Binded Blind and Bruised by Fear

6:07

Isolla kädellä ja isoilla soundeilla soitettua paahtoa. Pois alta.

8.58   10435 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Tri P 12.05.2007
Perus hyvää ja tanakkaa menoa, mutta pankaa laulu vireeseen!
0   +1 +2
 
9
tt_tt 22.10.2006
Mahtavat melodiat, jotka iskevät ja soivat päässä hyvin pitkän aikaa kuuntelun jälkeen.
0   +1 +2
 
10
Saakel| 16.05.2005
Tässä on niin perkeleen hyvät riffittelyt että huhhuh.. Kaipailin kyllä örinää ja murinaa, mutta toimii hyvin ilmankin. Laulajalle plussaa kauniista cleaneista.
0   +1 +2
 
9
Riga 13.05.2005
Musiikista voisi antaa jo 10, mutta laulu jätti kieltämättä vähän kylmäksi. Pieniä epäpuhtauksia oli huomioitavissa. Siltikin tykkäsin kovasti.
0   +1 +2
 
9
jouni 08.07.2004
Alkaa lupaavasti. Kitarasoundit ja riffi toimii. Kiva kuunnella oikeata bändisoittoa. Laulajalla tulkintaa mukana kuin oriilla kesälaitumella. Se on hyvä juttu, siitä pojot aina kotiin. Nyansseja lauluun vois vielä lisätä, jos haluaa viilailla. Ja kertsiin stemmoja kandee kokeilla. Soitto toimii hyvin. Etenkin kitaroista diggaan, kuten jo taisin mainitakin. Sovitus niinikään on ihan onnistunut. Sävellyksenä biisi ei ole mikään hittibiisi ainakaan mulle, mutta kelpo rokkipala. Toimii varmaan hyvin livenä, kunnon kamoilla ja miksauksella. Jep ysiin asti tämä nousi selkeesti:)
0   +1 +2
 
8
JM 09.07.2004
Hyvää soundia on. Kappaleen rakenne loistava! kivasti kulkee riffistä toiseen! Hyvä sävellys..laulajan äänestä en oikein pitänyt, laulutaitokaan ei ollu kovin loistavaa. Muuten nautin biisistä todella!
0   +1 +2
 
9
op76 09.07.2004
Oon tämän biisin jo kommentoinu? Vai kävinkö vaan kuuntelemassa...no edelleen hyvää musiikkia. En viitti laittaa tähän mitään muuta etten puhu ristiin =)
0   +1 +2
 
7
NeverSayYes 10.07.2004
Hieno clean intro ja mukavia kitaraharmonioita. Tosin intro vähän turhan pitkä, laulun olis voinu alottaa vähän aikasemminkin. Laulajalla aika munakas ja vahva ääni ja muukin pumppu suoriutuu tehtävästään mallikkaasti. Pirun hieno tuo puhdas välikohta kitaralla, nam. Näin vaikea biisinrakenne vaatis kyllä monta kuuntelukertaa että tää aukenis kunnolla. Eli tästä tuskin semmosta "hittibiisiä" ainakaan tulee mutta tuskin tässä on semmosta haettukkaan. Aika kunnianhimoinen sinfonia kokonaisuudessaan tää biisi. Tässä vaiheessa annan seiskan mutta vois hyvinkin viiden kuuntelukerran jälkeen olla ysi. Tiedä häntä.
0   +1 +2
 
10
Michikawa 24.07.2004
Soundimaailma on loistava: äänitys, miksaus ja masterointi on osunut todella hyvin kohdalleen! Bändin yhteissoitto pelaa myös todella hyvin! Tämä on tietenkin makuasia, mutta itse on ole jostain syystä koskaan lämmennyt tämäntyyppiselle mieslaululle, vaikka laulaja hommansa kunniallisesti ja taidokkaasti hoitaakin. Diggaisin biisistä huomattavasti enemmän joko persoonallisemmalla laulutavalla laulettuna tai sitten mahdollisesti naislaulajan kanssa. (mutta olenkin aina tykännyt 3rd and the Mortalista ja The Gatheringistä, eli tämä nyt on turhaa nipotusta) Loistavaa kamaa, hieno biisi!

Jeah!
0   +1 +2
 
8
Kommenttiringin kautta kuuntelin... tarkastelen biisiä radiokelpoisuuden kantilta. Intro mun makuuni aivan liian pitkä. 7/8 toimi säkeistöjen tukena hyvin, mutta vähän harmi, että jippo oli jo introssa paljastettu. Soittajataidot ihan ok, laulajallakin välillä hyvää karheeta soundia, mutta välillä jäi myös nuotti tai kaks vähän roikkumaan. Biisi ei erikoisesti erottunut edukseen miljuunasta muusta, koukku jäi puuttumaan vaikka yritystä olikin. Sanoitusta ei ensikuulemalta oikein hahmottanut, olisi pitänyt nähdä paperilla tai ruudulla tarkemman analyysin antamiseksi. Loppu yllätti, se voi olla sekä hyvä että huono asia.Ei silti mitään hullumpaa matskua, pesee varmasti valtaosan mikseri.netinkin porukasta. Pikku viilaamisella voisi saada isompaakin huomiota. Tiedä sitten, mitkä ovat tavoitteenne.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7