Space In India

7:53

Ajattelin laittaa toisenkin biisin mystery spacelta. eli vähän erilaista jammailua.

10.00   349 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

white owl 05.06.2007
Kiitoksia kauniista kommenteistasi!!!!

Löysin tämän biisin arkistoista ja ajattelin että voisi sen tietysti tännekin laittaa...

pöllö
0   +1 +2
 
10
Alussa matkataan... Läpi hallin joka on täysin tuntematon... Kirkko... Hautajaiset vai häät... Murtuvatko ihmiset kyyneliin... Onko välittämistä nähty... Elämä on yksinkertainen juttu... Suuri ilo = kyyneleet... Suuri suru = kyyneleet... Elämä on nirvanaa jonka käsittäminen vaatii matkoja... Suuri hyttynen huutaa korvallani ja puhuu... Lähdetkö vai jäätkö... Juna odottaa... Vapaus on käsien edessä... Intian lähtö... Sinne minnekkä kaikki loppujen lopuksi jää... Kaikki menee sinne tulee takaisin vapauttaa lännen... Länsi on vapautettava!
Kapitalismi siirtyy napatanssijat valtaa mielen ja maan... Lämmin hyvyys puolustaa meidän kaikkien äitien kauneutta ja maailma paranee... Kaikki minkä luulette olevan olemassa tuhoutuu ellette seuraa kaunista napaa joka johdataa teidät avaruudelliseen intiaan!

Mies vuorien kautta nousee ratsullaan... Kertoo teille näkemisen lahjan... Kaikki tekosi muuttuu itseäsi pienenmäksi... Pienuus tuhoaa ja vapauttaa... Kaaoksen järjestelmä on saapunut ja vapauttanut... Olkaa hyvä... Olette löytäneet sen...

Jumantsuikke oli hieno biisi!
+2   +1 +2