Emptiness (Original Mix)

Reflash | 22.03.2009 | Progressive House
7:44

Tästä tuli nyt sitte enempiki progehousea ku trancea mut kuunnelkaa ihmeessä ja kertokaa mitä olette mieltä :)

8.00   311 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Chadonna 30.04.2009
Aika hitaanlainen tosiaan. Melkein chilliä. Ihan hyvä fiilis on biisissä. Sellaista soljuvaa meininkiä. Surinaa ja narinaa. Kuulostaa oikein mukavalta. Joskin yleensä kaipaan musiikkiini hieman enemmän sisältöä, kuin tämä antaa.

Suvantovaihe on messevä. Tossa syntikassa on mielestäni vähän liian narskuva soundi. Sen pitäis olla vähän lempeempi, ni tulis vähän eteerisempi fiilis.

Jotenkin biisistä jäi käteen ihan hyvä fiilis, vaikkakin tuntuu, et jotkut osat ei sopinu toisiinsa.. ei tullu sitä sellasta oloa, et kaikkee on ajateltu ihan loppuun asti. Mutta kivaa musiikkii tää oli.
0   +1 +2
 
Jaycob 26.03.2009
Aika hidas tempo tranceks. No mutta ihan kivat efektit alussa, eikä kikkikää nii pahalta kuulosta. Kivaa kikkailua tässä minuutin kohalla. Musta tää kuulostaa enemmänki joltain progehouselta ku trancelta. Vihdoinkin tuli vähän melodista vaihtelua, tää kohta olis voinu tulla aikasemmin. Kuulostaa tosi hienolta ja pehmeeltä, mutta nyt ku tää alun looppi alko soimaan takana, tää hieno tunnelma vähän ikäänkuin katoaa. Tosin nyt tähän alkaa tottua, nii ei enää haittaa.
Aika jännä biisi, ja ihan kivasti toteutettu. Olisin ehkä toivonu jotain lopullista soundien hienosäätöä, mutta hyvä näinkin ;)
0   +1 +2
 
9
Miika_Viljamaa 28.03.2009
Mukavaa "ambient" -vivahdetta biisissä. :)
0   +1 +2
 
7
QPS 28.03.2009
Kivoi juttui, basari hiukan "kumea". Kaipais jotain korkeita perccoja. Yläpääs uupuu. Biittinä toimii kun iskee viel jonkun yläpään jutun.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat