Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Täällä taas pitkän tauon jälkeen! Paljon on taas ehtinyt tapahtua.


Synnyin 1988 ja kuusi vuotta myöhemmin alotin pianotunnit. Sitä jatkui viisi vuotta kunnes kiinnostukseni soittamiseen jostain syystä loppui. No aika pian sitten aloitin kuitenkin bänditouhut, olin silloin peruskoulun ala-asteen loppupuolella. Syntikoihin perehtyminen alkoi yläasteella ja siitä asti niitä onkin tullut soitettua tähän päivään asti. Syksyllä 2005 alotin uudestaan pianon soiton Etelä-Pirkanmaan musiikkiopistossa, mutta se into ei kauaa kestänyt.

Nykyään pimputtelen omaksi huvikseni opiskelujen (Tampereen teknillinen yliopsto) ohella. Muutamia äänityksiä on tullut tehtyä tyttöystävän laulun kera, ehkäpä jonain päivänä laitan tännekin jotain kuulolle :) Myös ystäväni Juuson kanssa olemme aloittaneet korkealentoisen sillisalaattiprojektin hyppien täysin kontrolloimattomassa pop/rock/dance/jazz/symphony -sektorissa. Biisit tulevat Mikseriin jahka ehkä joskus on sen aika. Heavy on siis jäänyt hieman taka-alalle, mutta uppoaa kovaa edelleen siitäkin huolimatta.Kaksi menneiden aikojen bändiprojektiani: Aetas ja Frost CoreTässä hieman suosikkibändejä/artisteja kuvastaan meikäläisen musiikkimakua:

Dream Theater, Deep Purple, Nightwish, Hans Zimmer, Symphony X, Guns'n'Roses, Apocalyptica, Craig Armstrong.

Myös muutamia kavereiden projekteja suosittelen lämpimästi täältä Mikseristä:
Baranduin
SacrecyOmia biisejä SAA mainostaa kunhan uskot sen olevan kuuntelemisen arvoinen ja miellyttävän herkkää tärykalvoani. (Hiphoopoilun ja räpätyksen suhteen kannattaa olla varovainen ja äärimmäisen luottavainen omaan omaperäisyyteensä. Myöskin päättömän t(h)rash-mättämisen voi jättää linkittämättä.
Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: