Yhtä Suurta sattumaa f. Mc Mane & PistePiste

PiiloVoima! | 10.05.2008 | Hip-Hop
4:05

noni, lopultaki tämä on täällä. hope u like it! aika pitkä projekti tosiaa oli.

kaikki miksas ja nauhotti ja sääti omat settinsä.

1verse: McMane
2verse: PiiloVoima
3verse: PistePiste
kertosäe: puolet McMane, Puolet PiiloVoima
biittiä en tiedä.

kommentoikaa tätä paljon ku on kiva aina tietää miten yhteistyö sujuu.

PiiloVoima © Joni P

9.63   8546 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Satan<3^666 18.07.2011
No voi ny piru. Joku tätä laitetta ny vaivaa. TUPLAKEHUJA antelee. :D
0   +1 +2
 
10
Satan<3^666 18.07.2011
Ihan sairaan hyvä biisi. Loistava sanoitus. :)
0   +1 +2
 
10
Satan<3^666 18.07.2011
Ihan sairaan hyvä biisi. Loistava sanoitus. :)
0   +1 +2
 
10
sasu^^ 07.10.2008
biisi on ihan vitun hyvä, mutta jos sanat sais viel tänne...? :)
0   +1 +2
 
10
nigmah 27.05.2008
loistavaa yhteistyötä... kertosäe on todella mahtavalla äänellä räpätty kummaltaki osalta. sun ääni on loistava kertosäessä, ja jatkuu suoraan verseeseen ettei äänen laatu vaihdu.. hyvä miehet! jatkakaa samaan malliin! kyl teijät vielä kirjoitetaan tähtiin! -Rauhaa-
0   +1 +2
 
8
masa_88 10.05.2008
hyvä biisi mielenkiintoiset sanat
0   +1 +2
 
tide_ 11.05.2008
pojjaat pojjaat..kyä te vaan ossaatte!! Mane: Mun mielest taas verse oli hyvä melkeinpä loistava:D Manella sellanen verse kun kuuntelee alkaa miettiä.Näinkö se oikeasti on?..Mut niinhän se taitaa ol ... Asennetta pojjaalta (tai mieheltä) löytyy aina!!
PiiloVoima: taattua laatua jälleen :) Verset taas erilaiset kun Manella ja PistePisteellä. .. mut..edelleen se kuulostaa erässä kohdassa hassulta :) "en narmi kyllä koskaan ollu supersankari"mihin se H nielaistiin??VAi kuuluuko sinne H?? miks ihmees Tiian korvat kuulee sen näin...??Tiia korvapesulle!! mut loistavaa työtä pojalta myös!!Mut näihin kahteen Jannuun verrattuna PiiloVoiman verse on sellaset minkä kuuntelee mut ei niinkään jää miettimään siis sillee syvällisemmin..mistä lie johtuu..vaik tätä just pitäs jäädä miettimään...
PistePiste: ahh...mä rakastan tän pojan ääntä =) mut verset loistavat..Tähän kyllä jää eniten miettimään kun kuuntelee..Mut silti se joku jäi tyhjäks??!!!
Kersti...pojjaat kyllä vetää hyvin..Mut silti jää miettimään et jos tää olis ollu erilainen..jos Mane oli vetäny yksin ... Jos PiiloVoima olis vetäny yksin..Entäs jos PistePiste olis vetäny yksin...Mitäs jos PiiloVoima ja PistePiste olis vetäny yhdes?? Olisko se muuttanu mitään..vai muuttanu paljonki?? Mut kyl tää toimii näinkin loistavasti!!

(Jostain syystä jäi viel kaivaa että haluis kuulla lisää PiiloVoiman ja PistePisteen yhteistyötä lisää:)
-Tiia-
0   +1 +2
 
aanaa 13.05.2008
Ihan loistava biisi. Kaikki vetää omat versensä tosi hyvin läpi, sanat on mielenkiintoset, ei mitään perusnyyhkytystä. Lisää yhteistyötä teiltä kuulisin tosi mielelläni! Kymppi tulee.
0   +1 +2
 
10
Samin Kaima 11.05.2008
Mc Manesta en tykkää yhtään, varmaan johtuu sanoista ja äänestä. Mut ihan hyvän versenhän se veti. Mixit on aika köyhät.

Kertsistä en oikeen tykkää, ois sopinu pehmeemmät mixit. Tuplapiste ois voinu ehk vetää sen?

Piilovoima vetää pomminvarman versen, sanoista tykkäsin paljon, mitä täs kommentoimisen seassa koittaa kuunnella. Mun mielest paras verse täs.

(täs välis pitää luupata uudestaan, Tuplapisteen versee odotellessa kommentoin biittiä:) Biitti on todella kaunis, olis kiva tietää kuka on biitin tekijä, Pianoluuppi on todella onnistunut?

Ehdottomasti parhaimmat miksaukset, ja paras ääni, flow on jännä, riimit on loistavat.

Parhaimmat setit veti tasasesti Piilovoima ja PistePiste. Ehdottomasti kymppi, vaikka en tykännykkää PV:n ja MC Manen mixeistä.
0   +1 +2
 
10
Sonera3G1752 12.05.2008
Noniin vihdoin tää tänne. Oon odottanu :) Joo siis Manella mun mielestä se taattu laatu. ei valittamista. PV:n osuus kertsist kuulostaa upeelta. Se verse taas oli alkuun oudon kuulonen mut kun kuunteli lisää niin ei siinä mitään vikan ollu. PP:n äänen kun kuulin aluks ni aattelin et joo-o mikäköhän tääkin on :/ mut sit verse alkokin rullaamaan todella upeasti ja miksaukset oli hoidettu todella hienosti kotiin! Kiitos oli hyvä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2