Sins And Hurt

2:48
7.67   334 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Gartza1962 18.09.2010
Mielenkiintoinen alku. Kliini laulu ensin mietitytti että mitähän tässäkin tulee, mutta äreämpi tyyli paransi huomattavasti! Rummut sai ensin vähän rytmillisen sekavuuden aikaan, mutta kun kunnon komppi lähti liikkeelle, homma alkoi toimia. Plussaa erioten tukevasoundiselle komppikitaralle vaikka koko bändi ansaitsee plussaa!
0   +1 +2
 
MOHICAN 18.09.2010
Hienolla kitarariffillä alkaa mut sit sisään tuleva laulu tuntuu hieman irralliselta tuohon riffiin nähen. Toisessa osassa laulu korjautuu huomattavaksi muuhun soittoon sopivaksi ja homma alkaa toimimaan. Mielenkiintoisia riffejä taas tukku. Rummuissa kivaa usvaa välillä eli tulee sopivan kaukaa, mut sit taas välillä ne vois tulla lähemmäks ja potkia sitä kautta enemmän. Eli sillon kun kunnon säröt potkastaa niin rummut vois musta tulla lähemmäs. Tohon toiseen osaa sopis just että nostat faderilla pikku hiljaa rummut lähemmäs ja sit kolmannessa osassa heität ne rummut naamalle. Mut nii mielenkiintonen sävellys ja rakenne tässä on. Sovitus hommia ku vielä vähä hiotte.
0   +1 +2
 
Snacke 17.09.2010
laulusta pidän heti. yleensä en kirjoita ennen kuin toinen minuutti on kulunut, nyt oli pakko. hyvä huutaja, kenties hieman paska mikki huutamiseen tosin. terävähkö. röde vois sopia sulle, nt-1:kin on aika ok, vähän värjää, mut vois värjätä sulle positiiviseen suuntaan. ja tsekkaa et made in austria, ei australia. kyöniä kavereita itävaltalaiset nykyään.
0   +1 +2
 
7
axession 17.09.2010
Kitarra ja ääni on ok, lausunto heikko, rummut hinkuvat jotenkin perässä basso ei ole läsnä. muutama hyvät ajatukset, jos sais vielä vähän harjoitelttu niin sitä vois tulla ihan hyvää.
0   +1 +2
 
Telaketju 17.09.2010
Alun kitarariffistä (ensimmäiset 3sek.) tuntui siltä että nyt on kova biisi tulossa mutta kun laulaja avasi suunsa niin se luulo haihtui pois, kannattaisi hieman miettiä että millaisia hönkäilyjä sinne äänittää, myöhempi ärjyntälaulu on kyllä asiallista mutta kuitenkin on aikalailla kliseistä. Soundit tuntuisi olevan kohtalaiset ja balanssi ei ole juurikaan kohillaan.
0   +1 +2
 
7
Cooki 06.09.2010
Hyvä riffi koko biisin ajan, siisti alotus. Äänen laatu on mitä on.... Tarvitsisi jonkun siistin soolon/melodian jotta tästä tulisi hyvä Prog metal, nyt tämä lähinnä aika perussettiä
0   +1 +2
 
Kallemania 05.09.2010
Alusa oli hienon kuulosta puhetta. Sen jälkee perinteisempää menoa. Örinä on suhteellisen voimakkaan oloista. Yks riffi oli häijyn kuulone, tykkäsin siittä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat