mikä vialla

NÄKIÄ | 08.11.2005 | Alternative Hip-Hop
6:28

noo..vähän pitkä,asiaa kyllä on..kertsiin ois parempi idea,mut ei enää jaksa korjailla.oli ja meni..tulipa taas tehtyä.räpätys on tarkoituksella kirjakielinen ja ärsyttävä :)

9.00   3165 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Stanya 05.05.2014
Höm, tää nyt sattu soimaa mikserin omas radios, ja pakko sanoo et tykkäsin kyl.. On sulavaa riimittelyä, eikä eksytä aiheesta niinku useimmat nykyräpäyttäjätki tekee.. =) Tausta nyt ei miellytä, mut kuuntelenki kuulokkeilla, eli voi olla häiritsevää, mut jos ei lasketa sitä et pari kertaa meinaa kskittymiskyky pettää pikkuvikojen takia, ni aivan loistavaa työtä! (mun mittapuulla keskittyminen loppuu yleensä ekoihin 10-15 sek:in, ja tää oli pakko kuunnella ihan loppuun, hyvähyvä!
0   +1 +2
 
Oude 17.12.2007
Mitä!? -oli ensimmäinen reaktioni, kun tämä kappale tuli yllättäen vastaan kun selasin mikseri playerissä kun painoin "soita samankaltaista musiikkia". Sen jälkeen keskityin tovin sanoihin tarkemmin ja laajensin taas kokonaisuuteen ja totesin, että juuri niin kuin intuitioni minulle sanoi, tämähän kuulostaa erittäin hyvältä!

Vähän lässähtäviä kohtia ulosannin puolelta välillä ja miksaus voisi olla vähän tuhdimpi, mutta noita kahta pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta: erittäin tuoretta, päräyttävää, vaihtoehtoista, omanlaista ja korkeaa musiikkia. Täytyy tutustua muihin biiseihin paremmalla ajalla, kiitos tästä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta