Hi-tech (2005 mix)

Projektori | 24.10.2005 | Nuskool Breakbeat
3:09

Teimpä uuden version tuosta Hi-tech biisistä, kun tuosta orginaalista ei tullut aivan sitä mitä siitä yritin tehdä. Vanhoja biisejä kuunnellessa voi joskus inspiraatio herätä. Ja jos genre ei osu oikeaan, niin ilmotelkaapa osuvampi. Lofi versio kuulostaa puuroutuvan melko pahasti, joten en suosittele lofi versiona kuuntelua.

9.33   852 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Putte 05.01.2006
En olekkaan vähän aikaan näissä sun projekteissa vieraillut, joten yllätyin tämän biisin suhteen melko positiivisesti. Aikaisempien huonolaatuisten elektrohömpötysten jälkeen tässä on tuhatkertaisesti enemmän otetta. Tuotanto on paremmassa kunnossa ja luovuuttakin on käytetty hyväksi. Kaikenkaikkiaan kivan kuuloista breiksiä. Päätyi kovalevylleni odottelemaan seuraavaa kuuntelua.
0   +1 +2
 
Äää. En kyl yhtään tykkää tuosta fruityn phaserin aikaansaamasta phazerista. Syynä ei ole se et se on fruityn vaan et se kuulostaa rumuudelta. Rummusto on muuten jees, mutta saisi kenties muuhun äänimaailmaan nähden potkia kovempaa. Basarikin voisi olla joku muu kuin tuollainen linndrum-tyyppinen läts. Kunnon munakas. Mukavan kuuloinen pörinäbasso tuolla joukossa menee. Sitä setä tahtoisi lujemmalle. Kuuluviin. Komrpressoroi. Toi iuuu tuh tuha tuuhu breikki o nice. Miks täs o tommosia asiaankuulumattomia ihmishuuteloita? Eivät oikein toimi.

Kehityskelpoinen. Teeppäs 2006 mix. ;)
0   +1 +2
 
repulse 03.11.2005
Parhaimmistoa "tällaisessa musassa" mitä on tullut ringissä vastaan! Kohtuullisen ammattitaitoisen kuuloista!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.10.2005
Huimaa irrottelu meininkiä sähköisillä soundeilla. Kokonais toimivuus erinomainen!
0   +1 +2
 
HW 24.10.2005
Oli vähän persoonatonta. Niinkuin melkein kaikki konemusiikki tänä päivänä.
Ei kolahtanut. Tuntui siltä että yksikään biisin osa ei noussut esille ja potkaissut kuulijaa leukaan. Tällainen on kovin helppo jättää huomiotta vaikka tekijällä olisi miten paljon taitoa takanaan.
0   +1 +2
 
K. Vainio 24.10.2005
En tiedä oliko musiikkitiedostossa vikaa vai soittimessa, mutta en kuullut biisistä kuin parin sekunnin pätkiä aina kerrallaan.. ei ainakaan muut biisit ole takkuilleet. Noh, joka tapauksessa hyvältä kuulosti se vähä mistä sain selvää.
0   +1 +2