On IRC You Can't See Me Cry

3:49

Ei oo helppoo irkis.

8.50   621 kuuntelua

Kappaleen sanat


on irc you can't see me cry (x2)

when i'm happy you will only frown
you seem to like me more when i am down
":)" - everything's just fine
on irc you can't see me cry

ignoring me, what is it this time?
why should i ask, you never tell me why
":)" is the way i smile
on irc you can't see me cry

on irc you can't see me cry (x4)

no reason to stay online
/quit bye

ignoring me
why?

just a little <3
could you show some empathy?

/quit bye

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 06.12.2006
No huhhuh. Onpas skitsofreeninen teos.

Tai siis tosiaankin, toi rumpupuoli on jotenkin tosi laiskan kuuloinen, mutta sitä lukuunottamatta todella mielenkiintoista materiaalia. Erinomaisia melodioita, tyylikkä tavalla haaleaa vokalisointia (johon tosin mahtuisi enemmänkin erilaisia sävyjä!) Miksaus toimii suhteellisen hyvin, haitsu nyt on tosi paljon liian kovalla ja muuten rummut jäävät jonnekin jalkoihin. Bassosaundi on mielestäni todella hauska, vähän ehkä jotenkin turhan vapisevan oloinen (erilaista equttelua ja särötystä) mutta saundina mielestäni oiva.

Ja omituinen konsepti. En oikein tiedä miten suhtautua tohon lyriikkaan. Tai no. Ei kai pidä ottaa niin tosissaan.

Hieno biisi tämäkin, kyllä.
0   +1 +2
 
A.S.H 25.04.2006
Kuuntelin tuotantosi läpi.Pisteitä: Kriittisestä suhtautumisesta aikamme ilmiöihin, sekä kehittymisestä tekijänä.Enkä ole yhtään vakuuttunut siitä että rumpukoneiden tulisi mäiskiä über
alles, sofistikoituneempi poljento saattaa omanlaisenaan olla tehokkaampaa, dans-mixit voi antaa sit muiden tehtäväksi.Kätevää,eikö totta? Kykysi luoda tunnelmia on vahvin puolesi, ehkä viittaa pikemminkin tarinan kerrontaan kuin muusikkouteen...jotta jatkossa tietäisin mitä kuuluu lienee syytä faniutua.
0   +1 +2
 
Zha 20.04.2006
Rummut ovat tosiaan heikoin kohtani, tuntuvat miltei välttämättömältä pahalta. :D Ehkä vielä joskus opin ymmärtämään enemmän niidenkin päälle.
0   +1 +2
 
9
Tässä on hieno tunnelma. Rumpusaundit ja tuon basson saundi ovat hiukan heikot, mutta muuten äänimailmaltaan erinomainen. Melodiat ovat kauniita ja tarttuvia. Nuo kaikki syntikkakikkailut kuulostavat hienoilta.

Eniten tässä mättää nuo rummut. Ne kun olisi toteuttanut paremmilla saundeilla niin olisi ollut kympin arvonen biisi.
0   +1 +2
 
8
Zune 13.12.2006
En huomaa niin suurta ongelmaa rummuissa, mutta en henk.koht. pidä alun syna pälinästä,...liian vahva ja edgy...mut ääni on taas omaa tasoaan ja äänimaailma on muutenkin kiehtova...pari oikeeta instrumenttii tiluttaan taustalle viel ja rumpusoolo kruunais mun mielestä tän veisun:) sit ois ihan parasta
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat