Salmonsnake - Circus Monkey

Salmonsnake | 24.02.2011 | Progressive Rock
3:26

Debyytti demomme avausraita, härskiä meininkiä!

9.38   2940 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Bass D 15.05.2012
hahah :D oli niin ilonen alku et hymy hurahti huulille :D
+2   +1 +2
 
Muddy sky 14.04.2011
Tosi hyvää soittoo. Ammattiäijät liikkeellä.
+2   +1 +2
 
9
Hirvijärvi 06.03.2011
Hieno epävireisyysi alun riffissä, ja soittohan kulkee komeasti. Näin vanhan liiton miehenä minua mättää koko paketissa se että se on lytätty niin kasaan että osat eivät erotu toisistaan riittävästi. Silloin kun vedetään lujaa niin sen pitää myös tulla lujempaa, tämä koskee varsinkin laulua ja sen mukanaan tuomaa tunnetta..Kun bändi esittää parastaan niin staran pitää panna vielä paremmaksi.
+2   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 03.03.2011
Mä sanoisin, että tämä on MGMTn, Faith No Moren ja jonkin ruotsin laivalla tahdittavan orkesterin sekoitus. Solistilta löytyy tosiaan karismaa ja skillssejä. Sovitus on sopivan mutkainen, silti menemättä överiks. Mikäs siinä kun biisi on koukukas, tarttuva ja hyvin soitettu. Eihän sille voi tehdä muuta kun nostaa hattua ja onnitella hyvin tehdystä työstä. Täysin ansaittu viikon biisi nosto. Eikös tämä ollutkin sellainen?
+2   +1 +2
 
bambino 02.03.2011
härskiä todellakin hyvällä tavalla meinaan. rakastan henk kohtasesti lopun räkästä naurua ahh :) hyvä lauluääni. taitaapi ne todelliset muusikot tehdä laulunsa tänne ei tarvi idolssiin mennä itseään joko mainostamaan tai hauskaa kokemusta etsimään tai muuta mukavaa taidokkaimmat nöyrästi tekevät hartaan työnsä ja projektin hedelmät tänne sentään meille iloksemme tuottaa :) kiits tästä ja ihanasta naurustasi:D
+2   +1 +2
 
9
Rostskur 26.02.2011
Laulajan ääni on jotenkin ihanan röyhkeä tässä kappaleessa, mikä sopii hyvin lyriikoihin. Kappale oli juuri niin härski kun luvattiin. Käyttäjän Enlil huomauttamaa rumpalin tanakkuuden puuttumista en huomannut. Kappale soljui petollisesti ja koukeroita oli juuri tarpeeksi. Ei kuullostanut teennäiseltä tiluttelulta eikä myöskään pelkältä rockilta (ihan kuin se olisi jotenkin paha asia kuulostaa 'pelkältä' rockilta). En minä oikeastaan muuta osaa sanoa tähän hätään.
+2   +1 +2
 
Enlil 26.02.2011
miä en yleensä tällaisesta iloisesta meiningistä pidä, mutta kaikessa lyhykäisyydessään tämä biisi on aivan _perkeleen_ hyvä! Hyvää vaihtelua miun musiikkimakuun!
Diggailen erityisesti laulajan taidoista. Todella miellyttävän kuuloista meininkiä. Lyriikkapuoli hyvin hallussa, huvittavat sanat, hyvin mietitty laulujen ulostus ja muutenkin lapasessa kaikki tältä saraa.
Kitaristi selvästi soittanut jo useamman vuoden ja intohimoisesti. Liukkaan kuuloista tiluttelua. Bassosta en osaa varsinaisesti sanoa yhtään mitään, kun läppärin kaiuttimista kuuntelen.
Rumpalilta toivoisin vähän enemmän tanakkuttaa, varsinkiin nopeisiin filleihin. Loppupuolella olin kuulevani blast beatia fillinä. Hieno valinta, mutta enemmän jerkkua siihen niin hyvä tulee.
Eläkeläiset toimii. Hyvää humppaa oli. Vähän harmittaa vaan tuo toiselta "pölliminen", vaikka se ei nyt suoraan varastamista ollutkaan.
Härskiä meininkiä indeed! Tykkäsin pirusti!
0   +1 +2