Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mistäs päin nyt tuulee?

Olen ollut uuden vuoden jälkeen niin pirteä yhtä mittaa,että aloin jo tänään miettiä sairastanko maanis-depressiaa?
Tänään heräsin kyllä hieman liian myöhään,kasilta. Minulla olisi ollut 9.15 sup,mutta siihen aikatauluun ennättäminen olisi tehnyt niin tiukkaa,että lykkäsin aikaa reilulla tunnilla.
Vein provinssirock-hakemuksen postiin ja kiiruhdin sitten junalle.
Sup meni mukavasti,olen alkanut tykkäämään siitä. Se on kuin virkistymis ja lepohetki päivään,sen jälkeen saan käydä suihkussa ja laittautua omaan tahtiin.
Koulussa katselin ihmeissäni ja mietin mitä tekisin. Ystäväni ovat sarjakuvakurssilla ja he tekivät parhaillaan tehtävää,jossa heidän ääriviivansa piirrettiin paperille ja sitten he tekivät itsestään mieleisen kuvan. Liityin joukkoon. Olen tehnyt vastaavaa viimeksi nuorisokodissa ja se oli hauskaa.
Emme kauaa jaksaneet olla paikoillamme kun jo lähdimme ulos.
Alennusmyynnit ovat siis parhaimillaan ja kävimme kääntymässä kenkäkaupassa,josta löysinkin sopivat ja edulliset kengät. Siitä menimme kulmikseen kahville. Kerttu meni vielä takaisin kouluun joten minäkin kävin vielä siinä ja lähdinkin pian kohti asemaa.
Kotimatka oli hieman vaivalloinen,ei sillä että valittaisin,mutta kyllä niitä tietöitä nyt vähän voisi tehdä verorahoista,jotta ihmiset innostuisivat enemmän kulkemaan jalan. Well,just a thought..
=)

Kirjoitettu Monday 07.01.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: