enempää päivän aikana kuunnella. Rummut jotenki peitti kaiken muun jotta olisi löytynyt muita vivahteita jota kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Disillusionment 11.03.2006

Banquet Of Illusions - Disillusionment
Tässä biisissä tulee mielikuva : Miehet ovat suurin joukoin valmistautumassa taisteluun suurella nurmella. Ihmisten kasvot näyttävät epäilevältä suuren vastapuolen ylivoiman edessä. "Ei tainnut olla oikea ratkaisu, miksi olen täällä.. Koko elämä on valmistanut minua tähän tilanteeseen, mutta nyt se on tässä ja en tiedä mitä minun pitäisi tehdä....."Hän katsoo hetken vielä edessä olevaa vastustajien suurta joukkoa, tuulen heitellessä hiuksia ympäriinsä. "no mä lähen himaan juomaan kaljaa.." Hän kääntyy ja kävelee pois, ja muut seuraa hitaasti perässään. Eli toisin sanoen biisi alusta asti valmisti kuulijan johonkin suureen mitä ei sitten tapahtunu. Jostuiskohan noista taustalla soivista sotarummuista.. Biisin alun perusteella biisistä odotti niin paljon enemmän kuin mitä se antoi. Mutta kai jollain toisella mielikuvalla tuostakin olisi saanut paremman.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 28.02.2006

Sävy - Kuivat kyyneleet
Ihan jees suomirockia. Laulajan ääni toimii paremmin korkeammissa nuoteissa kuin matalissa. Siinä tulee sellainen mukava käheä soundi, kun taas matalalla tuntuu kuin olisi vaikeuksia pysyä vireessä. Rakenteellisesti biisi ei tarjoa oikeastaan mitään uutta. Kertsi toimii hyvin. Mukava taustahoilaus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Songanglion 27.02.2006

Reflecting Black - Songanglion
Kuuntelin kaksi kertaa läpi enkä tiedä vielä mitä kieltä tuossa lauletaan, mutta kallistun englannin puolelle. Mutta se kertoo jotain kuitenkin biisistä että vaivauduin kuuntelemaan kaksi kertaa läpi.. Hiukan tuli rakenteellisesti mieleen System Of A Down, mutta melodisesti ei yllä lähimaillekkaan sille tasolle. Mukava kitara alussa ja hyvä ensimmäinen huuto, mutta sen jälkeen en oikeastaan havainnut mitään kunnon koukkuja jotka olisivat jääny mieleen jotta tätä voisi kuunnellla tämän enempää. Tässä tyylissä pitäisi olla paljon erilaisia osia (joita tässä on) ja vähintään joka toisessa pitäisi olla jokin kohta jonka muistaa (jota tässä ei ole).
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 28.02.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
Tuntuu hassulta arvostella tätä biisiä koska tuntuu hyvin vahvasti tässä paistavan läpi asenne että, mehän soitetaan just näin ja jos ei nappaa ni HAISTA VITTU!!!! Joka on mielestäni biisin paras juttu. Ehkä agressiivisin biisi joka on tullut mikserissä vastaan. Ja yllätyksenä tuli kaikki rakennevaihtelut ja niiden toimivuus. Mutta miinuksena se että siinä rakennevaihteluiden keskellä rupesi jo hiukan ikävöimään laulua, eli kikkailu jatkui hiukan liian pitkään. Mutta kaiken kaikkiaan yllättävän toimiva biisi joka pitää mielenkiintoa yllä koska ei voi tietää ollenkaan mitä seuraavaksi tapahtuu. En kuitenkaan halua antaa biisille arvosanaa koska loppupeleissä biisi aiheuttaa niin ristiriitaisia tunteita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .:erAze:. - Leave No Stone Unturned (näyte 2005) 28.02.2006

