Kristal (intro) 2004

Kristallipallo | 03.10.2004 | Electro
2:47

Tää on tällänen vajaan 3.minuutin intro pätkä tulevalle Projektilleni "kristallipallo".. Ja älkää nyt ihan kokonaan minua seinään naulatko ku kuuntelette tän biisin, ku tää on mun ensimäinen tekemäni konemusa! mutta arvostelkaa ihmeessä ja sanokaa mitä mieltä ootte?

8.00   340 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Protush 09.11.2004
jooh yllä olevassa kommentissa jaspa jones sanoikin jo paljon asiaa! ei tää nyt silti ihan ysin arvoinen tuotos ole vaikka aloittejalta onkin jees suoritus.. biisi on aika yksinkertainen eikä juuri minkään laista vaihtelua ole.. rummut ottavat ikävästi korvaan koska hatsit ovat todella kirkkaaksi miksatut.. biitti tosiaan lyö epätahtiin melodian kanssa eikä melodia ole muutenkaan kovin kummonen (tulee vähän halloween mieleen).. introbiisiksi tää on turhan pitkä.. toimisi paremmin jos pituutta olisi vaan about 1 min.. joka tapauksessa koska olet aloittelija niin en odottanutkaan tämän kummempaa ja onhan täällä miksessä paljon huonompiakin biisejä:) kommenttini on lähinnä tarkoitettu neuvoksi jatkoa ajatellen että mitä biisissä kannattaa parannella.. jatka vaan musan tekoo niin kyllä se siitä:)
0   +1 +2
 
8
Mike H 03.10.2004
Todella hyvä biisi "amatööriksi"! Oon niitä aivan hirveyksiä täälä mikserissä kuultu, jotka ovat ensimmäisiä kappaleita, mutta tämä sentään oli hyvä! Komppi oli ehkä vähän liiankin perus, mutta aloittelialta ei voi mitään älyttömyyksiä odottaakkaan. Biitti kyllä meni hitusen verran epätahtiin tuon niin sanotun "melodian" kanssa, mutta kolmannen kerran; kyseessähän on aloittelia. Myös minä toivoisin, että porukka ei aloittaisi kauheaa haukkumista, ja saarnaa. Vaikka minäkin olen kommentoinut ja kuunnellut ensimmäisiä kappaleita, niin en ole missään nimessä haukkunut, vaikka olisikin ollut aivan tajutonta kakkaa.

Mutta joo... Jatka samalla mallilla etieppäin!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat