Skanky Heat

Kokemus | 17.02.2004 | Light Rock
3:21

"Pienessä" hönössä äänitetty svengaava Kokemus-vääntö. Kitaroissa Vincent Landini ja The Thong.

9.67   550 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Froste 03.04.2004
niin ja tähän sanottakoon että: keep on sweepin' baby
0   +1 +2
 
10
Froste 03.03.2004
loistavaa, loistavaa!! laulusuoritus on loistava ja soolot... niin soolot!! loistavaa!! onneksi the "faster than the speed of light, landini and haina all together" thong näyttää loistavaa osaamistaan!!
0   +1 +2
 
10
BuzzPetrol 02.03.2004
Mahtavaa tilua! Lyriikat erittäin syvälliset ja komppikitaran progekikkailut loistavia! Homma ei missään vaiheessa karkaa käsistä vaan pysyy ihmisystävällisenä groove rockina (selvästikin Toto-vaikutteista). Fillikitaristin soittotyylistä ei voi erehtyä, hienoa että olette antaneet tuon tiukan hombren, Santanan, tulla feattaamaan tällaisten megaluokan tähtien lätylle. Mitään kritisoitavaa ei löydy -> täydellinen biisi, joka on perseennäyttö kaikille Vepsän miesten biisikynän terävyyttä epäilleille. Mitä muuten kävi EDDIE faster-than-the-thong HAINille? Jotenkin hänen soittonsa sielukkuutta, sadan raipan iskun voimaan verrattavaa komppausta ja sulavaa kromaattisen skaalan raapimista jää näin pitkäaikainen fani kaipailemaan. EDDIE "The Haggis" HAINin puuttuminen ei kuitenkaan ole miinus, sillä hänen seuraajansa Vincent Landini näyttää kyllä mistä reijästä kana kusee. Jatkakaa samaa linjaa, miehet. Keep on sweeping!
0   +1 +2
 
9
Ze Kink 21.02.2004
Kovaa kamaa, ei voi muuta sanoa! Laulu oli kyllä vähän psykedeelisen kuuloinen, sen olisi ehkä voinut vetää ihan "kunnolla"? Soolot jälleen tunteella vedetty!
0   +1 +2