Yö ja aurinko (vanha versio)

Satumnaisuus | 28.08.2007 | --
6:17

etenevää kaleidoskopedeliaa.

9.50   10728 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vade- 10.06.2008
on tää kyl siistiä musaa. todella freesiä kuunnella.
0   +1 +2
 
9
e2 26.02.2008
Huh, kylmiä väreitä noista loppupuolen synakuvioista! Miten tää on jääny multa väliin. Hyvä, että mainostit noita uudempia niin tuli tämäkin koettua.
0   +1 +2
 
Ulpupupu 31.01.2008
Hissukseen alan toipua Taiunnan ihanuudesta sen verran että pystyn keskittymään johonkin muuhunkin. Tuntuu siltä, että hurahdankin seuraavaksi tähän. <3
Ihmeellisen visuaalista musiikkia, "kaleidoskopedelia" kuvaa mielikuvaa loistavasti. Tulenpyöritysmusiikkinakin toimisi tämä upeasti. :)
P.S. Tuota keltaista kukkakuvaa olen ihastellut myös jo pitkään, siinä on sellainen lapsuuden haltioitunut tunnelma.. Se näyttää kieltä kaikenmaailman Taiteen Säännöille, se on ihmeellinen.
0   +1 +2
 
Begga(R) 24.01.2008
Sori, jos tämä arvioni tulee näin(kin) myöhässä, mutta tässä se nyt on, tosin hieman lyhyesti ja ytimekkäästi: Mieltäni painavat kylmyys ja arkinen painostus. Mistä lääke ratkaisuun? Vastaus: Otan huoneeni lattian maton, menen sen kanssa ulos ja lähden lentämään! Suuntana Timbuktu ja Nepal (tai joku lämpimämpi paikka kun Nepalissakin on kylmä)! Liidän sateenkaarien ali ja ihailen luonnon kauniita maisemia. Ei huolta huomisesta. Ah, kylläpä tämä matka tekee eetvarttia.... Huomenna uudestaan.
0   +1 +2
 
9
JM 12.12.2007
Tällasesta puoli-elektronisesta saundista tluee mieleen James Reipas. Ei kai se paha ole, Reipashan on tiukak. Pistää kyllä pään nyökkäämään ja pilipalit hymyilyttää. Rumpupuolella rymistellään aika lujaakin, mutta toimiihan tuo ku muut jutut seuraa. Muuten kyllä alusta luulin että sillailua koko pätkä. Loppupeleissä tykkäsin.
0   +1 +2
 
Kookoz 15.10.2007
Mielenkiintoisella ympäristöllä lähdetään liikkeelle kaikuineen ja kolinoineen. Paksusta bassosta plussaa. Vähän unelias tunnelma tulee. Nyt tulee Mobyn Play-levy mieleen vokaaleista. Mielenkiinto meinaa kadota mutta sopivasti tulee taas vaihtelua. Uuh, syvät bassot plus kellot - tykkään. Vaikea keksiä kritisoitavaa. Kummallista ja kiinnostavaa meininkiä kun biisi lähtee uudestaan käyntiin. Kaipaisin ehkä kuitenkin jotain melodiaa leadille. Ja sieltähän se tuleekin. Tässä kohtaa mietin biisin nimeä enkä keksi mitään yhteyttä sen ja biisin tunnelman kanssa. :) Osuus ennen loppuhiljentymistä kesti ehkä aavistuksen liian kan, siihen ehti kyllästyä (loppuhuipennusta lukuunottamatta). Näin siis ensimmäisellä kuuntelukerralla.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 12.10.2007
Ei jessus. Mistä sälli oikein ammentaa ajatuksensa näihin biiseihin? Ihan ufo settiä, joskin positiivisella tavalla. Tässä ei enää pelkät sienet taustalla ole. ;)

Oikeasti mielenkiintoinen veisu. Tämä on pakko kuunnella uudelleenkin kun tuntuu, että jotain jäi ihan varmasti kuulematta. Välillä soudellaan leppoisaa jordanin pintaa eteenpäin ja yht'äkkiä melotaan törkeässä koskessa kolmen promillen kännissä. Tylyä menoa. Sekoitus monia eri tyylejä, mutta silti homma onnistuu pysymään kasassa merkillisen hyvin. Kyllä susta vielä tulee jotain hiukan suurempaakin varmaan kuin itse edes odotat. =)
0   +1 +2
 
10
jst666 25.09.2007
Jeah, tässä oli meininkiä. Kunnon trippailua. Vielä kun noita rumpusaundeja ja vähän ehkä muutakin orgaanisemmaksi saisi.
0   +1 +2
 
Aurisgale 24.09.2007
Jännän omaperäistä musiikkia jälleen tuotettuna. Väritykset tahtovat mennä jopa välillä oman tajunnan ohi... tapahtuu niin paljon että ei pysy ihan mukana aina (kuitenkin pidän tiukasti kiinni). Alku tuntuu hitusen laahavalta ja tuo square bassline tuntuu omaan makuun hitusen muusta äänimailmasta eriävältä... se sopii oikein hyvin ja ei... ehkä vika minun korvien välissä=) Myöhemminpä nuo turhat taajuudet katoaa ja alkaa soundi maistumaan paremmin myös basslinen osalta.

Rumpujen komppi on vähintäänkin yhtä ilmeikäs muiden soundien kanssa. Kivasti mennään tahdissa, joka menee ihan mallikkaasti omia polkujaan. Pidän kovasti tuosta 4 minuutin tienoilla vaihtuvasta tiukasta psyke-teemasta. Voin kuvitella että tätä tuottaessa sekvenserikin on ollut varsin värikkään näköinen kaikista efekteistä. Tuotanto ja soundit ovat kyllä jälleen loisto tavaraa kaikinpuolin. Hyvä fiilis jäi.
0   +1 +2
 
10
Nina-- 24.09.2007
Vähä jänskä. Tuli kylmätväreet. hienoo
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4