Hetkeen

Hile | 25.04.2003 | Alternative Metal
4:19

Kolmas vetäisy \"Vain lapset nauravat\" ep:ltä. Tämä voisi olla levyn \"single-raita\", menevän kertsin ansioista. Loppu onkin sitten aikamoista runttausta.

8.29   2574 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
vexu 22.06.2004
Erittäin hyvä kappale. Kertsi kieltämättä erottui "popimpana" muusta biisistä, mutta ei tätä silti liian kaupalliseksi voisi haukkua ;) Kitaroista olisi ehkä toivonut vielä hieman murisevampia, mutta muuten soundit olivat todella hyvät.
0   +1 +2
 
8
P.Gustafsson 19.06.2003
Vähän "popimpi" kun muut. Ihan hienoa. Hyvä sävel, vois kuvitella soivan vaikka radioissa/telsussa. Alussa saundit hyvin erillään mut kietoutuvat yhteen kunhan biisi alkaa, hienoa. Noi hyräilyt taustalla olivat hyviä, vois ehkä vähän enemmän olla melodiaa niissä vaikka taustoiks tarkotettukin. Aina kun sun karjumisissa on vähän enemmän laulua mukana niin kuulostaa paremmalta, kannattais harkita vähän laulutyylin muokkausta siltä osin (ehdotus vain, vois sopia) Muuten noi karjumiset menee liian huudoksi. Hankala selittää, kuvaan tarkemmin vaikka joskus ftf.

Noiden hiljasten osioiden kitarasaundit oli hyviä, vois ehkä levittää enemmän stereoks kun kaikki saundit on enimmäkseen niissä rauhallisissa osissa niin keskellä. Vaikka onkin ehkä tarkotettu kontrastiks muille kitarasaundeille, jotka on enemmän reunoilla, niin saundi on kuitenkin niin eri että siitäkin tulis tarpeeks kontrastia jo.
Jees, hyvää, lisää.
0   +1 +2