kide - in tenebris

Kide | 24.03.2004 | Ambient
2:58

in tenebris / pimeydessä.

kun et näe mitään, mihin tiedät koskettaa?

9.45   2737 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Elävä Legenda 18.01.2006
noni :) tää on tälläst mystist mikä iskee muhun todella syvästi :)

-Elävä Legenda
0   +1 +2
 
10
dj musical 01.09.2005
Toi pimputus tuo todella hypnoottista tunnelmaa.
Sit, kun siihen tulee ne kolinat ja synkkä pad, niin huh huh!
Efektit ovat todella loistavat ja vievät mennessään.
Tässä biisissä tuntuu siltä, kun joku robotti armeija ois hyökkäämässä.
pakkohan tälle nyt on 10 antaa
0   +1 +2
 
10
Graft 04.05.2005
onnistunut pelottavan kylmä yhdistelmä..... :S
0   +1 +2
 
10
Wraithverge 03.09.2004
Aivan ihana alku, noi pilinät pistää kylmät väreet liikkelle ku massan alennusmyynnissä. Toi matala jousipadi ku tulee mukaa ni rupee jo pelottamaan: tätä ei pakol uskaltais kuunnella yöl yksin himas. :P

Noi taustal olevat huudot muistuttaa diabloa (siis se vanha kunnon ropepeli), siin musiikeis oli aina taustal tollasii huutoi. Beatti on aika abstrakti, hatun nostoa. Olis voinu perccareita vähä laittaa silti lisää... Loppuu todella mykavasti. Ei tästä jääny ku loistava fiilis päälle. Kiitos ainutlaatuisesta kuuntelukokemuksesta! *faniutuminen nyt heti!* :)
0   +1 +2
 
10
Imp 26.03.2004
no niin furi pääs asian ytimeen mistä pidän..hahaa goottitunnelmaa..oikeen yllätyin kuinka synkkä padi tuntui mahassa kun soitti kovaa ;) vähintääs taidokkaasti miksattu biisiin!ahdistavaa jopa mun mielestä.
0   +1 +2
 
8
imbro 24.03.2004
tuli mielee täst.. joku hämärä metsä jos surullinen ihminen monenlaisis pelkotilois vaeltaa.. taivaalla näkyy vaan kuu joka loistaa pilvien välistä aina välillä..puun latvat heiluu tuulessa ja alkaa koko ajan vaan enemmän näyttämään olennoilta jotka katsoo ihmistä vihaisesti ja haluaa sanoa ihmiselle jotain.. mutta ei vaan saa selvää mitä puut yrittää sanoa.. yht äkkiä ihminen menee paniikkiin ja lähtee juoksemaan.. tietämättä minne on menossa.. vähän aikaa juostuaan.. vastaan kävelee mustiin pukeutunut hahmo jolla on huppu päässä.. kun he tulevat lähemmäs toisiaan.. ihminen pysähtyy ja hahmo tulee lähemmäs ja lähemmäs kunnes hahmo jatkaa ihmisen läpi ja jatkaa matkaansa eteen päin.. ihminen kääntyy ja katsoo hahmo kaatuu maahan ja häviää.. yht äkkiä tuuli ei enään humise puissa mutta puut heiluvat silti.. ihminen alkaa itkemään metsässä ja näin alkaa sataa vettä.. "pilvet itkee koska kuu ei ole lähellä".. kohtalo jää mysteeriksi.. "itke vaan se helpottaa"..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat