Fly Through The Sky

Taciturn Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
mag-got 09.12.2004
En mää nyt ihan menis sanoon tätä alternative metalliks, menee ehkä Heavyn puolelle. Setti toimii hyvin ja pysyy hyvin kasassa. Siisti soolo oli biisissä. Ei muhun ihan iske, kun en tämmöstä musaa kuuntele, mut ihan peruskamaa.
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 24.11.2004
Pitkään mietin, että mitä kappaletta tämä muistuttaa soundiltaan, kunnes keksin.... Queenin Innuendo tuli varsinkin tuosta alusta mieleen. Siitä voinee päätellä, että soundimaailma on kohdallaan. :)

Vaikka en periaatteessa ole niinkään tämän musiikkityylin ystävä, niin pakko antaa tunnustusta. Biisi oli hyvä. Soundeisas ja laulussa ei ole mitään valittamista.
0   +1 +2
 
10
_Crankshaft_ 23.11.2004
ensimmäinen asia joka tuli mieleen on laulajan vakuuttava ääni! Soundithan on kohillaan, hieno mm. tuo alun pehmeä syntikka melodia. Raskasta ja silti toimivaa, yeah! Täähän on jo iha valmista matskua...
0   +1 +2
 
9
electrichaos 22.11.2004
Kyllä äijällä on taitoa biisin teossa, kun yksin väsäilee tälläistä. Bändi vaan kasaan ja keikoille. Siellä punnitaan todelliset kyvyt tälläisen musiikin saralla.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.11.2004
Alussa kivaa pörinää, synahommeli aika tavallinen. Laulaja tuo mieleeni todella selvästi jonkun, mutta en kuolemaksenikaan saa päähäni, kenet :) Respectiä äänestä ja lauluotteesta siis joka tapauksessa. Oikein hyvät sounditkin. Muuten, noh. Biisi oli hyvä mutta kun tämmöistä on jo olemassa niin tolkuttoman paljon, niin ei lopulta oikein puolla olemassaoloaan.
0   +1 +2
 
9
sadomatti 22.11.2004
Juu. Yllätyin kun vokaalit tulivat kehiin, harvoin niitä kuulee näissä "kotisohva" projekteissa. Itse asiassa yllätyin myös siitä kuinka pätevältä täm kuullostaa - hyvin tasapainoinen kokonaisuua. Äänimaailma on runsas, mitä nyt kitaroihin voisi iskeä hitusen voimaa lisää. Konerummut (?) kuullostivat orgaanisilta, mikä on suuri plussa. Enpä mitään sen suurempaa valittamisen aihetta keksi, hyvin positiivinen yllätys kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
8
Tunnelmallista soitantaa, ja keyboardeista plussaa. En vain tuosta powermetallaulusta oikein osaa pitää, mutta se ei ole laulajan vika. Äänimaailma on asiankuuluvan viileä.

Kappale jää kuitenkin pintariipaisuksi eikä saa sielua, puuttuu "se jokin".
0   +1 +2
 
9
Hans1982 21.11.2004
Laulaja kuulostaa ahdistuneelta...Se on hyvä asia aina. raskasta on, sekin on hyvä asia. kitaramelodia toimii helvetin hyvin ja nostaa kappaleen lentoon läpi taivaan. =) ei muuta...jatkakaa
0   +1 +2
 
8
Frank007 21.11.2004
Jyrkkää ja tuuheaa kamaa.... muuten hyvä mutta rumpalointiin kaipaisi enemmän mättöä. Vokaloinnit ok.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 21.11.2004
Mukavasti tuo kitara hiipii taustalta, täytyy sanoa. Vähän ehkä liikaa muuttuu alun "ilmatunnelmasta" nopeasti kitarointiin, mutta.. I like it.
Eintsels? Öö.. Laulajan ääni on miksattu aika heikosti (räkii mikkiin. Popkiller, anyone?)
Ei hitto... Jotenkin muuten on hirmuisenkin nätti biisi, mutta jokin tuossa laulajassa.. nah. Minen tykkää. Liian "tahallaan" tehty.. öö "räkäinen" ääni (toivon, että tiedätte, mitä haen takaa. Muuten tuo kuulostaa tavallista typerämmältä). Hieman parissa kohtaa rävähtää korviin suomalainen lausuminen. Lisäksi.. No okei. En uskalla valittaa "liikaa toistuvasta kertosäkeestä", koska. se olisi jo pilkunnussintaa.

Kaiken kaikkiaan: kaunis (saako noin sanoa metal-biisistä?), mutta laulaja hieman latistaa (pahoitteluni).
7½. Olen puhunut. Ugh
0   +1 +2
 
9
jouni 21.11.2004
Biisin nimi on hieno... Soundit tuntuu olevan kohtuullisen hyvin kohdallaan. Rumpusoundit on eritoten oikein toimivan kuuloset, tosin ehkä millin liian lujalla. Laulajalla persoonallinen ja hyvä ääni, jaksaa kantaa vokaalit tässä biisissä kiitettävän hyvin. Kitarat toimii ja hyvän kuuloset, taidolla soitetut. Sovitus on tehty hyvin, biisi jaksaa pitää mielenkiinnon yllä loppuun asti. Basso ei jotenkaan erotu mun luureihin kovinkaan hyvin, paitsi loppusoinnuissa. Jep, kelpo tavaraa:)
0   +1 +2
 
Enriq 21.11.2004
Alun tunnelmanluonti toimii todella hienosti. Laulajalla on hyvin persoonallinen ote. Homma pysyy hienosti kasassa ja biisinä tämä on hyvä. Genreä en muuten osaa kovin hyvin kommentoida.
0   +1 +2
 
8
tomign 20.11.2004
taas biisi jonka olen mielestäni kuullut aikaisemmin, se on varmaan hyvä asia...laulajalla on potentiaalia ja biisikin on hyvä, perusjuttua...
0   +1 +2
 
9
Enforce 20.11.2004
Ringissä tuli. Yllättävän hyvät soundit. Rummuitkin ovat ihan jees. Laulusta tulee mieleen kasaribändi Kingdom Come.

Biisiinä ehkäpä keskinkertainen, mutta soundimaailma ja miksaus nostavat arvoa aika hyvin.

On tämä paljon parempaa kuin suuri osa näistä "metalli"yrityksistä mitä mikseristä löytyy.

Ysi pamahtaa!
0   +1 +2
 
6
HIPHOPSTEREOOO 19.11.2004
Hyvät Soundit!!!!!!! MUT MUUTEN AIKA PALJON HUONOO!"!!! @@@WEST;;;;;;;;NORTH;;;;;;;SOUTH::::::::::::::::::::= c",)
0   +1 +2
 
9
Cranky 19.11.2004
Soundit on aika massiiviset. Laulaja osaa hommansa todella hyvin. Kuulosti jotenkin tutunoloiselta, mutten osaa juuri nyt sanoa ketä muistuttaa. Biisi toimii, vaikkei itselleni ihan täysillä iskekään.
0   +1 +2
 
9
Oreia 19.11.2004
+ Biisin alku hienosti/toimivasti toteutettu
+ Tulkinnassa on mukavasti voimaa, rohkeutta ja varmuutta. (minkäänlaista ontuvuutta ei esiinny)
+ Masterointi äärimmäisen hienoskaalainen
- Kertosäkeestä olisi mukava kuulla jonkinlainen variaatio. (vahvemapana tai kevyempänä...hieman enemmän saisi biisi kaapata huomiota)
0   +1 +2
 
H4p4 18.11.2004
Hyvät soundit, laulajalla hyvä ääni. Biisi oli ihan hyvä mutta siitä puuttui SE jokin. En osaa sanoa mikä...
0   +1 +2
 
8
MusaPoju 18.11.2004
Tä on hyvä jeejee. Ihan kuunneltava o joojoohohhoo. Ihan kivalta kuulosti tä biisi.
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 18.11.2004
Hyvät soundit, alku on tunnelmallinen, syna hieno ja melankolinen. Alku voisi olla jonkun rokkikappaleenkin intro, kunnes tullaan kitarakomppiin ja sooloihin. Metallia en hirmuna kuuntele... mut tää oli aika jees, tai siis erittäin hyvin tehty, tosi ammattimaisen kuulosta, laulukin onnistuu hyvin, tulee mieleen hieman the darkness.
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 18.11.2004
Hyvät soundit, alku on tunnelmallinen, syna hieno ja melankolinen. Alku voisi olla jonkun rokkikappaleenkin intro, kunnes tullaan kitarakomppiin ja sooloihin. Metallia en hirmuna kuuntele... mut tää oli aika jees, tai siis erittäin hyvin tehty, tosi ammattimaisen kuulosta, laulukin onnistuu hyvin, tulee mieleen hieman the darkness.
0   +1 +2
 
6
effectfreak 18.11.2004
Heviä...hyvin miksattu, ehkä pikkasen vähemmän reverbiä rumpuihin, mutta muuten kuulostaa soundi puoleltaan hyvältä. Laulaja laulaa hyvin, ja ainakin tässä biisissä bändi toimii... Ei kuitenkaan ihan minun musiikkiani, mutta hevi diggarit varmaan tykkää.
0   +1 +2
 
Hyvä niin kauan kun laulaja alkaa pistelemään megadeath/ ironmaiden-ääntä esille: Osaat laulaa, mutta en tykkää tällaisesta kiekumisesta. Synkkää menoa, jossa vielä hiemomista. Enemmän mausteita ja munaa, jäi vähän laimeaksi tämä. Rummut ovat kanssa perkeleen tylsät. Anteeksi tästä palautteesta, ei vain minun makuani vastaavaa.
0   +1 +2
 
Last K. 18.11.2004
alku on hienon kuuloinen ja voimistuu hyvin hyvään elementtiinsä. Erityisesti diggaan tosta synasaundista ja kitara kompista. Laulu mielestäni hiukan liian hiljasella mutta todella hyvin tehty biisi...
0   +1 +2
 
7
Urbanrain 18.11.2004
nyt tulee sitten mielipidearvostelu(ei saa ristiinnaulita;): fraseeraus on tyylillisesti toimivaa ja kitaroissa on hvä murina, mutta minun mielestäni tähän biisiin sopisi paremmin sellainen Cooper Co:n meininki kertsimelodian takia. Johtunee varmaan että on rockmiehiä enenmpi kun metalli. eli kevyempää sovitusta, mikä rullaisi paremmin.
0   +1 +2
 
8
tammina 18.11.2004
Tämä on toteutukseltaan ihan pro-tasoa.
Saundi toimii tähän genreen hyvin ja
laulukaan ei ole hullumpaa(lupaavan
alun jälkeen pelkäsin että kun laulaja avaa
suunsa, biisi on taas kerran pilalla..).
Biisi on kokonaisuudessaan ok mutta
kertsi ei ihan sytytä riittävästi että
kiitettävää antaisin.
0   +1 +2
 
10
Alfred-X 18.11.2004
Katos ja reilu rokki linja eikun jatkuu....loistavaa!
0   +1 +2
 
10
OceanSoul-79 18.11.2004
Ihan komeen kuullosta kamaa! Ei sulla olis tarve muusikolla? Olen Laukaasta kotoisin. Olen soittanut rumpuja jo jokun 10vuotta. Ja lauloin entisessä bändissä. Nyt on vaan jäänyt kaikki vähiin, ku kaikki muuttaa muualle! Ilmoittele! T:Tomas Fredriksson
tomas.fredriksson@kotikone.fi
Bändin nimi oli ~MoonStone~
0   +1 +2
 
9
Rapri 18.11.2004
Mukavaa "vanhan liiton" tunnelmaa. Jostain nousi jopa orastavia Bathory-fiiliksiä. Kertosäe kaipaisi ehkän vähän enemmän koukkua, mutta toimii se näinkin. Hyvät soundit ja soitto/laulu toimii hienosti. Respect!
0   +1 +2
 
9
makes69 17.11.2004
Aika hyvä aloitus semmoinen yötaivas raikas pakkanen en tiedä miksi. Hyvää soittoa ja kitarointia. Hyvä että saa selvää laulunsanoista laulun alusta tuli jotenkin mieleen robert plant...kyllähän tämä on aika takuuvarmaa hiiti metallia.
0   +1 +2
 
Manta Ray 17.11.2004
Varsin hyvin tehtyä yhden miehen meininkiä. Lauluun olisin ehkä kaivannut vielä enemmän "mulqvistia" ja ehkä jotain stemmaa johonkin.
Biisi oli ehkä jotenkin vähän hahmoton...tai olisin kaiketi toivonut että kertsi nousisi vielä tymäkämmin esille
0   +1 +2
 
Infernal Fear 17.11.2004
Jep, saundit on namia korville. Perhana kun toimii vokaalit taas hyvin. Skebaleadit kuljettaa mukavasti kipaletta jatkuvasti eteenpäin. Hieman tuota toista rauhallisempi tosiaan. Tunnelmallista menoa siis. Erittäin huolellisesti sovitettu ja sävelletty biisi. Todella upeaa kuunneltavaa niin tuotannollisesti kuin soitannollisestikin. Rock!
0   +1 +2
 
Thego 17.11.2004
Miksauksessa on onnistuttu genreen kuuluvia kitaravalleja myöten. Alun vesilintu efekstitkin veivat suoraan höyryävälle suolle(siis hyvässä mielessä).Soittotaidoissa ei moittimista löydy. Sävellyksenä kappaleessa tuntuu olevan vain erillisiä osia, jotka eivät nivoudu yhteen luontevasti. Laulajan äänessä on tiettyä särmää joka pitää minut edelleen kuuntelemassa,vaikken näin synkeästä musasta osaa syttyäkkään.
0   +1 +2
 
rumbali 17.11.2004
tämähän kovaa oli! tykkäsin laulajan äänestä, oliskohan tullu vähän Alice Cooper ja tuo Dickinsonin Bruce mieleen. kaikki toimi niinkuin pitääkin. oli todella hyvä!
0   +1 +2
 
8
Andy Livid 17.11.2004
Erittäin hyvät soundit! Kitara on melko jämäkkä ja mörisevä, joka on tietenkin hyvä! Riffi on kohtalaisen hyvä, laulu ei ole omaan makuuni mutta ei se huonokaan ollut. Hivenen sankarihevi tatsi laulutavassa tuntuu olevan, joskin ihan suht teknisesti jätkä laulaa.

Kitara joka on kertsin takana vetämässä pientä melodiakuviota on erittäin hyvän kuuloinen. Kappaleen laulun melodiat eivät jääneet kovin herkästi mieleen, mutta jotenkin tästä jäi kuitenkin sellainen ammattitaitoinen ja varma fiilis. Kaikessa hyvässä ja huonossa mielessä.Musiikkityyli ei ole aivan omiani, joten täysin objektiivisesti arvioiden ihan hyvä veto.
0   +1 +2