The Execution

Sear | 26.01.2006 | Death Metal
5:02

Uusi, hieman erilainen biisi uudella kokoonpanolla. Uutta kokopitkää vääntäessä...

8.75   3666 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jaaha. Nyt on otettu askel astetta synkempään ja vakavampaan ilmaisuun. Tässä on jo aika paljonkin elementtejä black metallin saralta. Ja sitähän ei voida pitää huonona asiana. Kyllähän tämä edelleen Searilta kuulostaa, mutta se tietty pilke silmäkulmasta on jo himmenemään päin. Yhtä kaikki hyvän kuuloista tavaraa. Puolessa välissä tuo hitaampi bläkkisriffittely oli biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
9
Doomsayer 07.02.2006
Odotin jo vähän innollakin teiltä uutta matskua kuunnellessani tuota "Begin The Celebrations Of Sin" levyä, ja täytyy sanoa ettei ainakaan huonompaan suuntaan mennyt. Tyyli tosiaankin on hiukan erilainen, mutta samoja toimivia perusjuttuja löytyy tästäkin biibistä. Uus vokalisti hoitaa hommansa tyylillä, samoin muut soittajat.
0   +1 +2
 
8
K-E 27.01.2006
En kyllä huomaisi vokalistin vaihtuneen, ellen tietäisi. Tuttua hyvin toteutettua Sear-kamaahan tämä, mutta ei mitenkään erityisen iskevä veto.
0   +1 +2
 
9
jun_tune 26.01.2006
No niin samat rujot raskaan "laahaavat" soundit kuin levylläkin. Sopivan raaka fiilis. Uusi korisija on kyllä asiansa osaava, varsinkin matalat murinat toimii helvetin hyvin vaikka vähän taka-alalle onkin miksattu.

Riffit oli vähän epätasaista tavaraa, pikkaisen sellaista perusriffeilyä välillä, kun taas esim. 1:40 vaiheilla tuleva melkein reggae komppi oli pirtsakka yllätys ja sen perään ne lyönnit oli loistava ratkaisu. Sear soundi on edelleen tallella ja lopussa saadaan vähän hikeäkin peliin. Kitarasoundit on edelleen vähän ohuet ja tuhnuiset joista se paras terä puuttuu, mutta sahauksiin sopii hyvin, vähän tiukkuutta jää kaipaan noissa temppauksissa.

En pettynyt, vaan edelleen laatutavaraa - mitä muutakaan sitä saattoi odottaa.
0   +1 +2