.:erAze:. - Leave No Stone Unturned (näyte 2005)
Aika perusmättöä. Paljon toistoa peruskaavalla. Ei niin agressiivinen kuin mitä olisin odottanut tuosta esittelystä, koska laulu kuulostaa enemmänkin kehoitukselta kuin käskyltä. Ihan kiinnostavaa kitarakikkaa siellä täällä, mutta kaikki muu on jotenki liian "perus". Ei oikeastaan tarjoa kiksejä tai mitään uutta genreen, mutta ihan mallikkaasti soitettu joten pisteitä sen mukaan 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 20.03.2006

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Luo hienoa mystistä maisemaa alussa. Soitonkin alussa pysytellään vielä jonkinlaisessa itämaisessa meningissä. Hienoa elekrtoniikan ja soitetun musiikin sekoitusta. Lopussa biisi kuitenkin menettää aika paljolti mielenkiintoisuuttaan koska toistaa samaa niin paljon. Biisistä puuttui kokonaan kliimaksi. Pisteitä kuitenkin hienosta äänimaisemasta, ja yleensäkin erilaisesta biisistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Winter '04 11.03.2006

Division 19 - Winter '04
En ole ikinä oikeastaan tykännyt tunnelmallisen pianon sekoittamisesti deathmetal lauluun. Rakenteellisesti tulee fiilis monesta eri osasta jotka on jotenkin yritetty liittää toisiinsa, ja sitten asetettu paikoilleen. Biisistä olisi toivonut enemmän dynaamista meininkiä, kovennuksilla ja hiljennyksillä mutta nyt ollaan yritetty tehdä se vaikutus rakenteellisesti (mielestäni epäonnistuen). Ei aiheuta oikein fiiliksiä mihinkään suuntaan. Kyllähän tämä menee muunkin ohella, mutta mielestäni vain ohella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - IT BURNS 28.02.2006

NITROKISS - IT BURNS
Basic rock 'n roll with a twist. Soundit on kohdillaan, ja soitto on erittäin toimivaa. Välillä hiukan häiritsi nuo lauluefektit säkeistöjen stemmoissa, mutta kyllähän ne siinä menee kaiken keskellä. Kertsin stemmat olisi voinut ehkä olla paremmin hoidettu, mutta plussaa ihan siitä että ne on olemassa. Kyllähän tää rokkaa vaikka ei hirveästi tunnetta paistakaan läpi. Bändi on kuitenkin rehellisesti oma itsensä. 8+ (plussa noista rankoista vivahteista)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Metal touch 04.03.2006

KRANK - Metal touch
Eihän tuo oikeastaan mitenkään muuten koskettanut omaa elämää kuin suunnilleen hajottamalla korvakuulokkeet. Tunnustan sen verran etten kuuntele biisiä edes loppuun, sen verran kammottavaa soundia meinaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Pissikset 17.03.2006

A-Luokan Nakki - Pissikset
Aika syvällistä sanomaa biisissä... Laulu on säkeistöissä liian hiljasella. Rumpusoundit on aika tunkkaset. Kitaroissa olisi voitu käyttää vaikka demppausta säkeistöissä jotta siitä olisi tullut selvempi paketti. Eipä tuosta oikein mitään jäänyt käteen. Alhaisen tason punkkia.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 04.03.2006

FOTO - Unta pettämään
Laulajan ääni on erittäin hyvä. Kaikki on hyvin ammattimaisesti soitettu. Miksaus on erittäin toimiva. Taustalla tapahtuu koko ajan jotain joka mielestäni pitää kuuntelijan arvailemassa että mitähän sieltä nyt tulee (joka on erittäin hyvä asia). Ihan hyvät sanatkin vielä kaiken lisäksi. Kyllä tuota kuuntelee mielellään. Mitähän tostakin voi enempää sanoa. Kaikki toimi hyvin jonka lisäksi kaikki toimi myös hyvin yhteen. Hyvä biisi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 27.02.2006

FOTO - Jäätää
Hyvä ääni laulajalla, tuntuu tuntevan oman äänensä erittäin hyvin. Kiinnostavaa lyriikkaa. Pokeri(vertauskuvaa?). Mystinen kokonaisuus, jossa on mukavia rytmejä ja mieleenpainuvia pätkiä. Erittiäin ammattimaista meininkiä. Kyllä tuon kuuntelisi uudestaanki. Ja varmasti on kaupallista arvoakin. "Merkit kädessäni kauhuissani seurasin kuka meistä korjaisi koko potin. Minä en ainakaan kierrokselta putosin!" Tosta pätkästä pidin erityisesti. Hyvin sanottu ja siinä oli tunnetta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Inhamanera 28.02.2006

Dj Papa - Inhamanera
Pidän tuosta melodia vihellyksestä, mutta jotenki tuo biitti käy pidemmän päälle hermoille. Enkä ole ikinä oikein välittänyt taputus äänestä, koska se tuo jotenkin sellaisen "halvan" fiiliksen biisiin. Hienoa panorointia käytetty, tuo puolelta toiselle seilaava melodia pakottaa hiukan syventymään biisiin. Kaiken kaikkiaan astetta parempi trance biisi. Ei parhaimmistoa kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku biits - Dreams 28.02.2006

Juhku biits - Dreams
Sanalla sanottuna tämän biisin voisi luokitella söpöksi (enkä käytä tuota sanaa ikinä). Voisi toimia rauhoittamaan itkevää vauvaa. En kylläkään keksi tilannetta jossa henkilökohtaisesti pistäisin biisin stereoista soimaan. Koska täällä mikserissäkin on tullut paljon musaa vastaan joka vie samaan paikkaan kuin minne tuo biisi vie, mutta enemmän minun mieleen tehdyllä tavalla. Mutta ei ollenkaan huono biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Sailors - In The Garden 12.03.2006

Beautiful Sailors - In The Garden
Ihan mukavan kuuloista kitarointia (vaikka niiden panorointi häiritsikin). Mielestäni biisissä ei pidetä tarpeeksi vankkaa pohjaa. Koko ajan seilailtiin osasta toiseen ilman mitään jykevää pohjaa. Laulajan ääni kuulosti vanhanaikaiselta rock 'n roll ääneltä, mutta se oli aivan liian paljon kaiken muun takana. Soolossa tulee varsinkin esille tuo panorointi, koska soolo kuuluu pelkästään vasemmalta.. Kaiken kaikkiaan sanoisin että biisi ei ole tarpeeksi vankka jotta sitä voitaisiin kutsua classic rockiksi, nyt se kuulostaa enemmän improvisoidulta jamilta (ei huono sekään, mutta en usko että sitä ajettiin tässä takaa).
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele megalopenis - suomen surut 21.07.2004

megalopenis - suomen surut
Tää tais olla tsoukki.... Kuunnelkaa tarkasti, yhessä kohtaa taustalla soi kännykkä.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Legotron - Konsertto 21.07.2004

Legotron - Konsertto
Tätä biisiä on pakko jäädä kuuntelemaan, ku kuulostaa siltä että se etenis johonki. Mutta sitä se ei tee... Mut soundien puoolesta pakko antaa pari pointsia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Syyttävät Sormet 19.10.2004

The Stane - Syyttävät Sormet
No niin ja nyt ne sit poisti viestin johon toi äskeinen kommentti oli tarkotettu. Voisitte sitte poistaa vaikka nämä kaksi viimeistä sitten...

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Syyttävät Sormet 01.08.2004

The Stane - Syyttävät Sormet
Saat, tuu hakemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Syyttävät Sormet 02.08.2004

The Stane - Syyttävät Sormet
Sinulla on ainakin sana hallussa. Näppärää intellektuellista kielenkäyttöä. Dumbass..

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Hiutale 19.07.2004

The Stane - Hiutale
Mikä panteran biisi?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 26.02.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
Sanat hiukan toistaa itseään. Vaikea arvostella kokonaisuudessaan biisiä koska rummut peittää kutakuinkin kaiken, enkä oikeastaan pidä kompista. Pisteitä kuitenkin selvästä linjasta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 26.02.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Hiukan tuli kuunnellessa mieleen ac/dc sekoitettuna piirrettyyn varishahmoon. Ihan sujuvaa rokkia taustalla mutta laulanta on aikamoista komediaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 10.03.2006

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Aika jees poveri noissa revityksissä. Säkeistöt kaipaisi hiukan selkeämpää melodiaa, koska nyt sitä kiinnittää liikaa huomiota sanoihin jotka rehellisesti sanottuna ei säväytä. Kaiken kaikkiaan kiinnostava tuttavuus tämäkin bändi. Kuulostaa bändiltä joka vetäisi paljon live-keikkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mishkin - Everything Is Not OK 04.03.2006

Mishkin - Everything Is Not OK
Mukavaa kitarkikkaa alussa. Laulajalla on mukavan pehmeä ääni. KAKSIÄÄNINEN LAULANTA LOISTAVA LISÄ!!! SITÄ ENEMMÄN ESILLE!!! Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä Incubus tyylinen meininki, joka kolahtaa erittäin hyvin ainakin tähän kuuntelijaan. Laulajan kannattaisi tehdä selväksi se että kun tehdään jotain falsetissa, niin tehdään se kunnolla koska mikään ei ole kamalampaa kuin epävarma falsetti. Mikähän siinä oikein on että tänä iltana tuntuu ringistä löytyvän paljonkin hyvää musaa?!? Tuon hehkutuksen jälkeen olen ihan varma että minua vaaditaa arvostelemaan jotain electronic/progressive-trance/noise luomus. Pahoittelen tätä pitkää jaaritusta mutta tässä vaiheessa perjantaita ei kukaan varmaankaan ole täysissä sielun ja ruumiin voimissaan... ainii nythän on jo reippaasti lauantain puolella. Mutta hei kyl tuo oli fanittamisen arvoinen rallatus. #painaa faninappia#
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin 03.08.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Silmiin
Todella syksyinen biiisi. Hiljentää kuuntelemaan.. Soundit ei maailmaa mullista, mutta ne riittää. Hyvä biisi! Pitääpä kuunnella muutkin biiisit. Kyl se on nyt fanitettava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 22.07.2004

Insert Remedy - Epicenter
Hyvät soundit! Alku kesti niin kauan että kerkes epäillä että onkohan tämä instrumentaali vai mitä, kun laulu sitten alkaa se alkaa hiukan liian hiljaa. Laulajalla on hyvä ääni, harmittaa ettei se kuulu tarpeeksi selvästi. Välisoitot ovat liian pitkiä.... jatkuu vieläkin...... josko nyt... ei........NONII...ei ku ei vielä...... No siinä se tuli. Pakko antaa pisteitä soundeille ja laulajalle. Tasot ja rakenne ovat vähän hassuja.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Sihvonen - Sateenpitobiisi 21.07.2004

Toni Sihvonen - Sateenpitobiisi
Aivan loistava fiilis tässä biisissä. Jotenki jäi odottamaan jotain välisoittoa parilla koukulla, mutta toimii näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 02.03.2006

electrichaos - YEAH!
Ihan kiintoisa tuttavuus tämä biisi. Mukavaa kuulla vaihteeksi kitaraa tämän kaltaisessa musassa (varsinkin soolo on harvinaista). Ei ollenkaan paha biisi. Sitä vain jäi kaipaamaan enemmän edistymistä, koska ainoa juttu mikä piti mielenkiinnon yllä loppuun asti oli toivo erilaisista skitta jutuista (joita tulikin jonkun verran).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exapathy - The Clouds Above 28.07.2004

Exapathy - The Clouds Above
Random hifistä alkoi tämä biisi soimaan, ja iski korvaan. Not bad.. Kitarat toimii todella hyvin! Rumpu soundit ei ehkä niin hyvät ku vois olla mut eipä niistäkään suurempia valituksia. Oliko basari trigattu? Ku se hyppii vähän nenille. Muuten biisi on hyvä, hyvä fiilis ja hyvä kokonaisuus.
9