Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jumalalle kiitos <3

Yksin en kulje,vaikken ystävääni aina näekkään,mutta tunnen Hänet sydämelläni.
Eilinen toi mukanaan sovintoa,joka sai lisää vahvuutta tänään. Tänään olen myös joutunut vakavien rakasta maatamme ja sitä kautta koko maapalloamme koskevien asioiden keskelle. Ylpeys ja kiittämättömyys nostavat inhoa korkeimman Jumalan sydämessä,eikä Hän jätä näyttämättä meille kuka on ja pysyy. Katsokaa,on tulossa aika,josta ei ole paluuta,mutta ei silti vielä liian myöhäistä katua ja kääntyä Luojansa puoleen.
On siis alkava henkilökohtaisten ratkaisujen aika. Siinä ei voi päättää kukaan muu kuin sinä itse. Näin olen saanut sanan. Tahdon olla Jumalalleni kuuliainen,onhan Hän puhdistanut minut himoistani ja tahdon pitää armostani kiinni!
Olen ollut jo pitkään siinä tiedossa,että elämäni saa suuren käänteen,sen käänteen aika on pian. Enää minua ei edes pelota.. Aiemmin olin suorastaan kauhuissani ja tunsin oloni asian kanssa todella yksinäiseksi ja neuvottomaksi. Mutten enää.
Tänään olin aikaisin liikkeellä. Otin dösän asemalle ja riensin englannin opintoihin. Siitä jatkoin päivääni maalaten,sain ohjaajalta myös hyvää palautetta. Mietin myös mitä annan isälleni lahjaksi sunnuntaina...?
Maan päällinen isä on minulle tärkeä,mutta toivon kovasti että hän löytäisi minun Isäni..ja saisi joskus tuntea tämän lempeän autuuden,joka pyyhkii jokaisen kyyneleen sydämestä ja poskilta.
Se totisesti olisi paras isänpäivä lahja,jonka ikinä voisin välittää.

Kirjoitettu Tuesday 06.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: