Hey, Hey, It's Rock'n Roll

Meanwhile | 05.10.2021 | Blues Rock
3:27

80-lukulainen huumoripläjäys täsmätyönä Mikseri.netin syyskisaan;) Eihän tässä tosin mitään muuta syksyistä ole kuin Syksyisen masentavat ja surkeat soolot:))

Sävel ja sanat (heh;), laulut ja soitot: Hannu Kuisma

0.00   311 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SaastanenHippi 31.10.2021
Soundi on ihan pätevän läskiä. Ihan hyvää, katu-uskottavaa bluessia. Rumpusoundiin olis kaivannut ehkä vähän omaperäisyyttä. Joku tamburiini sihisemään ja jonkinmoista jännää kolinaa perus vst rumpujen sekaan tms. Muilta osin hyvä!
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.10.2021
Onpas tymäkkä alku, joka ottaa luulot pois heti kättelyssä eikä meininki kevene jatkossakaan. Laulu soi komeasti ja tyylinmukaisesti ja kun sanatkin on artikuloitu kunnolla niin vokaaleista täydet bojot. Vähäeleinen mutta sopivan tanakka komppi jyrää vakuuttavasti biisin alusta loppuun ilman turhia koukeroita. Hyvä veto, koska ukkovarvas alkoi heilua! Kisabiisi, joten pisteitä ei nyt jaeta näkyville.
0   +1 +2
 
Uppe 06.10.2021
No jees! Tässä on satsattu vanhaan kunnon rock'n' roll-fiilikseen, joka vaatii juuri nämä elementit, jotka tässä on. Bluespohjaista rockia, ja kaikki oleellinen sanoituksessa, että saadaan ilosanoma esille ..., vähän on ok tässä tyylissä, se ei selittelyjä kaipaa ... Jännästi minulle tuli muistot jopa Gary Glitteristä, "kimmallus-Kallesta". Kun tähän vetäisi kahdella saksofonilla vielä sopivaa riffiä väliin ja rumpuihin laitettaisiin vielä tuhdimpaa lätinää, niin oltaisiinkin jo täysin kimaltelevassa glitterismissä! Todella hauska ja virkistävä biisi! (Numeroa en anna nyt, kun on kisabiisistä kyse.)
0   +1 +2
 
Windywalk 05.10.2021
Wau! Tätä rupee heti notkumaan mukana vaikka ois vähän väsynyt fiilis. (juuri nyt on) Tosi hienoa, puhdasta laulantaa. Laulajan ääni sopii just eikä melkein. Sanoista saan selvää vaan osan, mutta uskon että se riittää. Tässä ei raamattua lueta, vaan... hey hey, it¨s rock'n roll! Sopivan letkeä fiilis, tasapainoinen sovitus, tämä menee mun listoille varmasti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat