Mouthful of Lies

5:55

Muutamassa päivässä kasattu progehässäkkä, jossa vaikutteita muun muuassa Opethista. Kitarasoolot improvisoitu. Bassoista kiitos Antti Horttanalle.

8.70   937 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

maaninen 02.07.2009
Hienosti etenevä rypistys. Hyvää matskua jälleen.
0   +1 +2
 
Black Dog 17.05.2009
Erittäin pätevän kuuloista soittoa ja kappaleessa monia osia sekä rytmin vaihdoksia Toimii!
0   +1 +2
 
Reettori 28.04.2009
Vokaaleja tietty kaipaisi tämä, mutta meno on kyllä jo faniutumisen ansiota! Hyvät soundit.
0   +1 +2
 
8
Fillari 07.04.2009
Raskasta on...Ihan ok meininkiä tuo kitaratykitys. Tuo korkee kitara on makee ja kantaa piisiä hienosti.

laulua odottelen. Hyvä meininki, edelleen tuo kitara toimii hienosti.

Ps. vaikkei osu genree käykääpä kuuntelemassa mun piisejä.
0   +1 +2
 
8
K. Vainio 07.04.2009
Toimiva biisi, mutta laulua jäin kaipaamaan. Muuta valittamista ei ole. Kaikki toimii hienosti
0   +1 +2
 
7
Ibanez man 06.04.2009
Tuosta alusta tulee jotenkin mieleen final fantasy 7 pelin boss musiikki.. Se on ehdottoman positiivista. Kahden minuutin kohdalla alkaa niin hämärä hässäkkä et biisin keskiosa muuttuu aika rakeiseksi.. sit 3.40 kohdassa alkaa tuollainen mystiikkaa tavoitteleva osio. Hyvä yritys mut en jotenkin saanut kiinni tästä. Lopussa palataan mukavasti taas tuohon pelimusiikkimaiseen teemaan. Ihan kelpo kokonaisuus mut ei yllä keskiarvon päälle.
0   +1 +2
 
10
Holic 23.03.2009
Tuo välisoolo tuossa välissä oli aika hauska. tii-dii-tii-dii. Rankassa oli sellainen harmonia kohtaus, joka oli sekin aika hauska. 2 minuutin kohdalla tuleva soolo on kerrassaan tyylikästä kaupittelua. Akustinen kohta oli sekin hieno, ehkä jopa hienoin. Ja hyvin irtoaa pinchit akustisen jälkeisessä riffissä. Jotenkin kyllä tuntui pitkältä näin instrumentti kipaleena, ehkä laulut olisivat tuoneet hieman lyhyemmän tunnun. Kaiken kaikkiaan tosiaan kelpo leipä tämä, vaikka itse hieman lyhentäisin. En tosiaan ymmärrä taiteen päälle, joten älkää minusta välittäkö.
0   +1 +2
 
Transparent 19.03.2009
Ihan mukava kappale. Hauska tuo kitaran "valitus". Biisi kuulostaa aluksi pettävän yksinkertaiselta, mutta lataus kyllä kasvaa kappaleen edetessä. Hauskat pianojammailut loppupuolella. Laulu vielä ja se o hänes.
0   +1 +2
 
8
stuntguitar 19.03.2009
Yeah, aikamoista progemättöä. Tai enpä tiedä onko tämä nyt teknisesti/harmonisesti/rytmisesti tarpeeksi monimutkaista, että sitä voisi progeksi kutsua. Nykyäänhän alkaa jo perus metalcorebänditkin olla tällä osaamistasolla. Mut joo, itse biisin. Diggaan noista riffeistä ja tosta välileadista. Kitarasoolo oli aika mehevää soitantoa ja nopeammatkin tilut meni aikas nappiin. Tritonussävytteinen väliosa on korni mutta dynaamiikan puolesta tarpeellinen ratkaisu. Tuossa lähempänä neljää minuuttia päästään jo vähän Opeth-tunnelmiin ja toi cleani kitara kuulostaa kivalta. Itse sävellykseen sanoisin sen verran, että tähän tarvitsee jonkin teeman, jota sitten varioidaan biisin edetessä; nyt tästä oli vähän vaikee saada otetta. Soundimaailma oli aika tukkoinen niin rumpujen kun kitaroidenkin puolesta eli tuotantopuoleen pitäs vielä kiinnittää huomioita. Jepa jee.
0   +1 +2
 
Mukelo 18.03.2009
Oikein hienoja juttuja. Proge ei ole kuitenkaan minun juttuni, niin jotkut vaihdoksista latistivat fiilistä, mutta ihan hemmetin hyviksi ne paisui. Oikein hyvää tavaraa, muutamia kliseitä katkoisin sieltä sun täältä, mutta se vain siksi kun muuten löytyi innovatiivista matskua.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta