Yeyeye

Hillside Synths | 03.01.2011 | Dance
3:14

säv. ja sov. ... MJA

9.00   1229 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mr Fobias 07.03.2011
Miten on tämä juttu jäänyt huomaamatta! Täältähän löyty loistavaa fiilistä, kaikuja jostain kaukaa. Tämä biisi todistaa itselleni taas sen, että nykymusiikki voisi ottaa mallia, miten tehdään tarttuvia ja jollakin tavalla koskettavia biisejä. Riisutaan turhat koristelut pois (täytteet, ylikompressoidut jutut...) ja annetaan tarttuvalle musiikille ja melodioille päävastuu kuuntelunautintoon. Se tehdään vielä hyvillä saundeilla, vaikka nämä trance pojat sanovatkin juustoiset, mitä se nyt ikinä tarkoittaakin. Itselläni on vielä matkaa tällaisten biisien tekemiseen. Kyllä on hienoa kuunneltavaa, mutta jos osaa rautalangasta vääntää hyvää fiilistä, niin ei ihan heti tule mieleen, että tällaistakin osaat vääntää ja vielä kunnialla suoriudut. Mr Fobias on täällä tyytyväinen ja toteaa, että vielä on toivoa saada kiksejä musiikin saralla.
+2   +1 +2
 
10
Ayjayjay :)

Jestas, että saat ladattua biiseihisi jotain , jotta kutsuisin sanalla holy. Näissä biiseissä on jotain niin uskollista, nöyrää ja kaunista tämän genren tunnusmerkistöä, etten voi muuta kuin heltyä, joka ainoa kerta.

Vilpittömän kuuloinen biisi, jolle hymyilen sydämellisesti <3
+2   +1 +2
 
J. Hifish 10.01.2011
Tämä hauska pläjäys kuljettaa kuulijan syntikkamusan alkutaipaleelle, jolloin vehkeet olivat rautaa, puuta ja luuta. Mieleeni tulvahtaa sellainen näkymä, jossa soittajaparka on seonnut miljoonan analogipiuhan vyyhtiin ja parkaisee: "aijaijai."
+2   +1 +2
 
MOHICAN 10.01.2011
Joo kyl tästä tuli new orderit depeche modet jne. vähä mieleen äänimaailman osalta. Melodiatkin on tosi tykkejä tässä biisissä! Itse jättäisin tuon Yeyeyeuh ääniefektin pois biisistä se ei jotenkin minusta istu noihin muihin instrumentteihin ja soundeihin. Sovitus on muuten minusta kunnossa. Napakat saundit ja instrumentaatiot toimivat hyvin. Aikas simppeli sävellyksenä ja rakenteellisesti mut hei yksinkertane on kaunista ja niin nytkin.
+2   +1 +2
 
9
Ozzyboyremix 09.01.2011
Mielekästä! Yeyeyuah äänet tulivat välillä säväyttämään tunnelmaa. Sopivan rentoa kuunneltavaa.
+2   +1 +2
 
9
Kreeta 04.01.2011
Olipas pirtsakkaa kuultavaa! Hyvä sovitus ja kasarinostalgiaa herättävä. Yeyeyueh kiva yksityiskohta :)
Hyvä kokonaisuus! Ai jai jaih :)
+2   +1 +2
 
9
Gartza1962 04.01.2011
Uupsista heijaa!!! Kasarihenkistä jammailua niin soundillisesti kuin sävellyksellisesti! Hauskaksi tämän tekee juuri tuo Yeyeyuh...!!! Tosiaankin yllättävä veto ja korvia miellyttävää menoa elektronisesta meiningistä huolimatta...!!! :-))
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta