My dream

Junk yard | 21.07.2004 | Trance
4:13

Alku on hieman rauhallinen, mutta loppua kohti tulee vauhtia lisää. Kokonaisuutena erittäin onnistunut trance syhäytys jossa pitäisi olla instrumentit tasapainossa ja miksaus kohdallaan.

Kommentteja otetaan vastaan.

8.83   954 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Terzi 28.09.2004
Joo Rummut on loistavat ja soundimaailma muutenkin hyvä ja miksauskin mielestäni hyvin onnistunut:) Melodiat myös hyvät.Ehkä sitä odotti koska tämä biisi pääsee alkuun niin se jo loppuikin..
0   +1 +2
 
spiritusandasper 19.08.2004
Jeps.. Outset on sanonutkin jo melkeen kaiken oleellisen ja ylikin. :) Joo, siis rumpupuoli onkin tässä biisissä sitten vallan mainio verrattuna tuohon Bladesiin. Tykkään siitä jyräysfiiliksestä mikä komppiin on saatu. Noi stickit on just asialliset. Leadissa tosiaan vielä parantelemisen varaa kyllä ja varsinkin eqlla voisi yrittää sijoittaa sitä paremmin miksaukseen. Idea on biisissä kohdallaan ja muutenkin kuulostaa aika hyvältä. Vähän vaan erottelua selkeämmäksi ja soundeja hiomaan lisää, niin kyllä alkaa varmasti maistua. :)
0   +1 +2
 
9
satu07 27.07.2004
En oo hyvä sanomaan mitään kehittävää, mutta sanonpahan rohkaisevaa: Todella makeaa meininkiä! Todella hyvin väännetty Fruityloopsilla! Mä osaan tuskin lastenlauluja vääntää sillä!:D Jatka samaan malliin. :)
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 28.07.2004
No... tälläistä on kyllä just hyvä kuunnella tässä trancetuksessasi tuntui kaikki menevän nappiin eli ei mulla mitään kritisoitavaa ole 10 pistettä.

P.S. Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Casz 28.07.2004
Tykkään tästä, loppua kohti parani mut ei se alkukaan huono ollut :)
0   +1 +2
 
8
Outset 21.07.2004
Dodiin, pitihän sitä sitten tulla kuuntelemaan :)

Alussa on tosiaan rauhallinen ja mielenkiintoinen meininki. Ehkä tuossa sawtooth-liidissä olisi hiomisen varaa, efektointia yms. Biitti lähtee aika yht'äkkisesti käyntiin, ja on omaperäinen, ei ole se perinteinen 909-jauhanta ainakaan :) Vaikka sellasta kyllä kieltämättä tähän olisin kaipaillutkin. Melodia on hyvä, kaipaisi kuitenkin jollain tavalla ehostusta ja ruutia, iskeäkseen täysillä! ;)

Kahden minsan paikkeilla alkavat taustapaukkeet ovat mainiot, hienosti toteutetut. Taustan dancegate on turhan perinteinen ja saundi myös. Toisaalta, se ainakin toimii ihan hyvin taustalla. Kolmen minsan paikkeilla on aika jännää kikkailua, mutta biisi ei pääse jauhamaan täysillä missään vaiheessa. Ainakin minun korviini nuo särisevät liidit ovat liian pinnassa ja tilaavieviä... Liian pitkiä rytmitykseltään ehkäpä. Loppuu fade out -tyylisesti, joka kyllä sopisi, jos sitä ennen olisi biisi päässyt jauhamaan täysillä. Tehty sitten vasta loppuhäivytys :) Ainakin mä diggailisin siitä sillai.

Kokonaisuudessaan hyvää tuotantoa, saundeihin ja miksaukseen parannusta, sekä myös rakenteeseen; saisi olla selkeämpi ja mukaansatempaavampi. Plussia tulee tuosta rumpupuolesta, joka on suht' omaperäinen kuitenkin. Jees! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat