Demigod

Sinister Creation

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Ragnaros 13.05.2006
Pisteet kotiin kitarasoundeista ja laulusta ^^ tosiaanki tästä jäi puuttumaan jokin riffi tai laulukohta joka olisi ylitse muiden ja jäisi soimaan päähän.
Tämmöstä mättöä itse tykkään todellakin kuunnella. Taidanpa oikein faniutuakkin.
0   +1 +2
 
8
Asamael 18.04.2006
Saundit vaikuttavat ainakin olevan tarpeeksi päällekäyvät, mutta örinät jäävät ehkä vähän turhan taustalle. Ongelmana on se, ettei tästä jää oikein mitään mieleen, kun riffit ovat moneen kertaan kierrätettyjä ja vokaalipuolella ei tapahdu mitään ikimuistoista. Aggressiivisuus tuntuu olleen itseisarvona kappaletta tehdessä. Ei silti huonoksikaan voi haukkua.
0   +1 +2
 
10
banQ 23.03.2006
Tällaisen bändin ei saisi olla mikserissä, vaan jossai vitun kovassa studiossa ny. :D Soitto, laulu, rummut and everything is great! T.R. kertoo teille muille kohta yhen jutun. ;) stei hevi gaad dämet
0   +1 +2
 
9
Maggot_ 06.03.2006
Varsin mainio mättöpala vähintäänkin loistavilla vokaaleilla. Soundit ovat sopivan rosoiset tämän tyyliselle musiikille, ainakin omaan korvaani.
0   +1 +2
 
9
the darkside 12.02.2006
Biisi on todellakin soundiltaan helvetin hyvä ja laulajan äänikään ei ole millään vitun muna kirstyksellä pilattu . Teitin musa sopii ku puukko silmään ainakin meikäläiselle :) pitäkää asennetta ylhäällä. \m/
0   +1 +2
 
8
thefat 09.02.2006
Alku aika kovan kuulonen. Soundit ihan hyvät. Parantunu paljon noista viime äänityksistä. Örinät on hyvän kuuloset myös. Bändi soittaa hyvin yhteen. En tiiä kuvittelenko vaan, mut örinät oli mielestäni paremman kuuloset noissa aiemmissa. Olis jonku soolon voinu tohon kappaleeseen ehkä listätä. Sanoista ei saa mitään selvää mutta ei se kai tässä genressä niin olennaista olekaan :D. Kertosäkeen kitaramelodiat on hyvä lisäys tähän. Koko bändi hoitaa hommansa hyvin. Joo... Ihan jees.
0   +1 +2
 
9
The Kaamos 08.02.2006
aij saatana,teihin ei kyllä pety,potkii taas kerran perseelle niin sanoinkuvaamattoman hyvin!!! \,,/
0   +1 +2
 
8
garm 03.02.2006
menokas ralli,en vaan itse ole tämän vokaali tyypin kannattajia ,loppu oli kuin stonea konsanaan!!
0   +1 +2
 
9
-annu- 01.02.2006
Maukkaita riffejä! Laulussa on nyt niitä kaipaamiani ulottuvuuksia. Hienoa kitara- ja rumputyöskentelyä. Tiukkaa on!
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 31.01.2006
Hyvähyvä :) Kova biisi.
0   +1 +2
 
9
HenkkaW 31.01.2006
Kelpo mättöö,ilman suurempia kikkailuita.Näin rouheilla soundeilla operoivan bändin luulis levy-yhtiöitäkin kiinnostavan...kai.
0   +1 +2
 
7
StoRBa 28.01.2006
Soundit ihan ok. Vähän lisää potkua olisi toivonu kitaroihin ja laulua vähän taaemmas. Keskitytäänpä seuraavaksi itse musiikkiin. Tällasta mukavaa asenne mättöähän tämä on. Hieman tiukkuutta toivoisin yhteissoittoon että tämän tyylin tavara toimisi paremmin. Osa syy hieman kaoottiseen tunnelmaan voi olla että kitararaitoja kuullostaisi olevan enemmältikin useassa kohdassa. Myös vokaalit voisivat olla selkeämmät ja ponnekkaammat. Itse sävellys taustalla on kuitenkin oikein toimiva mutta valitettavasti homma kaatuu miksaukseen ja tuotantoon.
0   +1 +2
 
9
To-Bacco 28.01.2006
hevletin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
VonBlofeld Sr 28.01.2006
Ohhoh. Musa iski kympillä mutta vokalisti ei oikein vakuuttanut tuolla "kurlaus" tatsilla. Riffit iski kuin metrinen halko ja rumpalikin tuolla paukutteli oikein asiaan kuuluvasti. Tykkäsin. Rexxxpect!
0   +1 +2
 
sikki-six 28.01.2006
Astetta ankarampaa settiä, uu-jea. Laulajalta kaipaisin hiukan aggressiivisempaa otetta... Soundit on mainiot.
0   +1 +2
 
8
spit_back 27.01.2006
aika tyypillinen death-biisi, tosin on kyllä melodisempaa kuin yleensä on se ihan kahden soinnut raakkuminen. aika samaa mättöä tuntuu olevan alusta loppuun.. tämä olisi varmasti mielestäni erittäin hyvä biisi jos minulla olisi oikea tunnelma, eli olisin johonkin/johonkuhun oikein vittuuntunut. riffit muuten perinteisiä, mutta onneksi vivahteet tekevät niistä omaperäisiä. mutta metallina tämä musiikki iski ihan hyvin, mutta jotain koukkua olisin kaivannut.. kuuntelen vaikka vielä toisenkin kappaleen niin tiedän paremmin ja siis osaan myös arvostella
0   +1 +2
 
8
Vokaalit kuulostaa hyvältä, mutta syvemmältä olisi saanut murinat lähteä. Ärinät on tuota döödisvääntöä, itselleni uppoaa paremmin tuo bm puoli, mutta hyvin toimii näinkin. Tuo alun tauotettu riffivalli jäi hieman häiritsemään. Minun korvaani se kuulostaa hieman liian töksähtelevältä. Jos ne aukot täyttäisi esimekiksi rumputulella tai yksinkertaisesti toisella kitaralla, ne toimisivat omasta mielestäni paremmin. Keskitempo tekee kappaleesta vähän raskaamman, mutta myöskin vaativamman seurata. Melodioita kappaleessa on, mutta niitä saisi tuoda esille huomattavasti paremmin. Nyt ne huomaa lähinnä kertosäkeessä, joka on muuten kivan kuuloinen. Enpä pistäisi pahakseni muutamia melodisia osioita näihin muuten miltei loputtomiin riffivalleihin.
Edelleenkin pidän tuota Reborn of Fearia parhaana oivalluksenanne.
0   +1 +2
 
9
quinz 26.01.2006
Ensinnäkin propsit hyvän kuulosesta örinästä :). Riffitkin on meneviä, vaikkakaan ei ehkä kauhean omaperäsiä. Soundit on hyvät ja rumputyöskentelykin toimii, tosin mun mielestä basari sais tulla hitusen kovempaa, mutta muuten kyllä tykkään miksauksesta. Ajotuksetkin on kohdallaan ja joukkuepeli toimii :) Biisirakennekin on kunnossa.. ei liikaa toistoo. Kymppiä en nyt kuitenkaan anna omaperäsyyden puutteesta, mutta muuten homma toimii ja asenne kunnossa.
0   +1 +2
 
9
HW 25.01.2006
Alkoi vähän oudosti. Sai miettiä tosissaan että menikö tuo riffi oikeaan biittiin. Kai se sitten meni.
En ole ihan varma pidinkö laulajasta vaikka vokalisointi olikin ihan mallikasta. Tuntui vain siltä että tähän olisi voinut yhdistellä melodisempaakin laulua.
Soitto oli erinomaisen komeaa. Riffit olivat varsin näppäräsormisesti säädettyjä ja rumpalilla tuntui olevan homma aika hyvin hallussa.
Soundit kuulostivat ihan pikkaisen tukkoisilta johtuen ehkä siitä että kitara ja laulaja taistelivat samasta taajuudesta mutta kokonaisuus oli kuitenkin varsin toimiva.
0   +1 +2
 
9
sonata^ 24.01.2006
Todella ärjyvät ja turpaan vetävät soundit
fiksuja riffejä
ei mikään huono laulaja, erittäin hyvä itse asiassa
rumpali vaikuttaa ihan tarkalta
muutenkin tukeva rytmitausta (basso+rummut)

