Flowers And Bondage

BabylonDubProject

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
K. Vainio 27.11.2005
Tämähän on hyvää! Kuuntelinkin moneen otteeseen. Soundimaailma on erittäin hieno ja rumpukomppi sopii kuin nakutettu tähän.
0   +1 +2
 
Shah 19.11.2005
Rakenne toimii varsin erinomaisesti. Perkussiofilli tuo hyvää "ystävällistä" kontrastia muuten pehmeään ja mielenkiintoiseen, mystiseen äänimaailmaan. Vedenalainen maisema tulee täälläkin mieleen.

Organ-soundi keitoksen päällä toimii messevästi. Bassoissa olisi ehkä toisinaan voinut olla jotain sweeppejä. Rummut ovat mukavat ja koko teoksessa on aika vahva "liikkeen" ja tilan maku. Ehkä joku pikku kompura olisi välillä voinut hieman maustaa sitä, mutta mukavalla tavalla taas toisaalta pääelementtinä on nuo urku- ja synasoundit.

Hienoa että BabylonDubilta on uutukaisia tullut!
0   +1 +2
 
8
HW 13.11.2005
Jäi vähän hämäräksi se minne tämän biisin olisi pitänyt kuulija kuljettaa. Kun paras musahan on sitä jonka avulla pääsee tripille. Tämän kanssa se ei ihan onnistunut...
Kivoja runpuasioita oli askarreltu. Niitä kuunnellessa oli oikeasti aika kivaa.
Äänimaailma oli jotenkin vedenalaisen tuntuinen. Mikä oli siis hyvä juttu. Tuli mieleen merenneitojen bileet, niin kummalliselta kuin se kuulostaakin.
0   +1 +2
 
Panuzki 17.05.2005
Suunnilleen kaikki tämän biisin melodiat ovat kaikessa mielikuvituksettomuudessaan ja toistuvuudessaan rituttavia. Nyt toivon todella etteivät ne jäisi vielä päähänkin soimaan. Yksi niistä hieman kiinnostavammista vaiheista tässä kipaleessa olivat nuo yhtäkkiset typerryttävät rumpusekoilut joissa ei ollut paljon järkeä. Ajoittain tietyt äänet nousevat niin korkealle että korvat kyrsiintyvät. Eniten tässä biisissä masentaa tunkkainen äänimaailma, joka antoi mielikuvan märästä viidakosta, jossa istun mudassa. Ei kivaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.05.2005
Snadisti tunkkainen äänimaailma tässä, kaipaisi kirkkautta. Taustalla pyörivä filtteröity sweeppisyna tai mikäliekään on jotenkin vähän turhan räikeästi, tylsän koneellisesti efektoidun kuuloinen. Minuutin kohdalla aika yllättävä veto, hassua narinaa jonka jälkeen paluu pääteemaan kuulostaa hyvältä. Melodiat tuntuvat tässä jotenkin täysin tyhjiltä siihen nähden, kuinka etualalla ne kuitenkin tuntuvat biisissä muuten olevan. Kahden ja puolen minuutin kohdalla alkavat bassojumittelut toimivat. Satunnaiset kauhuvingahdukset myös.

Jotenkin tässä on kovin harmaa tunnelma. Hyviä ideoita ja toteutuskaan ei ole huonoimmasta päästä ollenkaan, mutta kaipaisi paljon hiontaa soundien ja sisällönkin osalta. Jotain todella oivia ideoita oli kuitenkin mukana. Käyttäisin tässä sanaa "lupaava", mutta paljon on vielä tekemistä!
0   +1 +2
 
9
Verenn 30.04.2005
Olipa tyystin erilaista downtempoa mitä täällä on vastaan tullut. Unenomainen tai vedenalainen on ne sanat mitä tulee mieleen tätä kuunnellessa. Tai joku tulevaisuuden cyberpunk/matrix -meininki (tosin 100x synkempi kun se matrixin keinotodellisuus oli).

Harvemmin on näin saanut sanoa, mutta tää oli ehkä jopa liian lyhyt koska toi pohja ois jaksanut kantaa pidempäänkin. Elementeiltään meno oli minimalistista, mikä on hyvä asia. Soundeista sai ehkä just tollasen unenomaisen/vedenalaisen kuvan, ja jos sitä on tavoiteltukin niin soundit on siinä tapauksessa onnistuneet aika nappiin. Perkussio-osasto (etenkin se konekiväärirumpufilli) eivät ole niitä nerokkaimpia, mutta tässä hyvin toteutettuja ja toimivat. Tämän tekemiseen on luultavasti uponnut melko määrä aikaa, on kaikin puolin niin viimeistellyn ja mietityn oloinen tuotos.
0   +1 +2
 
8
JM 27.04.2005
Tää kyllä kolisee ja kolahtaa alusta. Kukat ja sidontaleikkihän tässä on. Ja enemmän tässä biisiä kuunnellessa kyllä tuntee olevansa se sidottava..=)
Perkussio päristely ei oikein toimi, perkussiot kyllä muuten sopisi biisiin. Varsinkaan pitkä päristys kohta. Biisi jauhaa liikaa paikallaan. Taustamusaa? Jotain huomion herättäjää sais olla enemmän, että mielenkiinto pysyis, kun kuitenkin saundit on niin hyvät. Kummallisista underwater wlungg! -äänistä isoa plussaa..
0   +1 +2
 
GrimErazer 27.04.2005
Jeps. Pauketta, sämplejä, skrätsäykset ja pakolliset keyboard-kuvioinnit löyty. Ja rytmikkään kumiseva basso...
Tämä laji ei valitettavasti sytytä juuri oikein millään tasolla. Löytää varmasti silti oman kuulijakuntansa.
0   +1 +2
 
8
Dj Tomka 25.04.2005
Massiivinen äänimaailma... Jotenkin tulee mieleen Depeche Moden vanhemmat biisit, ei missään mielessä loukkaavassa mielessä. Ei puuttunut muuta kuin, et Dave Gahan olisi heittänyt vokaalia peliin. Mut minusta loistava, vähän synkistelevä biisi, hyvin kävis johonkin kauhuleffaan...
0   +1 +2
 
9
Sigil 18.04.2005
Hyvää dubia, rytmi vie mukanaan. Jäi töllö päälle ja ajatukset karkas. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
6
0tukka 16.04.2005
Vetoan edellisen arvostelijan verbaaliseen lahjakkuuteen... : )
0   +1 +2
 
6
0tukka 15.04.2005
Hihihahihah!
0   +1 +2
 
Haava 14.04.2005
Mistähän sitä aloittaisi. Aloitan vaikka toteamalla, että tämä biisi on ihan paska. Itseasiassa se on niin huono, että tynnyrillinen apinoitakin mielummin vetäisi porukalla käteen, kuin kuuntelisi tätä vetäessään porukalla käteen. Itseasiassa ainoa tapa kuvata tämän biisin sanoinkuvaamatonta huonoutta on istua muurahaispesään ja hyräillä tämän kappaleen puhkipaskaa melodiaa, samalla kun odottaa kauhuissaan koska se paska rumpufilli tulee taas. Perseestä.

Sitten vielä pieni runo, joka kuvastaa tämän musiikin kelvottomuutta:

Huonouden ylistys istui ja itki
Oli edessä puhtaan kärsimyksen retki
Saatananllinen jomotus iski
Melodia ulvoi kuin kapinen piski
Saatanallinen rumpusoolo oli paska
Sitä mieltä oli jopa naapurin Jaska
Jos se filli olisi tullut edes kerran
Nyt sitä täytyi kuunnella tovin verran
Mene Henri kotiisi jos teet paskaa
Kuuntelisit nyt edes naapurin Jaskaa
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 04.04.2005
Vedenalainen disco, yliannostus huumeita, veitsi hivelee kurkkua ja herra Veneficus painelee nappuloita ilkeän näköinen naamari päällään. Nämä kuin sekoittaa, niin saadaan kukkia ja sidontaa. Elokuvaa en ole nähnyt, mutta tämä biisi jyllää varmasti senkin edestä. Tavallaan tämä biisi sekoitteli kahta aiempaa viisua, luoden yllättävän rentouttavan tunnnelman; ahdistavuus ei ole pääasiassa, vaan jopa yllättävän groove ja rentouttava. Tätä biisiä olisi varmasti mukava kuunnella samalla, kun kaunis nainen hivelisi niskoja ja vesi ryökkyisi jalkoihin. Naista ei ole, mutta biisi on, ja kaiken tämän voi kuvitella riettaalla mielellään.

Biisin soundit ovat sopivan puhtaat ja omituiset; avaruusmeininki vedenalaisessa discossa tekee päästä virkeän ja heiluttaa leukaa kuin mestarillinen keikka. Pimeässä huoneessa tämä hoitaisi varmasti tehtävänsä paremmin, tosin nytkin tässä auringonlaskun aikana biisi aiheuttaa päässä ajatuksia kuin hyvästä ja pahasta.

Enpä keksi muuta sanottavaa, ihme oli jos tästäkin kommentista selvää sai. Tiivistettynä; oudoilla äänillä jylläävä happodiscon takahuoneen taustamusiikkia, paitsi tämä on sitäkin parempaa. Kiitettävää, pidin ja rentouduin. Kiitos.
0   +1 +2
 
7
Laihanen 05.04.2005
Taustakomppiin olisin kaivannut cutoffin availua paikoitellen, nyt tunkkainen komppi menettää tehonsa kun sitä käytetään liikaa.

Omaan makuuni padeissa/stringeissä olisi saanut olla enemmän tilantuntua ja stereokuvaa (ja ehkä härömmät delayefektit), mutta toimivat hieman kapeampina tuossa miksauksen pinnassakin. Korkeat sweepit kuitenkin olisi pitänyt eq:ttaa paremmin ylätaajuuksilta, ne vihlaisevat pari desibeliä liian kovaa muutamissa kohdissa eikä kappaletta ole kiva kuunnella kovin kovalla sen johdosta.

Väliefekti-fillit ja iso osa efekteistä tuntuivat tulevat turhan kovaa muuhun materiaaliin verrattuna, mutta mikäli se oli tarkoituksenmukaisesti käytetty tehokeino niin eihän se ole sitten kuin makuasia. Bitcrushaus on aina kivaa ;)

Bassossa on kivoja taajuuksia jotka liikkuttavat elementtejä, tosin hieman puuroinen koko alaosasto tuntuu olevan. Tunkkaisen kompin kera se ei tosin haittaa.

Kokonaisuus on toimiva ja edustaa genressään parempaa keskitasoa.
0   +1 +2
 
thepax 05.04.2005
rytmielementit on vähän piilossa ja tunnelma ei oo kovin syvä. Tulee mieleen sen subtv:n ufo-ohjelman taustamusat. Joo ei sykähdytä hirveesti, on vähän varovaista meininkiä.
0   +1 +2
 
5
RimThug 06.04.2005
Booring wanker stuff
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 07.04.2005
Mukavasti tuotettua kone meininkiä. Tärkeintä tässä on se, että kuulostaa kivalle ja melodia rakenteet ovat sopivan letkeitä. Sounditkin tosi ok!
0   +1 +2
 
10
Tää menis hyvin jossain pelin taustalla :) ...sukeltelu kohtauksessa tai jotain :) ...mee kuunteleen mun uusin piisi kans kiitos ^^ voit ehkä pitää siit :) täst annan kympin sulle :) ..hehe..mukavaa kuunneltavaa :)
0   +1 +2
 
damn_pc 07.04.2005
Hyvä kokonaisfiilis ja biisissä oikein "rumpusoolo"! Ei voi sanoa huonoksi vaikkakaan itse elementeistä en juuri mitään kommentoida osaa
0   +1 +2
 
8
argon 07.04.2005
Mukavasti sweeppailevat syntikat kiinnittivät alkumetreillä myönteisessä mielessä huomioni ja hyvä biitti kulkee läpi biisin. Kokonaisuutena loppupeleissä jäi ehkä hivenen tasapaksuksi instrumentaaliversiona, laulettuna tästä tulisi varmasti todella hyvä - olisiko testaamisen arvoinen asia?

Äänimaailmassa oli hitunen tunkkaisuutta biitissä, tuota looppia kannattaisi vielä pikkuisen käsitellä lisää mielestäni. Perkussiohenkiset osat toivat biisiin mukavan lisämausteen ja tämän tyyppinen musiikki on ollut sitä rytmiä kaipaavinta yleensäkin - eli lisääkin saa tuleviin biiseihin ainakin minun puolestani upottaa erilaisia rytmisoittimia.

Arvosanan puolesta tällä kertaa meni kohtaan 8, lupaava esitys joka olisi vielä pientä lisävirittämistä kaivannut.
0   +1 +2
 
5
Tää on tällasta Tekkenmusaa. Sopis ehkä myös johonki roolipeliin. Mutta näin kuunneltuna alkaa vain nukuttamaan.
0   +1 +2
 
-CSPR- 08.04.2005
tätä alatempoahan nyt tulee paljon. edelleen aikas uusi musiikki tyyli mulle. joten kuuntelen mielelläni mutta en kommentoi tai arvostele. mp
0   +1 +2
 
9
louis 08.04.2005
Vaikea arvioida biisiä joka on taydellinen unibiisi. Tälläistä tulisi teetä siemailessa kuunnella. Rauhoittaa kummasti. täten 9p.
0   +1 +2
 
8
konoyaro 09.04.2005
tunnelma on alusta loppuun kovaa luokkaa, pidin äänien pehmeydestä ja rentoudesta^_^very nice!
0   +1 +2
 
soulmate 09.04.2005
Tämä on kyllä hyvä downtempo-veto. Komppi oli sopivan rikottu ja sellai "etäinen"... olisi ehkä kaivannut vielä jonkun selkeämmän leadin ohjaamaan biisin kulkua. Mutta kaikenkaikkiaan genrensä ylpeä edustaja.
0   +1 +2
 
Rion 11.04.2005
Tämä kuulostaa äärettömän tutulta teokselta, vaikka en ole aikaisemmin tätä kuullutkaan. Tässä on ehtaa leffameininkiä havaittavissa. Juuri jotain sellaista, missä swat-joukot ovat aloittamassa tärkeää tehtävää ja he painuvat asemiin piiritettävän asunnon ympärille.

Äärettömän miellyttävä äänimaisema tässä. Jotenkin niin avaruusmaisen rauhallinen, mutta jännitystä koko ajan ylläpitävä. Koko ajan odottaa, että jotain suurta tapahtuisi. No, mitään kovin suurta tässä ei kuitenkaan tapahtunut. Välikohdissa, missä oli jotain efutettuja tomeja tai vastaavia, tuli sellainen olo, että täh? Ei jotenkin soinut omaan korvaani sopivalta. Lannisti tätä tunnelatausta, minkä olin saanut aikaiseksi. Siihen olisi kenties voinut kehitellä ihan pelkillä padeilla jotain, jonka jälkeen meno olisi taas alkanut astetta voimakkaammalla otteella.

Komppi kyllä rullaa hienosti ja se tekeekin ehkä tästä teoksesta mielenkiintoisen. Vaihtelua olisin kyllä silti kaivannut biittiosastollekin. Jokin korkea haitsu ja snare olisi sopinut tuonne loppupuolelle. Olisi tuonut sellaisen loppurutistuksen tähän. Melodiat olivat simppeleitä, mutta oikein toimivia. Ne vain vahvistivat käsitystäni siitä, että tämä on leffamusaa.

Kyllä siis upposi minuun, lukuunottamatta noita väliosuuksia. Yön tunneille oikein miellyttävää kuunneltavaa.
0   +1 +2