Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kasvoton: äänitykset 1

Aloitanpa nyt kirjoittamaan päiväkirjaa, koska täältä kerran sellainen löytyy.

Maanantaina 29.6.09 päätin aloittaa uusimman tekeleeni nauhoitukset. Midiperustan olin jo väsännyt guitar proolla ja sen pohjalta tein bassot ja ezdrummerin avulla myös rumpuraidan. Vein midiraidat helppoon ja turvalliseen garagebandiin ja aloin työstämään muutoksia.

Kun midipohjaiset raidat oli hiottu valmiiksi niin aloin oikeiden instrumenttejen äänitykset. Edellisenä päivänä olin tunnin verran säätänyt kitaran kelluvan tallan kanssa dropped-g -virettä, joten sillä vedettiin ja matalalta :D Ulkoinen lainaäänikortti oli kuitenkin lievä pettymys, sillä se ei ottanut matalaa riffiä hirveen puhtaasti sisään. Onneksi oman FastTrackPron pitäis tulla piakkoin takuuhuollosta. Voi siis olla, että joudun vielä äänittelemään kitarat uudelleen.

Useamman tunnin ääniteltyä sain myös puhtaat lauluosuudet hoidetuksi, mutta oma ääni ei oikein miellyttänyt korvaa. No enpä sitten lähtenyt soittelemaan ketään mikin ääreen vaan teen tämän demon ainakin omalla äänellä. Jostain syystä Tampereen helle vei murinakyvyn kokonaan ja sen osalta jäi biisi vielä kesken. Kitarasoolokin varmasti muuttu varsinaiseen versioon, koska tässä demoversiossa se on täysin improa.

Mutta, joo... Demopätkä on kuultavissa Rautakieli-projektini yhteydessä. Kommenttia vaan kehiin, hyvät ja huonotkin tervetulleita. Omille typeryyksilleen on aina sokea.

Kirjoitettu Wednesday 01.07.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: