Darkness

1:51

Tämä tuli tehtyä väsyneenä joskus 2 aikaan yöllä :P ihan pimeessä huoneessa...hehe...emmä tiiä.. :) omasta mielestä siitä tuli iha hyvä :) Arvostella saa..ja oikeestaan toivonki et arvostelette..eli kommentia vaan :)

Lisäystä sen verran että tää on kesken eräinen piisi :) ...pitäis keksii jonku näkönen melo toho..ja jotai muuta pientä..ehrotuksii otetaan vastaan :)

7.25   761 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Oliver Kaïma 15.03.2005
Jep, kyllähän tämä jonkinmoista johtoajatusta kaipailisi, tällaisenaan kyseessä on lähinnä joku soundtrack...
0   +1 +2
 
Siddhartha 15.03.2005
aika paha mennä sanoo mitään... ei mun juttu. tylsähkö meininki, tää tarttis jotain kärkee ja aika laillakin...rohkeempi sais olla.
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Tällaiset trancetyyppiset genret ovat sikäli ongelmallisia, että on hirveän vaikea onnistua tekemään sellaista trancea, joka kykenisi nousemaan kliseiden ja perusmassan yläpuolelle ja loisi jotain persoonallista ja uutta. Tämäkin biisi sisältää niin puhkikuluttuja harmonisia rakenteita ja ideoita, että kokemus jättää aika kylmäksi, vaikkei biisissä hirveästi tuotannollisia vikoja ole.
0   +1 +2
 
No ei tämä tässä genressä päätänsä poraa. Joku melodia zydeemi loisi kyllä hieman menoa ja meininkiä. Ei kun kehittelemään.
0   +1 +2
 
DarkFiz 14.03.2005
Tykkäsin melodioista. Soundit ovat ihan hauskan kuuloiset välillä, joskin hivenen omaperäisemmillä ja ei niin suoraan FL:stä otettujen kuulosilla tää ois varmasti toiminu vielä paremmin. Jotenkin nää soundit vaan kuulostaa suurimmaksi osaksi liian suoraan "tehdassoundeilta", if you know what I mean. Pienellä hiomisella ja muutamalla erilaisella osiolla tästä tulisi varsin mainio. Kickiin vähän myös lisää potkua, kiitos :>
0   +1 +2
 
Disposition 14.03.2005
Jaahas, tällanen sitten käveli vastaan.. Jospa sanoisin kerrankin niin kuin ajattelen ja haukkuisin tämä mielikuviteksottamaksi roskaksi? Vähän liikaa FL paistaa tuolta kumminkin läpi. Kannattaa tuottaa ja miksata niitä valmiita soundeja, niin saisi tästäkin vähän enemmän oman näköisen. Sen verran lyhyt oli, etten viitsi tämän pidempää tulkintaa kirjoittamaan, tämäkin kuitenkin venytetään hiljalleen sinne 6-7 minuutin paikkeille.
0   +1 +2
 
Mustepullo 14.03.2005
Paha akoskaan lähteä arvioimaan teosta jos tietää sen keskeneräiseksi. Ihan mukiinmenevän oloinen soundimaailma tässä kyllä on. Ei tosin mitään kovin mielikuvituksellista omaa juttua...
0   +1 +2
 
Möhökki 14.03.2005
Jahas, dream trance on aivan uusi genrenimitys mulle. Aika lyhyt pätkähän tämä oli ja olisi siten ehkä ollut hyvä jos se olisi käynnistynyt vähän aiemmin. Hiukan ehkä tuollaiset muoviset soundit mun makuun. Mielenkiintoinen melodia.
0   +1 +2
 
mnsk13 14.03.2005
No tämä taas tippuu oman genren ulkopuolelle aika rajusti. Tuotatuota... Sopivan mittainen tällaiseksi biisiksi. Enemmän koukkua. Tai jotain.;) Biisin ehkä täytyisi kehittyä enemmän...
0   +1 +2
 
Tämmöinen musiikki aiheuttaa meikäläisessä pahoja asioita..Äkkiä kaikki särkyvä syrjään..Tuntuu et joku kiristää päässä..En tykkää,mut ei oo kyl mún juttukaa..Ei arvosanaa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat