Ravana in Havana

Snakepath

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
dbgirl 14.04.2006
Nintendoo heti alus. 0:10 menee vakavamman puolelle. Gongejakin löytyy. Kumeaa. 1:04 alakaen kiva rytmi. Hieman rauhallisempi kuin tuo Rubbish nonstop. Levyn pyörittelyä, kivaa. Itämaisuutta, tuo mukavan toisen puolen tuohon synkkyyteen. Paljon eri osia, hyvä hyvä. Säilyy mielenkiinto. Synkkä/ilonen ja nopea/rauhallinen tahti: olet käsittänyt mikä on harmonia -> jin & jang. Kuorot aivan mahtavat, oikeastaan ei muuta huomautettavaa et olisi saanut olla henkevämmän kuuloista. Nyt se kuulosti vain kuorolta joka veisaa. Naivistisia osia, pidän. Tai dadaa, miten vaan. En pidä genrenussimisesta. Tiheneviä rumpuja :) Rumpuilija todella osaa asiansa, ei mitään muuta kuin et keep going on! Harmonikka oli todella mielenkiintoinen. Positiivisella tavalla sekavaa. Mikä ihmeen hiljennys lopussa? :9 Annettiin pieni varotus. Viidakkorummut, siis täh!?
0   +1 +2
 
ylkky 22.11.2005
on vähän erikoinen aivanku kokeiltas jotain tietokone ohjelmaa ja vähän räplättäis kaikkea mahollista mitä se sisältää ja lyödään pötköks omituinen on
0   +1 +2
 
Klasu 21.11.2005
Nyt on kyllä paha sanoa oikein mitään muuta kun ett rummut kuulostaa ainakin mun luureista melko latteilta.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 16.11.2005
ei ole hajuakaan tuosta "serpente" -jutusta. Onko lie jotain syötävää. Virallinen (?), kuullostaa hullulta. Vaikea uskoa että täs ois niinkuin vaan yks biisi. Oletteko kuulleet sanontaa "yksinkertainen on kaunista", muutenkin 12:10 on aika pitkä aika. Mutta mitäpä hippi tästä ymmärtäisi.
0   +1 +2
 
Jome 16.11.2005
Valitettavasti en tästä osaa mitään sanoa kun genre ei ole alaani.
0   +1 +2
 
Turmis 10.11.2005
Alussa luulin, että tämä on jotakin Desert Planettia... ainakin soundit olivat sitä luokkaa.
Ihme musiikkia kaikin puolin, tällaista ei juurikaan ole ennen tullut vastaan. Mystistä tavaraa.
Yllättäviä nuo välissä olevat nopeat parin sekunnin mittaiset pätkät, pisti montun auki tyyliin "mitä v****a?" :)
Ja välillä sitten heviä, josta palataan piipperiin. Siis tämähän on ihan outoa. Ihme häröilyä.
Tiukkaa settiä tuo 3 minsan kieppeillä oleva rankka metallinen osio, metallistina en malta olla pitämättä.

Kaikinpuolin ihmeellinen sekoitus kaikenlaista, en oikein tiedä mitä tästä voisi muuta sanoa... saati sitä, miten tätä pitäisi kuunnella. Erilaiset osiot toimisivat paremmin omina pätkittyinä kappaleineen, nyt tämä on vain tilkkutäkkiä ainakin minulle. Tiedä sitten mitä tällä virityksellä on haettu.
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 01.11.2005
No huh. On kyllä tapahtumia tässä biisissä, vaikka mittaa onkin 12 ja rapiat niin ei ole paha. En mä oikein tätä kehtaa arvostell, kun noi jokainen osa pitäisi arvioida erikseen.
0   +1 +2
 
Tuotatuota... Nintendo meets heavy trance rock hip-hop??? Kyllä on melko erikoista materiaalia. Ihan mielenkiintoista kuunnella tällaistakin musiikkia välillä.
0   +1 +2
 
Pitk 29.10.2005
Jeskamandeera, tämä alkaakin jo niin oudosti, että joutuu varmaan kuuntelemaan loppuun. Teillä on vissiin ollut hauskaa, kun tätä väsäsitte. Olisitte vetänee tsitä mikrofonia dunkkuun.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 27.10.2005
Tää on tehty sillä tavalla, että kelamasterille on äänitetty n 20 normaalia biisiä. Nauha on purettu miksaanon lattialle ja leikattu mielivaltaisiin mutta vähintään metrin mittaisiin pätkiin. Sitten pätkiä on sekoiteltu ja kasattu kekoon. Keosta on otettu (kuuntelematta) pätkä kerallaan kun biisi on liimailtu kasaan. Kun haluttu pituus on saavutettu, niin liimailu on lopetettu. Ja kas taide on syntynyt.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 24.10.2005
No johan on... alkusoundi lupasi pahaa. Sitten taas lähtee hyvään suuntaan... kunnes tuo sekoilusoundi tulee takaisin. Sitten tulee taas erikoisempaa sekoilua. Tämä on tavallaan ihan hallittua kaaosta, missä eri tyylejä sotketaan oman mielen mukaan. Siltikin ihan toimivasti. Konesoundeja on kuintenkin liikaa. Sen verran voisin sanoa, että pituutta on oikeastaan ihan helvetisti liikaa. Ja paikoin tuntuu siltä että ollaan jo ihan toisessa biisissä...
0   +1 +2
 
K. Vainio 23.10.2005
En kyllä ymmärtänyt tämän biisin ideaa.. Saattaisi toimia jollakin Metallican tasoisella bändillä livesetissä.. ne kun vetää niitä medley-ralleja joissa on aina otteita eri biiseistä.
0   +1 +2
 
repulse 20.10.2005
Tämä ei nyt oikein pudonnut...turhan sekoilevaa..progellakin rajansa! Vaivan näkemisestä pointsit himaan!
0   +1 +2
 
Piru-Ile 15.10.2005
Auts, noi nintendo-äänet iski korviin. Onhan se kiva kokeilla että mitä tapahtuu kun pistää eri juttuja tulemaan aina yllättäen, mutta vähän biisi jää niin, ettei siitä saa otetta mistään vaiheesta.
0   +1 +2
 
HW 14.10.2005
Ihanaa kun yhteen biisiin sisällytetään kolmenkymmenenviiden biisin ideat. Tulee sellainen tunne että musiikintekijällä on joku hiton keskittymishäiriö.
Sekavassa joukossa vilahteli montakin hyvää ideaa mutta kokonaisuus oli sekava, hermostuttava ja jotenkin keinotekoinen. Pituutta oli ihan liikaa, samoin tekotaiteellisuutta.
0   +1 +2
 
dtoj 14.10.2005
Alku sai minut hymyilemään. Vähän ehkä liikaa tulee juttuja kerralla. Rummut kuulostaa todella jämiltä. Mutta hieno viritys kaiken kaikkiaan. Tätä on jaksettu vääntää.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.10.2005
Erinomaiset soundivalinnat ja erittäin omaperäinen biisi!! Ei kumartele vastaan tulijoita.
0   +1 +2
 
C2H5OH 18.03.2005
Mitäs nintendo-musaa tää nyt on! Ihan kiva genrejen sotku! Biisissä ei erityisesti ole järkeä!
0   +1 +2
 
8
strigoimort 18.03.2005
yllätti todella positiivisesti, ja kun en edes varsinaisesti kuuntele tänkaltasta musaa niin parempi vaan. tuli mieleen mr.bungle, mutta onko se sitten hyvä tai huono, saa joku muu päättää siitä. lisämatskua odotellessa:)
0   +1 +2
 
6
-CSPR- 18.03.2005
c-64 musat tuli mieleen paikoin, sitten biisi onkin just tuota avant-garde meininkiä, en ole kovin taiteellinen ihminen joten pointsit noista c-64 musan kuuloisista pätkistä, muu oli hmm mielenkiintoista mutta paikoin olisin mielummin istunut pakkoruotsin tunnilla kuuntelemassa kieliopin perusteita. mp
0   +1 +2
 
P. Virta 18.03.2005
Genre on mulle ihan outo mutta biisi veläkin oudompi, mutta kyllä täää menettelee.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 18.03.2005
Mikä tämä oli? En päässyt kärryille missään vaiheessa. Mielenkiintoisen kuuloisia osia. Kokonaisuutena minun yleiseen musiikkikäsitykseeni hiukan turhan hajanainen. Täytynee laajentaa tajuntaansa. Onko kellään myynnissä halvalla sähköporakonesta?
0   +1 +2
 
Michikawa 17.03.2005
Huh, johan on 80-lukuinen c64 fiilis tuossa alussa. Sitten tapahtuu jotain tosi hurjaa ja siirrytäänkin ihmeellisistä vesistä toisiin ja nopeasti. Genre ainakin osuu kohdalleen, tämä on tosi avant-gardea. Mutta kokonaisuus on niin sekava ja rikkonainen, ettei tästä yhtenäistä kuuntelukokemusta saa millään ilveellä. Arvioiminenkin on tosi vaikeaa ja haastavaa - oma keskittymiskykyni ei oikein riitä analysoimaan ja kuuntelemaan tätä materiaalia. Mutta tosi persoonallinen ideamaailma, en vain tiedä, onko tässä mitään järkeä.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 17.03.2005
Mielenkiintoinen tuttavuus nämä Serpente-musiikin säännöt :) Sellainen sekasoppa tämä kuitenkin on ettei oikein vakuuta allekirjoittanutta... Paljon hyviä sovitusideoita matkan varrella, mutta runsaan vaihtelevuuden vuoksi hankala lähteä poimimaan niitä tähän kommenttiin. Kelpo soundeilla tuotettua matskua tämä kyllä on.
0   +1 +2
 
8
JM 17.03.2005
Hahaa, tämähän onkin jännää musiikkia! uutta minulle, todella hämmentävä idea, ja jopa hyvää..tai ei, ehkä tämä on sittenkin huonoa. Noihin osioiden vaihdoskohtiin voisitte kehitellä jotain hauskoja "siltoja" niihin toisiin osioihin, koska jos niitä tässä oli, niin ainakaan ne ei toiminu, ja pitemmän päälle tuo töksähtävä tyylinmuutos alko rasittamaan. tottakai välillä saa tökkiäkkin, mutta tämä oli yhtä tökkimistä koko homma. soundeissa ja toteutuksissa oli joitain tosi siistejä juttuja. hienoa, omaperäisyydestä kopsahtaa vähintään yks numero ylöspäin!
0   +1 +2
 
teilband 17.03.2005
Jaahas, enpä tähän sano mitään, ei oikeen mun genreä tjsp
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Justiinsa... Olisin toivonut, että tämän biisin tekijää ei olisi olemassa, niin olisi tämäkin NIIN paljon helpompaa... Noh... Oletko koskaa ajatellut miltä näyttää, jos leikkaa satunnaisia palasia päivän sanomalehdestä ja liimaa ne satunnaisessa järjestyksessä uudelle paperin palaselle. Voisitkin tehdä sen ja laittaa sitten sen kuvan tänne mikserin kuvagalleriaan ja artistiksi: TBFKaSP. Jossain välissä pohdin, että olenko todella velvoitettu kuuntelemaan tämän biisin kokonaan ennenkuin heitän arvioni. Noh... Mitä tulee kollageenimutatisoituneeseen taiteeseen noin yhteiskunnallisena funtiona, niin sen kaikkien sekalaisten särökitaroiden määrä ei riitä kuvaamaan edes exponettiaalisessa tilassa sen sekasorron määrää joka sen yteiskunnallissista vaikutuksista yhteensä tulee, jos maailman suurinkaan valtias ei anna hyväksyntäänsä sille. Sienikeittoa? Ei pikku prinssi ei nimittäin uskaltanut rakastaa planeettaansa. Kellot soivat viimeisen kerran arpeggion seurana. Päivän uutisiin. Madagaskarissa on tapahtunut sukellusvene onnettomuus. Sekä venäjä, että yhdysvallat on kiistänyt osuutensa tapahtuneeseen. Muita päivän aiheita: 1 kg jauhoja. 2 dl voita. 1 1/2 dl vettä. 3 rkl hiivaa. Vatkaa aineet yhteen isossa kulhossa. Hauki on kala.

Lopulta hän yhkäisi. Pontti oli tullut selväksi.
0   +1 +2
 
8
Avara 17.03.2005
Mukavan nintendomaista menoa. vaihtuu nuo genret aika pelottavasti.
0   +1 +2
 
_W_ 17.03.2005
Ei ehkä oikeen auennu...tää on muutenki iha uus tyyli mulle. Välis oli iha hienoja pätkiä, mut tää sekavuus ei oikeen nosta kuunteluintoa. Tosin seki on varmaan tarkotuksellista, joten paha sanoa mitään. =)
0   +1 +2
 
MacFly 17.03.2005
Mielenkiintoinen rykäisy. Enpä muista vastaavaa ikinä kuulleeni. All in one -ratkaisu, muutamia loistokohtia siellä täällä, josta olisi yksin voinut tulla jo hyviä biisejä. Kollaasimeininki minua itseäni henk.koht kyllä häiritsee.
0   +1 +2
 
MickeyC 17.03.2005
Erikoinen, sekava, ihan ku 20 biisiä olis yhdessä. Tähän ei saa oikein otetta.
0   +1 +2
 
8
H4p4 17.03.2005
Hyvät soundit ja laadukasta jälkeä muutenkin mutta...
Sillisalaatti fiilis jäi käteen. Tästä olis äkkii rykässy 3-4 biisiä jo pituutensakin puolesta. Sisällöstä puhumattakaan.
Kai tämmönenkin on jonkunmielestä hienoa, mutta omasta mielestä oli vain ylipitkä sillisalaatti.
Äänityksestä, soundeista ja toteutuksesta 8...
0   +1 +2
 
6
Von Beast 11.03.2005
Herranjumala mikä kauhuteema räjähti siinä alussa. On aika erikoista menoa ja on yllätyksiä haettu. Melkoinen teos. Jännä ainaki kerran kuunnella ko ei tiedä mitä taas tapahtuu. Siitä seiskat. Ottaa vähän tuo biisin kesto pois tuota kiinnostuksen ylläpitoa. Annankin kutosen ko näin kauan kestää. Ei saa otetta yli kymmeneksi minuutiksi asti. Keep it simple. Kuuden minuutin kohdalla alkaa hyvänkuuloinen osa. Annetaan sittenkin seiska. On tämä sittenkin mietittyä juttua. Kelatkaa 9:28 menee melko himmeeksi. Lähettäkää Pattonille demo. Se taitaa näitä saadakin aika paljon.
0   +1 +2
 
6
Varsin hienoa retroamista, tosin välillä kuullostaa vähän turhan perustrackermätöltä etenkin rumpupuolella, eikä rummut oikein potkaise kuten niiden toivoisi. Muistaakseni jossain kolmen minuutin kohdalla alkavasta juntasta pisteitä, vaikka äänimaailma onkin vähän kankeahko. Loppujenlopuksi ihan menevää tavaraa. Väleihin yhtäkkiä iskevät 'scratchausrutinat' tosin eivät mielestäni oikein toimi.
0   +1 +2
 
6
Varsin hienoa retroamista, tosin välillä kuullostaa vähän turhan perustrackermätöltä etenkin rumpupuolella, eikä rummut oikein potkaise kuten niiden toivoisi. Muistaakseni jossain kolmen minuutin kohdalla alkavasta juntasta pisteitä, vaikka äänimaailma onkin vähän kankeahko. Loppujenlopuksi ihan menevää tavaraa. Väleihin yhtäkkiä iskevät 'scratchausrutinat' tosin eivät mielestäni oikein toimi.
0   +1 +2
 
Mc_Mane 11.03.2005
Mitäs SuperMario kenttien musaa tää on xD jaa a...vaikee sanoo midn...
0   +1 +2
 
tekopyhä 06.02.2005
Miellyttävän monipuolista.
Pattonin jumaluus tulee hienosti esille
0   +1 +2
 
9
NapalmHead 07.12.2004
Loistavaa tavaraa. Paperilla tällainen idea teeman jatkuvasta vaihtumisesta saattaa vaikuttaa typerältä, mutta käytännössä se toimiikin todella hyvin. Biisissä vilahtelee monenlaista kansanmusiikkia, teknoa, metallia ja vaikka mitä muuta. Ne ovat myös hyvässä tasapainossa toisiinsa nähden. Rauhallisen jälkeen rajusti, ja päinvastoin.

Kaikkein eniten minua ihastuttivat viiden minuutin paikkeilla huipentuva kitaran ja kuoron säestämä "poppi", se riitasointuinen pianopimputus, sekä yhdentoista minuutin paikkeilla vilahtava syntikkamelodia. Sen olisin halunnut kuulla rakentuvan joksikin suuremmaksi. Mitään huonoa en biisistä löytänyt. Kaikki oli joko hauskaa, kaunista, komeaa tai mielenkiintoista.

Biisin kaikissa osioissa on loistavat soundit. Varsinkin egyptiläis-vaikutteiset osiot kuulostivat todella vaikuttavilta. Ainoastaan metalliosiot olivat vähemmän "aidon" kuuloisia, mutta silti komeita.

Loistava taidonnäyte, jota kuunnellessa käy selväksi, että tekijät hallitsevat monen musiikkilajin perusteet.
0   +1 +2