Think Twice

Alex Inc

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
olu67 17.05.2018
hyvää on
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 31.10.2007
Hyvä laulusoundi, mutta lausumisessa toivomisen varaa, varsinkin alussa kolahti korvaan. Mutta muuten mallikasta meininkiä :)
0   +1 +2
 
sir.henry 28.04.2007
Ensivaikutelma on vähän ylituotetun oloinen. Jättäisin ehkä muutamia elementtejä pois, kuten syntikkaa. Yleensäottaen vähän ilmaa biisiin. Laulu toimii, mutta lausumiseen kannattaa panostaa.
Kappale toimii, mutta kuten sanottu, enemmän dynamiikkaa peliin.
0   +1 +2
 
8
mahtiori 18.07.2005
Vähemmän imelä biisi kuin edellinen ja muutenkin parempi. Laulaja kuulostaa joltain ison maailman staralta joka ei sinänsä ole ollenkaan huono kun se oma persoona hallitsee kumminkin pääasiassa. Lisää harjoitusta soittoon. melkein annoin ysin.
0   +1 +2
 
10
Ville81 25.05.2005
Pakko lisätä vielä jotain: Luuleeko joku todellakin, että Him käytti tuota sointukiertoa ensimmäistä kertaa koko länsimaisen musiikin historiassa?
Kaikessa musiikissa toistuu tietyt sointuasteet välillä. Tärkeämpää on, että kappale on muulla tavalla, melodialtaan ja toteutukseltaan erilainen.
0   +1 +2
 
10
Ville81 13.05.2005
No hitto, tykkään. Hiukan melankolista, hieno sointukiero, kappale kehittyy koko ajan ja ennenkaikkea kuulostaa hyvältä. Laulajakin hyvä. Kybä.
0   +1 +2
 
9
Windflame 25.03.2005
Hyvä kasarihenkinen biisi! Mielestäni parempi ku edellinen kappale. Melodia herättää kuuntelemaan, sanat vaikuttaa. Soitto on erittäin toimivaa, kitarat loistaa! Lalulajan ääni persoonallinen, aksentti tosiaan ottaa välillä korvaan. Tätä kuuntelee uudelleen ja uudelleen. Intro herättää mielikuvia....
0   +1 +2
 
8
Bemary 09.02.2005
Enhä mää ny kehtaa noin lyhyeen kommentointia jättää...hyi kamala x) Siispä, alun trance-vaikutteinen sävelkulku tuo ehdottomasti tälle biisille omaperäisyyttä ja sitä kautta plussia, ku mulle tusinakama ei pitemmän päälle iloa tuota.
Laulajan ääni o erikoinen, hyvällä tavalla. Kasarihenkinen - myös musan vuoksi se vivahde korostuu. Muhun kasari kyl iskee :)
Eipä tästä muuta varmaa voikaa sanoa. Hyvä biisihä tää o :)
0   +1 +2
 
8
Bemary 17.01.2005
Ei löydy valittamista. Nice job! :)
0   +1 +2
 
8
musadiggari 15.12.2004
Lauluäänestä tuli mieleen Ressu Redford :)
Ihan jees poppista, joskin todella kaavamaista.
Sanoituksista en sano mitään, kun niistä ei oikein ota selkoa (suomienglantia). Hyvin tuotettua kylläkin. Annetaan nyt siitä pisteet. Miinusta Join me -blokkauksesta, vaikkakin tahattomasta?

Huomionarvoista kitaristin työskentely, mikä erottaa tämän tusinatavarasta :)
0   +1 +2
 
10
Kautio 29.11.2004
Mahtavaa musiikkia! Teillä on oma soundi! Toivottavasti sama linja pysyy, sillä tätä on todella ilo kuunnella. Tunteella ja taidolla tehtyä musiikkia. Jos muuten joskus kaipaatte sanoitusapua, niin kirjotan mielelläni teillekin. :)
0   +1 +2
 
10
woopee 10.11.2004
Viimisen tunnin kuunnellu non-stopilla tätä biisiä. Ja mitä enempi kuuntelee, sitä paremmalle tää kuulostaa.
Tämähän on aivan mahtava. Sen lisäks että tämä on tosi hyvin tuotettu, niin :

Alussa oli toi tausta kyl just niinku Himin Join me biisissä, mutta ei ollenkaan paha. Laulajalla persoonallinen ääni, plus persoonallinen aksentti. Tuo hienosti omaperäsyyttä ja lisää tähän.

Muutenki tässä biisiisä on tosi paljo hyviä erikoisia elementtejä. Pikku kikoilla saatu aivan hirmusen moniulotteinen biisi, vaikka biisi kestää lähes 5 min, ja jää harmitteleen että nytkö jo loppu. Eli siis kantaa tosi hienosti itsensä loppuun.

Kitarasoolo oli kyllä aivan upee. Vetää ihan sanattomaks.
Ja jotkut melodiakulut ja sanoitukset saa ihan kylmät väreet aikaan. Herättää tosi monenlaisia tuntemuksia, joka on tietenki positiivinen juttu. Erittäin positiivinen. Ei kyllä varmasti jätä ketään kylmäks. Mikskäpäs tästä kymppiä vähempää menis antamaan. :)
0   +1 +2
 
Erika 26.09.2004
Erilaista.. en ole ennen törmännyt näin persoonalliseen musiikkiin ja täytyy sanoa että toimii hyvin :>
kyllä tämä sulattaa rockkarin sydämen, vaikka ei aivan niin rockaavaa ole kuin bändit joita kuuntelen itse..
tälläistä olisi mukava varmaan laulaa joskus itsekin..
ja laulu..se sulattaisi melkein kenet vaan, hyvä ääni..
kyllä tästä musiikki elämyksiä saa varmasti moni..
0   +1 +2
 
8
kaivara 27.08.2004
Introssa sama sointukulku kuin himin join me biisissä ja muutenkin melkein melodialtaankin lähes sama.On kyllä hyvin tuotettua kamaa ,taasen kertsi toimi ihan tonnilla
0   +1 +2
 
9
J-16 09.08.2004
Hyvää tavaraa... laulu puhdasta, joskin jännä aksentti.Miksaus&äänitys kohdallaan. Intro kyllä aika "join me in death" Sori, pakko sanoo... biisi toimis kyllä hyvin ilman intron ja kertisin HIM pianoakin. Koneet ja bändi pelaa hyvin yhteen. Kitarasoolo paras, jonka mikserissä olen kuullut.
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 11.08.2004
Todella hieno biisi jäällen vaikka pidän enemmän tuosta Love&Lose biisistä mutta kyllä tätä jaksaa kuunnella vaikka enemmänkin ehdottomasti 10 pistettä.
0   +1 +2
 
10
Jo B1 05.07.2004
Jälleen aivan loistava piisi. Ansaisisitte ehdottomasti levytyssopimuksen. En osaa edes näin hyvään piisiiin sanoa mitään parannettavaa.
0   +1 +2
 
siiki 28.08.2004
Jaa juu niinpäs olikin sama sointu kulku kuin Himin Join Me:ssä.
Vähän vain nopeampi. Oikein hyvä huomio.
Oikein hieno biisi.
KYllä oli taas panostettu biisiin oikeen kunnolla.
Tsemppiä jatkossakin!
0   +1 +2
 
10
Mr. Lodge 24.06.2004
Kyllä tää Alex Inc on vaan mikseritasolla helvetin pro...

Lähtee heti loistavalla introlla eritapaisilla nykyaikaisilla soundeilla. Laulu kuulostaa oikein mukavalta, erittäin hyvin äännetty englanti, ehkä pikkaisen Suomalaisella aksentilla, muttei niin paljoa, että se voisi pahemmin häiritä.

Koko kappale on sävelletty ja sanoitettu erittäin tasokkaasti, mutta vielä sitäkin paremmin tämä on toteutettu. Mukavia efektejä rummuissa jossain kohdilla ja kitarat rokkaavat.

Tätä voisi sanoa melkeimpä hyväksi, ellei jopa loistavaksi tekeleeksi. Pidän kymppilinjaa yllä.
0   +1 +2
 
10
T. H. Rimpinen 24.06.2004
Tasainen ja erittäin laadukas meininki jatkuu edelleen. Henkilökohtaisesti tykkään tästä enemmän kun edellisestä pätkästä.

Yksi seikka, mikä tuli mieleeni on tavaran runsaus. Tämä johtuu ehkä eniten paksuista kitaroista ja elektronisista soundeista, joiden miksaamisessa saisi ehkä olla vähän enemmän ilmaa. Tämän asian vuoksi laulu jää nyt paikoittain hieman taka-alalle (tarkemmin sanottuna kohdassa 4:00).

Mutta taidokas kitaristi Axu on; soolo tekee totaalista kunniaa kasariperinteille hunajaisine melodioineen, ja sekös on meikäläisen korville totaalista nannaa. Laulukin on puhdasta ja varmaa. Mutta oi ja voi, kun olisi vielä raspia kehissä!

Kaikesta tästä huolimatta tämä viisu on kipeästi vailla vain kahdensorttista asiaa: paljon soittokertoja radiossa ja live-esityksiä kesän festareilla.


0   +1 +2
 
10
Samurai 24.06.2004
Melko vaikuttavaa. Miksaus on erittäin hieno, ehkä joitain saundeja on rajoitettu mun makuuni turhan paljon pelkästään oikealle tai vasemmalle, ainakin luureilla kuunneltuna. Silti, erittäin ilmaa ja eri elementit on hyvin kuultavissa.

Saundit on viimeisen päälle. Vähän kasarit, mutta valmiit ja kaupallisen kuuloiset, positiviisessa mielessä. Aksun laulu on todella jees, ääni jopa persoonallinen ja tykkään muutenkin. Tässä kolahti hieman aksentti korvaan, mutta yllätys, sekään ei ollut pahasta, vaan saa kokonaisuuden kuulostamaan lähinnä joltain muulta, kuin suomalaiselta. :) Hyvää pop rockkia tää on, luulis kelpaavan ihmisille.
0   +1 +2