Murskatut haaveet

RAUTAKELLO | 03.10.2004 | Hard Rock
4:46

Suuren pamauksen jälkeen...

8.39   10298 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
lipoma 22.12.2010
Varsinkin biisin sävellyspuoli on oikein onnistunut, raskas ja samalla raikas. Jopa suomenkieli kelpaa meikäläiselle, ja se on aika harvinaista. Miksauksessa olisi ehkä pientä viilaamista.
0   +1 +2
 
Wallca 12.03.2009
Hei, täähän on loistavaa. Jee je. Hiukan tollasta CMX soundia äänessä - tiesitkin kaiketi jo..
0   +1 +2
 
ihmepalleroinen 15.12.2008
Sopiva musiikki sateiseen ilmaan tai muuten rankkaan ilmapiiriin.. :S aikas hyvä biisi..
0   +1 +2
 
9
Trace 02.12.2006
Erittäin hyvä biisi. Laittakaa tänne myös toki teidän nimikko biisi eli rautakello. Se on ihan mahtava biisi!
0   +1 +2
 
5
Tuikka 18.08.2006
Olihan tämä soitannollisesti toimivaa, saundit kohdallaan ja riittävän monipuolista... Mutta omaperäisyyttä ei ollut mielestäni oikeastaan nimeksikään, tästä maasta löytyy niin monta samantyylistä bändiä, että hermot tässä alkaa jo mennä... Siis omassa tyylissään ihan toimivaa, enkä ihmettelisi jos teistä kuullaan vielä. Minuun ei vaan iskenyt ollenkaan.
0   +1 +2
 
8
Varhainen Valo 04.07.2009
Muuten pysyy mielenkiinto biisin rockissa yllä, mutta laulu painuu liian taakse joko taidon tai häpeän puutteessa..tiedä onko kyseessä niin kutsuttu ujon- tai koulukiusatunpojan häpeästä ? Lyriikka siis kärsii voksumiksauksen puutteessa. Hyvät biisit kärsii hieman yliapaattisesta laulajasta tai sen tyylistä.
0   +1 +2
 
9
Kähmy 28.09.2005
Hännisen äänestä toteaisin, että äijä ei yksinkertaisesti suostu hukkumaan perinteisten hardrock-heavymaneerien massaan ja hyvä niin. Kun laulu ei valmiiksi puhku vihaa, tuskaa ja angstia, jää kuuntelijalle enemmän tilaa pureskella sanoja omassa mielessään.
Näitä kaikenlaisia murisijoita ja mörisijöitä on kuultu jo liiaksi asti. Hännisen tyylinä tuntuu olevan yksinkertaisesti vain todeta tilanne. Onko tilanne vakavampi, kun joku raivoaa tai huutaa tuskaansa, vaiko vain enää toteaa kylmiltään tosiasiat?
0   +1 +2
 
8
Yasha_ 20.07.2005
Kuulostaa aika hyvältä. Erityisesti pidin kitarasoundista. Laulajan äänestä voi olla montaa mieltä ja siinä voisi olla enemmän pontta, mutta se sopii ainakin tähän biisin loistavasti.
Kaunis melodia. Ehkä vähän tasapaksu meininki. Ei mitenkään omaperäistä ja täältä pienestä suomen maasta löytyy saman tyyppistä musaa soittavia bändejä aika monta. Ehkä oma tyyli löytyy vielä :)
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 25.04.2005
Aika taattua Rautakelloa oli tämäkin veisu. Mun pitää nyt olla vähän eri mieltä edellisten kanssa laulusta; toki laulussa voisi vielä hieman enemmänkin olla pontta, mutta miksi aina pitää olla jumalatonta raivoa jne. jos tunnelma pysyy nättinä=biisiin sopivana näinkin. Laulajan ääni on erikoinen, muttei missään nimessä huono, vaan vahvuus. Vähän yrjänämäinen ääni, eikä sillekään jampalle murista, että vedä enemmän vatsan pohjasta. Soitto tässä kulkee varmasti ja kitara/laulumelodiat on kauniit, lyriikoista ei ole tingitty. Joku sellainen lopullinen potku jäi biisistä puuttumaan kuitenkin, mutta en osaa sanoa, mikä olisi ollut parempi vaihtoehto.
0   +1 +2
 
9
hoitopoika 16.03.2005
hemmetti, hyvää musaa. olenkin jo ihmetellyt että mikäs tää bändi on kun anttilas on myynnis teitin levy ja sinkku.
hyvin toimivaa rockin ja metallin välimaastoon mun mielestä sijoittuvaa musaa. kuuluu läpi cmx vaikutteet.

tälle musalle on suomessa varmasti menekkiä. laulajan ääni on mieleenjäävä. koukkuja on tarpeeksi tässä biisissä. muhun iskee ja iskee lujaa
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat