Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

18-vuotias neitonen, joka lauleskellut ja tanssahdellut polvenkorkuisesta..

ala-asteella innostuin kirjoittamisesta ja ensimmäisiä runoja syntyi seitsämännellä luokalla..siitä asti kaikki tunteet ovat purkautuneet paperille, mutta ainoat kokonaiset biisit ovat syntyneet täysin serkkuni ansiosta..

mutta tekstiä löytyy monen monta kirjaa..

olen laulanut ala-asteen bändissä,kuorossa sekä olen ottanut yksityistunteja..(ne tosin jäivät lyhyeen,raha tilanne pakotti mikä on harmillista)

rakastuin kahdeksannella luokalla kotiteollisuuden musiikkiin, ja siitä lähtien rock ja punk musiikki veti puoleensa.Pidän kovasti underground pändeistä, sellaisista joita ei välttämättä edes moni tunne, tällä hetkellä menossa mukana on kovasti ollut mm. Saosin <3, Coal Chamber, The Used (ne rääkyvimmät piisit), My chemical romance ja niin paljon monia muita..

Mutta osaan syttyä myös technoon ja sellaiseen muuhun jumputukseen.. ja eri tilanteissa tulee kuunneltua mitä erilaisempaa musiikki..musiikkia ei voi rajoittaa,sitä vaan rakastaa ja löytää uusia saundeja ja ulottovuuksia, jotka vie mukanaan...*

Mutta,mutta.. mitä minun unelmaani..

Eclipse,on vähän vaiheessa ja saas nähdä tuleeko tuosta mitään ko en ole poikiin ollut yhteydessä viime aikoina.. jääkö haaveeksi soittajien motivaation puutteessa :< Voi kun omistaisinkin säveltämisen taidon..

Mutta ehkä joskus minunkin unelmani toteutuu.. niin minä todella toivon ainakin.


Sain viime kesänä mahdollisuuden osallistua ystäväni projektiin, jossa minua pyydettiin tanssimaan softaan.. Kyseinen video on pyörinyt mm. koneisto festivaalilla 2004. Reiv <3

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: