Fourth Plateau

54:45

Neljäs plateau totaalinen dissosiaatio, turha silloin on etsiä mitään tarkkaa ajatusta, anna abstraktin muodon viedä sinut itsensä luo... Silmät kiinni ja kertokaa mitä koette... Pitkä on matka, mutta universumin toiselle puolelle menee noin tunti, kun matkustaa toisen ulottuvuuden avulla...

Kaikki kommenttirinkiläiset, saatte kyllä hyppiä ja pomppia biisiä eteenpäin, koittakaa kumminkin jotain rakentavaa kertoa...

8.15   1147 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Asamael 11.02.2018
Melko pitkä on kommenttirinkiin juu. Tsaikedeelista äänimaailmaa mutta vähän liian kokeellinen meininki itelle.
0   +1 +2
 
ronsku82 17.03.2016
ei oo kyllä mun musiikki makuuni yhtään joten jätän arvostelematta enkä sano mitään yhtään enempää:)
0   +1 +2
 
7
Tons Of Monarchy 12.08.2014
Punainen, Oranssi, Keltainen. Rummuissa makeat bongot ensimmäisessä osiossa. Toinen osio iskee spektrissä Sinistä ja liilaa. Väläys ja puolikaari. 7 minuutin kohdalla oletettava meditoinnin siirto askelta lähemmäs. siinä paristä kympistä eteenpäin korkeiden äänien iskut tuntui miltei pahalta, 48 alkoi olla miellyttäviä matalia soundeja. Osioiden väleihin voisi jotain soundipohjaista siirtymää tehdä, sillä tyhjä on aina huonoa.
0   +1 +2
 
7
Nostradamus 09.03.2014
Tyyli Psychedelic ainekin kuvaa hyvin tätä biisiä. Tosiaan pomppia piti, ihan kivoja juttuja löytyi mutta liian pitkähkö biisi omaan makuun.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 20.10.2013
ulottuvuuksien välisessä avaruudessa matkaavalla aluksella oli jotein pieniä teknisiä vikoja 15 minuutin kohdalla. kuullosti irtonaiselta ruuvilta. sitä kesti yli viisi minuuttia ja sitten alkoi soimaan hälytyssummerit. vika saatiin kuitenkin korjatuksi ja matka jatkui läpi pelottavien universumien sekä usvaisten sumujen. transendaalinen tila saavutettiin noin 40 minuutin kohdalla. tämän jälkeen matka katkesi tylysti kommenttiringin pläyerin jumittauduttua.
0   +1 +2
 
HazedOfficial 17.03.2013
Vähän joutu pomppimaan mutta hyvä että joku tekee tällästäkin! Hyviä soundeja
0   +1 +2
 
8
IOXIO78 13.01.2013
Hämmentävä kokemus. Vähän oli pakko hyppiä ajankäytöllisistä syistä, mutta hyvin psykedeelistä meininkiä. Alussa tuli mieleen joku urbaanishamanistinen messu tynnyrissä olevan nuotion ympärillä. Sen jälkeen kolmen minsan kohdilla synaiskut porautu pään läpi ja oli ehdottomasti lempparikohta.. Vartin kohdilla tuli mieleen M.A Nummisen elektokokeilut aikoinaan. 35 minsan kohdalla olevat basssweepit ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. Loppu oli kyllä perverssin kuuloinen. Välillä olevat osiot eivät herättäneet niin voimakkaita mielikuvia.

Nostan hattua tällaisen kollaasin tekijälle. Kun homma toimii puhtaalla intuitiolla, niin siinä tapahtuu aina jotain oikein. Niin tässäkin. Tällaiseen olisi typerä antaa mitään vinkkejä muuta kuin, että eikun syvemmälle abstraktismin syövereihin.

Oliko tässä Logicin Sculputure plugaria käytetty ainakin joissakin kohti?
0   +1 +2
 
Seamlezz 14.05.2012
Millään ei jaksa tämmöstä settii kuunnella loppuun. Paitsi ehkä hyvän lääkityksen aikana....
0   +1 +2
 
Tapez 05.02.2012
siisti meininki! hyviä soundeja... tarpeeks outoo :D
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 04.11.2011
Mitä helvettiä tämä on? Ensiksi kitaratilua jungletaustojen päälle ja sitten supersahaa ilman minkäännäköistä järkevää vaihdosta? En nyt millään pahalla sano, mutta onhan tämä aivan järkyttävän tekotaiteellista paskaa. Jos tämä olisi edes vähän pidemmälle mitetitty vaihdoissa, niin tämä olisi todennäköisesti juuri sellaista tavaraa, mitä itse haluasin kuulla, mutta ei nyt.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7