furi anga - the white flower

furi anga | 15.05.2006 | Downtempo
3:39

the white flower on empaattinen musiikillinen kuvaus kauneudesta, rakkaudesta ja intohimosta. keskity kuuntelemaan.

9.10   5710 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Aissi- 18.10.2008
Ihan jees trippi. Vokaalit oli sen verta hyvät että olisi enemmänkin kaivannut niitä, mutta hyvä näinkin. Downtempo on sinänsä koominen gengre itselle, kun ei ole törmännyt huonoihin kappaleisiin lajissa. Ei tämänkään kappaleen jälkeen. Asiallista tuotantoa muutkin, pitääpä faniutua.
0   +1 +2
 
10
noonue 27.11.2006
Mahtavia saundeja, hienoja melodioita. Korvat erittävät hunajaa vähintään siinä vaiheessa kun nuo jollain tavalla karmivan kauniit vokaalit (toivat mieleen Kellopeliappelsiini-elokuvan jostain syystä) lähtevät mukaan. Tunnelmmallista, mystistä. Ja kaikki toimii yhteen pirun nätisti. Arvostan.

Ehkä rumpuihin olisi sopinut rosoisempi ote, kuten aikaisemmin onkin taidettu mainita. Pituutta tällä olisi saanut olla vaikka puolet lisää, mutta sepä ongelma korjaantuu osin laittamalla repeat päälle :) Kiitos tästä, tämä aarre oli hieno löytää.
0   +1 +2
 
8
kuulostaa unelta, ja unissaan hortoilulta, sinisiltä pupuilta joilla on räpylät, kärsällisiltä ihmisiltä jotka ei pysty kävelemään.
0   +1 +2
 
10
kontaktor 29.08.2006
Hämyisää ja tyylikästä tunnelmointia. Ei ole kiire minnekään. Miksi olisi.
0   +1 +2
 
9
Imp 19.05.2006
vokaaleja oisin laittanu enemmän dominoimaan biisissä.Tausta on mielestäni liikaa päällekäyvä laulun suhteen.Ootko noi vokaalit nauhottanut itse?Ihan kivaa herkistelyä.Ehkä hitusen liian rauhallista makuuni.ahditavan rauhallista :P mutta se ei vaikuta nyt tähän arvosteluun mitenkään.Sanoinpa vaan makuasian.
Biisin miksaus on hyvin tehty ja kaikki elementit balanssoitu hyvin paitsi se laulu on vähä nyt taka-alalla liikaa.Kuunneltava biisi.
0   +1 +2
 
9
e2 16.05.2006
Kyllä, kyllä.. varsin laadukkaan kuuloista uutta tavaraa. Rauhallinen ja hieman mystinen fiilis, jonka parissa voisi tosiaan fiilistellä piempääkin. Basso on varsin mainio ja omaperäisen kuuloinen. Taustatiluttelu on ihanan heleän kuuloinen, joten sitä jaksaa kuunnella hyvin vaikka koko biisin ajan siellä taustalla tauotta pyöriikin. Erittäin mielenkiintoisen kuuloset nuo panoroidut vokaalit. Enemmän tosiaan tekisi mieli kuunnella uutta materiaalia.
0   +1 +2
 
8
gebo modyo 15.05.2006
furi angan uutta matskua olenkin jo odotellut jonkin aikaa. No nyt sitä tulee. Biisin soundista, tunnelmasta ja melodioista tulee mieleen etäisesti vanha Goldie-soundi, mikä on tietysti ainoastaan hyvä asia.

Tätä tunnelmointia voisi jaktaa ehdottomasti vaikka 10 minuuttia, varsinkin nuo panoroidut laulut ovat kauniita. Alku antoi hieman odottaa, mitä biisillä on tarjottavana, mutta tuo laulu kruunasi kyllä biisin. Rumpuihin olisi toivonut hieman rosoisuutta, mutta sehän on taas tekijän ja jokaisen kuuntelijan makuasia, kuka mistäkin tykkää.

Sellainen maku jäi tästä biisistä, että tekisi mieli kuulla hieman enemmänkin uutta materiaalia.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 15.05.2006
Johan on rauhallisen kuuloista menoa. Soundit pelaa aivan omassa luokassaan, ja oon tosi yllättyny näi vitu hyvistä soundeista. Ei todellakaan kuulosta miltään preseteiltä! :) Tässäkin aika mukavan vokaalit, ja sopii tähän ihan hyvin. Tosi rauhoittava muuten kaikenkaikkiaan, ja loistavat soundit.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta