Strange And True

Superverted | 17.03.2003 | Rock
3:16

Nupit kaakkoon!

8.38   5426 kuuntelua

Kappaleen sanat

Is this everything we have here
'cos I really want some more
These days are getting darker
I see you're feeling low

And I tried everything
I tried pain and I tried love
Let's talk about the things you didn't do
Forget the things I've done

I know you will take it lying down
That's what I hate about you
That you will take it lying down
So strange and so true
So strange and so true

This isn't what I thought life would be
This isn't even close
And all the harsh words I said I really meant them
even goodbyes on a phone

I really gotta go now
But if I need you I'll be back
That's how that's how it's always been before
Still you welcome me home

I know you will take it lying down
That's what I hate about you
That you will take it lying down
So strange and so true

Strange and true

You're taking it lying down

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Sikakreisi 13.08.2006
Varmaa huonoin piisi ikin. No mistä vois tulla biisi. Ei kyl ees yhtää tarttuvaa piisiä tai mitää. No nyt tiiän. Siks koska siit piisist tulis hitti ni se biisi kuitenki uppautuu iha täynnä aina. Ku sit jos sul olis vaik normaali piisi ja a cappella tai instrumentaaliversio siitä nii voisit vähentää vain -204 (esimerkkimme tapauksessa).

Itse biisi on aika vitun paska biisi. Siitä kymppi.
0   +1 +2
 
valvetila 10.08.2006
hyvää meininkiä, ja mukavaa kuulla jotain oikeesti tehtyä tämän vitsihuumorin keskellä. laulaja vetää hyvin! vähän mielekiintoa biisiin, koska meinaa mennä aika perusrokiksi. Tsemppiä!
0   +1 +2
 
Modnar 08.08.2006
Kieltäydyn kääntämästä nuppia kaakkoon ja toimii silti erittäin hyvin. Melodiassa on pieni vivahde CMX:n Kirosäkeitä. Kitarat soivat rouheasti ja vokaalitkin toimivat, vaikka niihinkin toivoisi enemmän rosoisuutta. Kappale on kuitenkin menevää rokkia.
0   +1 +2
 
Jusa83 26.07.2006
Jotenkin tässä tuntui erityisesti laulun/sanoituksen kanssa olevan pientä kömpelyyttä, ei paljon mutta kuitenkin. Musiikki kyllä toimii hyvin, ja soittajat osaavat hommansa. Noista sanoituksista vielä, niin jotenkin vaikutti kuin niitä olisi vähän hankala laulaa, ainakin tähän säestykseen. No, en sitten tiedä, jokin tässä vain ei tuntunut olevan kohdallaan. Sävellyksellisesti tämä on kyllä aivan hyvä, ja jos pitäisi jotain parannusehdotuksia anttaa, se olisi varmaan noiden lyriikoiden työstäminen vielä vähäsen. Mutta kyllä tämä aivan kuunneltavaa kamaa on, ei siinä mitään.
0   +1 +2
 
9
Ace Metalhead 18.07.2006
Muuten älyttömän hyvä, mutta laulajan ääntämys ottaa hieman korvaan. Ääntämistä kannattaa tarkistaa vaikka sanakirjasta. Ei se ääntämys niin älyttömän huono ole, mutta voisi olla hieman vahvempaa. No muuten kappale on ihan valmis radiosoittoon ja laulajan soundi ja vire ovat ihailtavia.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.07.2006
Hyvä rokkia! Sointu kuljetukset miellyttävät korvaa ja pelimannit osaavat hommansa!!
0   +1 +2
 
sikki-six 29.06.2006
Aika perusvarma esitys, ei kummempaa heittoa. Jäin kaipaamaan vähän räyhäkkäämpää otetta, nämä peruskepeät veisut ei oikein erotu toisistaan.
0   +1 +2
 
8
kaupunkihaissi 28.06.2006
Pikemminkin Strange BUT true. Sitä rokki. Tässä biisissä ei ollu mun mielestä mitään ihmeellistä, paitsi vain yksi sointukulku (yleensähän niitä on kaksi :)), mutta silti kappale säväytti.
0   +1 +2
 
Zoidberg 27.06.2006
Voisin vannoa, että olen kuullut tuon alun melodian jossain (tai sitten olen kuullut tämän kappaleen jossain =). Englannin lausuminen ei ole huippua, mutta ei täysin huonoakaan. Kokeilkaa suomeksi tätä. Voisi jopa toimia paremmin. Saundit ovat kohtuulliset. Koukkuja voisi pukkaa lisää, mutta tuo pieni soolonpoikanen pelasti paljon.
0   +1 +2
 
louis 27.06.2006
Vaikea arvioida kun tämä kappale ei oikein ollut sydäntäni lähellä tänään. Ehkäpä jonain muuna päivänä tulisi jopa pisteitä minulta :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Löytyy soittolistoilta