Hulluna Sinuun

Wanhat Luut | 14.02.2021 | Pop-Soul
2:25

Kissanleikit-nimiseen levykokonaisuuteen aikoinaan 1990-luvun lopussa sävelletty suoraviivainen hyvin simppeli rakkausrallatus, jota en ole koskaan saanut (osanut) äänitettyä ihan valmiiksi asti. Tähän kuuluu itse asiassa 2 säkeistöä lisää. Mutta halusin tästä levykokonaisuuden nimissä ytimekkäämmän välipalan, niin siksi nyt näin. Pieni masterointi tehty 2021 rupea ja rapinoita poistamatta.

9.50   171 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Popkorni 27.03.2021
Todella hyvä kommentti. Biisissä kaikki on muutenkin suoraan 1990-luvun keyboardista lähteneitä originalleja raitoja. Ja kun biisi on tehty 1990-luvulla, niin tyylikin on sen mukainen. Tykkäsin todella paljon tuosta kommentista. Hyvä! :)
0   +1 +2
 
theplan 27.03.2021
Kiva, joskin ehkä vähän liiankin harmiton ralli. Tykkäsin tuosta käänteestä jolla kertsiin siirryttiin. Kertsi on tarttuva, mut ehkä tuo "hulluna sinuun" on sen verran kliseinen fraasi ettei ihan kestä tämän laatuista toistelua. Ihmettelin myös miksi taustaköörejä/tuplauksia oli käytetty biisin alusta loppuun. Jos niitä ois säästelty säkeistöissä, ois kertsi ehkä noussut paremmin.
Huuto-välike oli hauska ylläri. Rakenteellisesti varsin toimiva biisi kyllä, sopivan yllättävä, mut samalla napakka. Kutkuttavasti toi loppu jäi kesken. Oikeastaan aika kiva ratkaisu sekin.
Biisin tyylisuuntaan nähden tuotanto, etenkin rumpuosasto on aika konemaisen kankea. Onneksi nuo congat (?) vähän tuo lisää groovefiilistä kuitenkin. Sinänsä ihan mainiot bassokuviot yms. Tuotannollisesti ihmettelen myös, että miksi tää on melkein kuin mono, eli kaikki on stereokuvassa käytännössä keskellä.
Ehkä loppujen lopuksi jäi vähän hämmentynyt fiilis. En ehkä ihan tajunnut mihin tässä pyrittiin. Jotenkin tätä vois ajatella kyllä radiobiisiksi, aika harmittomaksi sellaiseksi, mut siihen käyttöön kaipais hiukan skarppausta tuotannossa. Joko orgaanisempaan suuntaan tai sitten selkeästi koneellisempaan. Ehkä.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta