Mysterio

Thr | 14.04.2004 | Melodic Trance
5:14

-

8.91   3117 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
crystoll 02.09.2004
Kaunis biisi, ei voi muuta sanoa. Hyvin tuotettu, kirkkaat soundit, kerroksia just hyvin, ja suvantokohdat paikallaan. En oikeastaan muuttais mitään. Ehdottomasti suosikki artistisivun biiseistä.
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 08.08.2004
Tämä osaa olla kyllä todella loistava biisi piano on erittäin loistava ja siitä pidinkin eniten! ja onhan tämä kokonaisuutenakin loistava biisi.
0   +1 +2
 
Botro 05.05.2004
joo varmaan ihan hyvin tehty ja kaikkeea. jotain omaa olisi ehkä kannattanut keksiä myös. toki sinänsä ihan hyvä biisi, jos sen vaan tunnistaisi aina jonkun tekemäksi... näitä on miljoona
0   +1 +2
 
10
Avara 05.05.2004
Sanotaanko nyt näin että ihan perkeleen mahtava!!
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 05.05.2004
Alku ainakin todella tavanomainen.. jump jump... Parhainta antia biisissä oli rummuttomat kohdat. Erittäinkin kaunista. Eihän tässä hirmusti mitään omaperäistä ollut. Mutta se liekin jo melkein mahdotonta tässä genressä jos tahtoo vielä hyvältä kuulostaa. Ja tämä kuulosti hyvältä. Kauniita melodiakulkuja yms. Yllättävän rauhallinen biisi ottaen huomioon tempon millä juostiin..
0   +1 +2
 
WACS 26.04.2004
*kommenttiringistä*

Tätä genreä en varsinaisesti kuuntele, mutta jonkun verran ohjelmointi-piireissä ovat kaverit pakkosoittaneet hevipeikollekkin... =)

Sen verran osaan ainakin sanoa, että sen introrummutuksen jälkeen tuo piano osuus on aivan loistava!

Oikein mukavan kuuloista vääntöä muutenkin ja tämän genren ystäville varmasti playlist kamaa.
0   +1 +2
 
Phadej 21.04.2004
en tykännyt bassoäänestä. piano suvantokohdassa on kyl aika klisee. sit kappale ikäänkuin loppuu keskivaiheessa, jonkun näköiset chordipädit voisi viedä sitä sen tapaisessa melodiattomassa kohdassa etienpäin. melodia on kylläkin aika kiva. mutta biisistä jää hajonnainen olo, en osaa sanoa onko tämä hyvä vai ei.
0   +1 +2
 
10
OnZa 21.04.2004
Huijui. Mulla on nyt trancenvastainen kausi menossa sattuneista syistä, mutta tää teikäläisen veto palauttaa uskoa aika roimasti. Et oo kyllä turhaan tätä heittäny kommenttirinkiin, jos täällä on trancediggareita linjoilla niin varmasti suosio kohoaa kohta. Sanonpa vaan, että arvostatan tätä kyllä oli sitten sampleista koottu tai itse sävelletty, sen verran hyvä on tuotanto ja ideat. Toki nostan kaksin verroin hattua jos itse olet pienosi pimputtanut ja leadisi conffannut. Huipusti vaihtuu kyllä tuo pianoroll-urku väli. Pitääkin koittaa muistaa näyttää tää biisi Mialle, ni saat varmaan uuden fanin.
0   +1 +2
 
9
DjLime 21.04.2004
Piano on todella mukavan kuuloinen ja liidinkin saundi puoli on hyvä. Jotenkin vain kun tuo biiti lyödään noiden päälle, niin tulee vähän sellainen huonon miksauksen maku suuhun. Jotenkin ei mene tasapainossa kaikki biisin osaset. Esim hatit on turhan kovalla, basari ei potki mutta on melko kovalla. Bassolinjasta puuttuu bassoa. Syna tuntuu peittävän rummut vähän turhan hyvin alleen, vain nuo hatit erottuu selvästi. Todella mielenkiintoinen paketti, jossa on pieniä hienosäätö puutteita, mutta annan nyt hiukan yläkanttiin tuon numeron, sillä hieno biisi oli rakenteeltaan ja idealtaan.
0   +1 +2
 
9
Samu2 20.04.2004
Aivan ehdoton tuo heti alun jälkeen vallan saava piano kohta kauniine melodioineen ja mataline jousineen(?)! Uskomattoman hienon fiiliksen saa aikaan, samoin kuin se nostatus pois suvannosta. Sen jälkeen vauhtia melodiaa ja energiaa riittääkin tasapuolisissa merkeissä.... hieno kappale, uskoisin tanssivani tätä jokseenkin hurmoksessa!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat