Grunge

Voices 12.10.2005

4:23

Pearl Jam törmäyskurssilla Alice in Chainsin kanssa. Jeremy vs. We die young, kenties.
Kappale jyrätty livenä sisään ja nauttii encorepiisin statusta pienessä mutta kasvavassa keikkayleisössä. Duunattu loppuvuodesta -03, äänitetty helmikussa 04 ja saatu ulos huhtikuussa -04 Studio Harjusta. Ikää siis on, mutta ei se mitn!
Kyseinen kappale on ehkä "The penultimate egoreactor" Eli melodisesti ja rakenteellisesti asettanut standardin jonka päälle uudempi tuotantomme on rakentunut. Naisten keskuudessa suurin hittimme.

9   9 2717 plays
Grunge

Torn 12.10.2005

4:08

Samaa sessiota kuin Voiceskin, vanhempi vain. Sisältää jopa cee-osan, joka on hieno kuin joku muu helvetin hieno asia.

9.13   13 2234 plays
Sludge

Mustaan 12.10.2005

2:37

Ainoa suomenkielinen biisimme, ja ainoaksi jäänee. Kappale on tehty niinkin kauan aikaa sitten kuin tammikuussa -02 eikä silloinkaan edustanut mitään linjaamme.... toisaalta meillä nyt mitään linjanhakuisuutta olekaan, soitetaan mitä huvittaa ja siinä se. Menee kirkkaasti metallin puolelle ja lauluissa komppaa Driven Teemu. Propsit hänelle. Sanat ovat jotain vitun huvittavaa, kuunnelkaa ne ajatuksella :D Keikkaklassikko.

Genre päivitetty, kokemukseni mukaan sludgestoner saattaisi olla lähinnä kuvaamaan tuota muttamutta... ennoo niin varma.

9.2   4 1399 plays
Copyright notice:
All material in Mikseri.net is protected by copyrights and international treaties.
Your rights to reuse and/or duplicate this material are limited to PRIVATE USE ONLY.
Any kind of REPRODUCTION and DISTRIBUTION of this material, as well as making it available for the public, is PROHIBITED without written consent from the author(s).