Kaiken kaikkiaan mielestäni toimiva biisi
0   +1 +2
 
8
AquaSonic 24.01.2006
Kyllähän tuo kitara taipuu nätisti, rumpali hakkaa hyvää varioivaa komppia ja biisissä on muutenkin vaihtelua riittävästi, mutta vokaalit ovat suoraan sanottuna prc:stä. Jos vielä oikein kuulin ja sain peräti muutaman sanan verran selvääkin noista räkäisistä kuolonkorinoista, niin Englannin ääntäminenkin ontuu pahasti. No, ehkä joku tykkää korinasta, mutta ei uppoa minulle. Ilman örinöitä lisäpojo. Örinöillä pojon verran rokotettuna.
0   +1 +2
 
9
Frost Wolf 24.01.2006
Kyllä ihan hyvältä kuulostaa.
0   +1 +2
 
9
opaWASTED 24.01.2006
kova on biisi ja hyvää paahtooa, mutta omasta mielestäni lauluja kaipaa treenausta. nimittäin tuolla tyylillä laulaminen ei ole pelkästään sitä että yritetään kuulostaa mahollisimman paljon joltakin ja käristä jotain, vaan siihen pitää OIKEASTI panostaa!
0   +1 +2
 
9
sipherweb 23.01.2006
-Tiukat riffit ja vokaalit
-mm. kohdan 1:36 melodiapläjäys värittää kivasti
-Skitat seurailee näppärästi basareita
-Vaikka murina on aika vakuuttavaa, vois koittaa tulevaisuudessa johonkin kohtaan tulevia biisejä cleanivokaalikohtaa? Vähän rauhoittamaan, jonka jälkeen taas täysillä eteenpäin? Kuhan pohdiskelen...
-Tiukkaa sooloa jäin kaipailemaan, vaikka melodiakohdat olivatkin ihan päteviä
-Ok biisi kaikinpuolin
0   +1 +2
 
9
Alkaa raastavalla riffillä ja ilokseni huomaan, että kappaleelta löytyy kunnon murinaa, jollaista juuri tuo alempi kappale (Shadows Upon My Grave, siis) tarvitsisi. Aika samoilla linjoilla tämä biisi kuitenkin jatkaa kuin sekin, mutta silti kuulostaa vain itseltään. Teillä on oikeastaan ollut kokoajan hieman sellainen omanlainen tunnelma näissä biiseissä. Mitä nyt pari riffiä kuulostaa joltain Mors Principium Estiltä tai jotain, mutta mitä väliä...
Säkeistön takova riffi sopii hyvin kokonaisuuteen, mutta silti kaipaisin niihin taukoihin jotain lisää. Siihen jää sellainen vähän liian pitkä tyhjä väli. Muuten koko biisi on ympätty täyteen hyviä melodioita ja riffejä ja etenkin tuon kieumuraisen pääriffin ansiosta tämä on varmasti hyvä keikkabiisi. Monipuolisuudellaan tämäkin loistaa, koska biisistä löytyy sekä rauhallista melodisempaa osuutta, että rankempaa riffittelyä.
0   +1 +2
 
9
Flava 20.01.2006
Karjuminen sujuu ihan mukavan räkäisesti, Kitara puukottaa hyvin ja mutenkin hyvin tehty biisi. Äänenlaatu hieman keskinkertainen.
0   +1 +2
 
9
ArchHeretic 20.01.2006
Biisi lähtee mukavalla voimalla ja vauhdilla liikkelle ja vokalisointi vakuuttaa heti alusta alkaen varsin toimivalta ja harjoitellulta. Tässä on vokalisti joka osaa asiansa. Mielleyhtymiä tulee vahvasti Total Devastationin suunnalta. Kitarat sekä rummut muutenkin tuppaavat kuullostamaan tuolta kyseiseltä bändiltä ja tässä on samanlaista fiilistä muutenkin. Eipä mikään huono asia.

Verse toimii ihan nätisti mutta kuullostaa jotenkin kovin koruttomalta ja riisutulta. Tietenkin se toimii nättinkä kontrastina ja hyvänä runttauskohtana ja auttaa kappaleen komposition kanssa. Itse olisin laittanut taustalle jotain pientä hälinää, mutta minähän olen vain minä. Äänimaailma on kovin genreuskoinen elikkä erittäin sliipatun oloinen mutta onnekseni voin sanoa että kyllä tässä vielä sentään jotain särmää löytyy. Pellit soivat ehkä pikkaisen liian pehmeästi mutta basarissa on sentään vähän jytinäsaundia. Kitarat pysyvät selkeinä mutta tarpeeksi lihaisina. Enpä usko että saundipuolella voi motkottaa muusta kuin siitä että bassoa kauheasti tuppaa (ainakaan näillä paskakajareilla) erottamaan. Pieni motkotus, mutta onpahan kuitenkin.

Erittäin virkistävä melodeath-kipale. Täällä mikserin puolella tuntuu tälläiset kappaleet olevan oikeasti harvassa. Kipaleesta paistaa juuri sopivasti omaleimaisuus ja riffeissä on juuri sopivasti potkua ja munaa että meikäläinen innostuu. Oikeen hyvä kipale joka voisi ehkä repiä ja raastaa astetta kovempaakin.
0   +1 +2
 
9
Leka 19.01.2006
Loistava vokalisti, kaikinpuolin toimiva ja menevä biisi melodiaa ja mättöä tarpeeksi, ainoa mistä miinus tippuu on kitarasaundi, vähän enemmän munaa niin kympppi tippuu :D
0   +1 +2
 
10
shed 17.01.2006
Todella aggressiivinen biisi, joka saa niskat todella kipeeksi. Pidin tästä enemmän kun tuosta toisesta uudesta vaikka ei sekään huono ole ;) Todella taitavaa ja tarkkaa soittamista. Eikä voi myöskään laulujakaan valittaa vaan ne sopivat täydellisesti tämän kaltaiseen musiikkiin.
0   +1 +2
 
10
sLVr- 16.01.2006
Tämä lähtee jo huomattavasti paremmin käyntiin kun "shadows ...". Ärjäsy/örinä oli sairaan kuuloinen, mikä toimi helvetin hyvin :P Säkeistö on ihan jees, melko potkaseva tauotettu riffi. Vokaalit ovat parhainta tasoa mitä olen sinister creationilta kuullut. Alkuriffi on todella potkaseva kyllä. Ärinäpuoltakin on biisissä, mikä on erittäin hyvä. Mielestäni kun noinkin taitavan vokalistin omaatte, kannattaisi tasapuolisesti käyttää örinää ja ärinää, kuten tässä biisissä vaikuttaisi olevan. Melodioita löytyy sopiva määrä, ja ne ovat melko hyviä ja tuhonomaisia mikä nyt on vaan plussaa. Soundit on taas hyvät, tässäkin. Vokaalit ovat loistavat, ne on hienosti vedetty, ja riffit ovat hyviä, oikein tasapainotettu mättöä ja melodiaa. Hienoa työtä. Yhdestä asiasta, en nyt tiedä voiko tätä niin miinuksen piikkiin pistää, mutta kitarasäröön voisi hankkia vähän enemmän munaa :P Todella tapposärö voisi istua tähän yleis-soundiinne kuin nyrkki silmään, mutta en tuota pidä niin pahana asiana. Livenä olis kyl ilo nähdä teiät joskus, jos joskus porin lähettyvillä sattuisitte jostakin helvetin kummasta syystä olemaan niin kyllä katsomaan vois poiketa :) Jep, enpä tästä moittimista keksi, nostitte melodeathin rimaa taas korkeammalle.
0   +1 +2
 
9
K-E 16.01.2006
Matalammat murinat kaipaisivat hieman lisää voimaa, rääkymisiin tuo ohuempi soundi istuu. Hieman puolentoista minuutin jälkeen tulee aika hemmetin hyvä kitaramelodia.
0   +1 +2
 
9
Nasic 16.01.2006
Kyllä, taas toimii kaikki nii helvetin hyvi. Päätönt menoo. Mitä mä ny alan eriksee sit kaikkee kommentoimaa, ku mun mielest tää vaa oli kokonaisuudessaa nii vitun hyvä biisi, kaikki toimi.
0   +1 +2
 
10
musicman85 16.01.2006
kova piisi oli!
0   +1 +2
 
10
the_smoke 25.06.2007
tosi loistava biisi. paras näistä, ainakin minun mielestä \,,/
0   +1 +2