Mysterio

Thr

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
crystoll 02.09.2004
Kaunis biisi, ei voi muuta sanoa. Hyvin tuotettu, kirkkaat soundit, kerroksia just hyvin, ja suvantokohdat paikallaan. En oikeastaan muuttais mitään. Ehdottomasti suosikki artistisivun biiseistä.
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 08.08.2004
Tämä osaa olla kyllä todella loistava biisi piano on erittäin loistava ja siitä pidinkin eniten! ja onhan tämä kokonaisuutenakin loistava biisi.
0   +1 +2
 
Botro 05.05.2004
joo varmaan ihan hyvin tehty ja kaikkeea. jotain omaa olisi ehkä kannattanut keksiä myös. toki sinänsä ihan hyvä biisi, jos sen vaan tunnistaisi aina jonkun tekemäksi... näitä on miljoona
0   +1 +2
 
10
Avara 05.05.2004
Sanotaanko nyt näin että ihan perkeleen mahtava!!
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 05.05.2004
Alku ainakin todella tavanomainen.. jump jump... Parhainta antia biisissä oli rummuttomat kohdat. Erittäinkin kaunista. Eihän tässä hirmusti mitään omaperäistä ollut. Mutta se liekin jo melkein mahdotonta tässä genressä jos tahtoo vielä hyvältä kuulostaa. Ja tämä kuulosti hyvältä. Kauniita melodiakulkuja yms. Yllättävän rauhallinen biisi ottaen huomioon tempon millä juostiin..
0   +1 +2
 
WACS 26.04.2004
*kommenttiringistä*

Tätä genreä en varsinaisesti kuuntele, mutta jonkun verran ohjelmointi-piireissä ovat kaverit pakkosoittaneet hevipeikollekkin... =)

Sen verran osaan ainakin sanoa, että sen introrummutuksen jälkeen tuo piano osuus on aivan loistava!

Oikein mukavan kuuloista vääntöä muutenkin ja tämän genren ystäville varmasti playlist kamaa.
0   +1 +2
 
Phadej 21.04.2004
en tykännyt bassoäänestä. piano suvantokohdassa on kyl aika klisee. sit kappale ikäänkuin loppuu keskivaiheessa, jonkun näköiset chordipädit voisi viedä sitä sen tapaisessa melodiattomassa kohdassa etienpäin. melodia on kylläkin aika kiva. mutta biisistä jää hajonnainen olo, en osaa sanoa onko tämä hyvä vai ei.
0   +1 +2
 
10
OnZa 21.04.2004
Huijui. Mulla on nyt trancenvastainen kausi menossa sattuneista syistä, mutta tää teikäläisen veto palauttaa uskoa aika roimasti. Et oo kyllä turhaan tätä heittäny kommenttirinkiin, jos täällä on trancediggareita linjoilla niin varmasti suosio kohoaa kohta. Sanonpa vaan, että arvostatan tätä kyllä oli sitten sampleista koottu tai itse sävelletty, sen verran hyvä on tuotanto ja ideat. Toki nostan kaksin verroin hattua jos itse olet pienosi pimputtanut ja leadisi conffannut. Huipusti vaihtuu kyllä tuo pianoroll-urku väli. Pitääkin koittaa muistaa näyttää tää biisi Mialle, ni saat varmaan uuden fanin.
0   +1 +2
 
9
DjLime 21.04.2004
Piano on todella mukavan kuuloinen ja liidinkin saundi puoli on hyvä. Jotenkin vain kun tuo biiti lyödään noiden päälle, niin tulee vähän sellainen huonon miksauksen maku suuhun. Jotenkin ei mene tasapainossa kaikki biisin osaset. Esim hatit on turhan kovalla, basari ei potki mutta on melko kovalla. Bassolinjasta puuttuu bassoa. Syna tuntuu peittävän rummut vähän turhan hyvin alleen, vain nuo hatit erottuu selvästi. Todella mielenkiintoinen paketti, jossa on pieniä hienosäätö puutteita, mutta annan nyt hiukan yläkanttiin tuon numeron, sillä hieno biisi oli rakenteeltaan ja idealtaan.
0   +1 +2
 
9
Samu2 20.04.2004
Aivan ehdoton tuo heti alun jälkeen vallan saava piano kohta kauniine melodioineen ja mataline jousineen(?)! Uskomattoman hienon fiiliksen saa aikaan, samoin kuin se nostatus pois suvannosta. Sen jälkeen vauhtia melodiaa ja energiaa riittääkin tasapuolisissa merkeissä.... hieno kappale, uskoisin tanssivani tätä jokseenkin hurmoksessa!
0   +1 +2
 
8
jmm 19.04.2004
En ihmettele miksi tekijä tykkää biisistä. Täähän on oikein mainio. Kaiken kaikkiaan kaikki toimii.
0   +1 +2
 
Jurvanen 19.04.2004
Kommenttirinki ei tottele: Lisään siis manuaalisesti...

Onhan tämä. Luojan kiitos ei ole enempää bassoa, ettei pidä amispopiksi haukkua.
Hmm... Joku "Helmi XiXi" (Vertaa: Kaunisääninen tyttönen. Räppärislangia. Niinkuin.. jou) olisi ollut aika kiva jos sellaisen olisi saanut tähän laulaa lurittelemaan, tosin silloin olisin varmaankin haukkunut siitäkin. Minua ei voi miellyttää.
Hmm.... Paha kirjoittaa mitään tähän oikeastaan, kunhan merkkaan että 'ringissä tuli vastaan, kuuntelin, en osaa sanoa mitään, kiitos'

Pahoittelen. Minun ummikkokorvaan kaikki nämä kuulostavat jotenkin samalta.
0   +1 +2
 
9
Zachary 19.04.2004
Verrattuna moneen muuhun kommenttiringissä vastaantulleeseen trance-veisuun tämä miellytti suuresti. Vieläkin kyllä ihmetyttää, että miksi tässä genressä noiden sävelkulkujen pitää aina noudattaa sitä samaa kaavaa, ihan kuin tyypillisimmässä Iron Maiden-hevissä. Tässä niitä onnistuttiin varioimaan sen verran hyvin, että biisi kuulosti tuoreelta. Hyvä biisi. Harvalle trancelle uskallan pisteitä antaa, mutta tälle annan kiitettävän, kun ihan vilpittömästi tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
DaKiller 18.04.2004
Hienoa!!Kaunista!!
Kerrassaan upeaa... Todella virkistävä pläjäys ringistä!

Melodiat olivat todella kauniita ja Robert Milesin (vai mikäs tyyppi se nyt olikaan...) tuotanto tästä jotenkin tulee mieleen. Alku tosiaan pärähti ehkä hieman liian aggressiivisesti päälle, siihen kaipaisi sellaista pientä fiilistelyä ja odotusta ennen kuin isketään täysi höyry päälle! Piisi jaksaa pitää otteessaan loppuun saakka joka on ilahduttavaa tässä genressä. Itseäni häiritsee hiukan se snaren faidaus parissa kohtaa mutta vähäksi jää valittaminen.. Jotain speakkiä tosiaan olisi kyllä kaivannut ehdottomasti!

Vaikka en genren suurin ystävä olekaan pidin kappaleesta helkutisti nimenomaan sen melodisuuden ja luovuuden vuoksi - siitä 9.
0   +1 +2
 
10
Aleksis XVI 18.04.2004
Aivan upee biisi.Melodinen tosiaan.Ei tässä oikein ole mitään vikaa.Rumpuloopit,Basso ja melodiat.Kaikki toimii.Ei tähän toisaalta ole mitään lisättävääkään.Jotain spiikkejä kenties?Mut tää on hyvä näinki.Ehottomasti kymppi.
0   +1 +2
 
9
Lunar Vegetarian 18.04.2004
Jahas eka trance väännös listalla. Hienoa hienoa.

Potku potkii ilmavasti eteen päin, ja basso soundi on maittava, Kuitenkin pienon ilmaantuessa hiukset nousee pystyyn, mahtavaa!. Todellinen mestari sävellys tämä pieno osio. Mahtavaa sekä melodillisesti että saudillisesti. Siirtymä itse trance osioon tapahtuu hienosti feidaamalla. Ja tästä ei kyllä menoa tästäkään kohdasta puutu. Hoover liidiin laittasin kyllä ehkä vähän jotain efektiä itse, mutta toimii noinkin.

Todellinen trance/pieno pläjäys jota on ilo kuunnella. Todellinen armin van buuren 2 meillä tässä näin!.
0   +1 +2
 
SpeaK 18.04.2004
Olihan tuo melodiakuvio ihan kiva. Samoin koko biisi, soundit kunnossa jne. En arvosanaa anna kun en tämäntyylisestä trancesta pidä. Mutta siis kuitenkin, aika perustrancea tämä tuntuu olevan. Samalta kuulostavat synat jne.
Ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Tune 18.04.2004
Biisi alkaa liian nopeasti kompillaan, alkua olisit voinut pitkittää hieman jollain leijunnalla ehkä.
Sitten kun biisi itsessään alkaa, ni melodia on kyllä ihan mukavan raikasta ja melko kesäistä.
Itse en ole hirveästi mukana melodisen transsun maassa, mutta kyseisessä biisissä on tarpeeksi asennetta tarjota sitä muille ihmisille.
Vokaalit passaisivat biisiin kyllä todella hyvin jos meinaat jatkaa tuotosta eteenpäin.
0   +1 +2
 
kudusai 18.04.2004
Alun rummut+basso yhdistelmä ei niin miellyttänyt, mutta sen jälkeen tullut rauhallinen pianokohta oli aivan helvetin hieno, onneksi tuli myös uudestaan. Hyviä melodioita kyllä viljellään aivan tarpeeksi. Pitäisi vaan noin muuten pitää trancesta, että voisin tästä nauttia enemmän.
0   +1 +2
 
8
Kiekka 15.04.2004
Tää biisi puhutteli mua, pidin siitä paljon, hyvää jälkeä muuten mut arpekkiaattoori sälä jauho liikaa pinnassa, muuten siis lupaavaa jälkeä! T: Micilito
0   +1 +2
 
9
Phyton 15.04.2004
Joo, iski tuo piano setti aika hyvin, mä olisin tykänny että toi tranceleadi ois ollu "laiskempi" tai miten sen nyt sanois vahvempi ja agressiivisempi, sopii mun mielestä hento piano ja joku rankka, sanoisinko "auktoriteettinen" syna yhteen, ne on niin vasta kohdat mutta samalla sopii ku auto ja renkaat yhtee. Eipä mulla olis mitään haukkumista tosta kipaleesta, kaikin puolin hyvä.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 14.04.2004
Mukavan energinen biisi kaiken kaikkiaan on tässä kyseessä. Melodiat ihan mukavat, vaikka se melodialinja ei minuun täysillä iskekään. Soundit on hyvin valittu, ja muutenkin tuntuisi kaikki tällä osastolla toimivan. Rummut hyvät, tehoa on riittävästi, kick potkii hyvin, hihatteja on riittävästi, ei tunnu mitään virheitä löytyvän. Kaiken kaikkiaan ihan mukavan kuuloinen biisi, ja plussaa vielä tuosta pianosta, josta ainakin itse pidin. Hyvä biisi siis, jatkahan samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
Elrathi 19.04.2004
:OO Jumanskeggels. Aivan törkysen upeeta kamaa. Vaikka itse olen rankemman linjan edustaja, niin tällainen kama iskee välittömästi. Melodisuus ja äänten tuoreus on ehdotonta bonusta, uskoisin olevan jopa genren kauneinta kamaa. Äänenlaatu on aivan ykköstä, levy tasoa käytännössä. Variaatiotakin löytyy runsain mitoin, toisin kun liian useassa genren edustajassa. Juuri tällaista kamaa käyttäisin itse jossain kunnon bileissä. Paljon, paljon plussaa.
0   +1 +2
 
8
mr. J 14.04.2004
joo... aikas täydellinen biisi mutta se joku siitä jäi puuttumaan joka ois nostanut numeron ylöspäin...
0   +1 +2