Sampler 1 2009

7:24

1. Ville Lope & Chantola - Blowfish (Spiritus & Asper remix) (Green Martian Records)

Löytyy mm.
Tranceplant: Progressive Trance - Seed 2 (Music Worx) 2009 Kokoelmalta.

2. Ville Lope - Gratitude (Spiritus & Asper Remix) (Subtraxx & Music Worx)

Löytyy mm.
Bonzai Worx: DJ Sessions, Vol 4 (Music Worx) 2009 Kokoelmalta.

3. Andy Piney - Zenith (Spritus & Asper Remix) (Wavedata Records)

0.00   458 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 382071 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Fleeticer 09.06.2009
Ihan mukavaa settiä. Laatu selkeesti parantunu sitten Acrobite - projektin. Tuosta tokasta biisistä pidin eniten, mutta ei näistä mikään nyt sinällään hirveästi innostusta herättänyt. Tuotantopuoli on kyllä hanskassa selkeesti. Jatko vaikuttaa lupaavalta :)
0   +1 +2
 
-Juha- 22.06.2009
Kuulostaa kyllä mainiolta! Selvästi tosiaan laatu parantunut aikaisemmista.. tosi paksun kuuloista soundia ja muutenkin huoliteltu ja viilailtu yleisilme.

1. biisi:

Tosi letkeet ja hyvillä soundeilla varustettu hihat/perkussio-osasto Padit ja basso toimii myös moitteetta. Kuoro upean eteerisen kuuloinen tossa suvannossa. Pianosta en osaa sanoa, kun kävi tossa niin vähän aikaa. Mutta siis yleisesti ottaen todella svengaavaa ja hyvän kuuloista. Tykkään!

2. biisi:

Tässä biisissä mukava jumitus päällä. Edellisen biisin melodioista pidin enemmän kuin tässä, mut ei tää pahalta kuulosta ollenkaan ja soundit on ainakin hyvällä mallilla.

3. biisi:

Tosi mystinen tunnelma tässä pätkässä. Basso jumittaa erikoisesti, mut toimii kuitenkin todella hyvin ja sen soundi on myös mukavan paksu ja pehmee. Tosi kauniit melodiat ja soundit on osunu nappiin.

Kaikki näistä toimii kyllä erittäin hyvin, mut ykkönen ja kolmonen nousi mun suosikeiksi, koska mieltymykseni ovat tonne minimaalisuuden ja eteerisien melodioiden suuntaan.

Hyvää työtä!
0   +1 +2