Distant, Silent, Gone - Demo 2004

Force Majeure

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Ompun_örkki 02.02.2007
Alku liikaa yritetyn tuntuinen, mutta hyvä riffi.

Laulu kovin epäselvää, vaikka edelleen pidän laulajan äänestä. Musiikki vähän kyllä raiskaa laulun päälle.

Empä tiedä, no ihan ok, mutta en kyllä aijo enään toista kertaa kuunnella kun ei jäänyt mitään edes mieleen.
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
taidokkaan tuntuista soittoa :) ja laulu sopii hyvin musaan, kuulostaa hieman stratovariukselta joissain kohdissa :)
0   +1 +2
 
substance 18.05.2005
Alun melodiasta tuli ihan mieleen vanhan klassikko Amiga pelin, Rick Dangerousin erään kentän taustamusa :) Ihan hauska biisi ja sinänsä varmasti mennään oikeeseen suuntaan alun arvion kanssa että tämä on enemmän sitä 80-lukua kuin tätä päivää. Tuskin se huono asia on.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Tää on iha hieno kipale. Laulust en tykkää mut muuten hyvä
0   +1 +2
 
First Fall 14.05.2005
Soundit olivat jotenkin tukkoiset, mutta meininki väilittyi hyvin siitä huolimatta. Melko tiukkaa poljentaa.
0   +1 +2
 
8
JM 06.05.2005
ihan omituisesti hyppää rytmiikka introsta kun alkaa! Muutenkin jänniä koukkuja sävelyksessä, jotka tekee jännittyneen ja levottoman olon. Soundit on ihan kunnossa ja sävellys hyvä. Sen sijaan kasarityyppisestä hevilaulusta en pidä. Välillä suoremmin hakkaava rytmi vetoaa minuun aina. Soitossa on kuultavissa muutamissa kohdin (pianonpimputus, sen jälkeinen filli) pieniä virheitä, mutta sen verran pieniä, etteivät ne pääse häiritsemään kokonaisuutta.
0   +1 +2
 
Pitk 05.05.2005
Laulu kymmenen pykälää liian alhaalla. Muuten kelpo balanssi, bassolle tosin voisi levittää voita, nyt on pelkkää näkkäriä. Soitto asiallista, biisi aika hudaa. Välifalsetista pisteet.
0   +1 +2
 
jari_ltm 27.04.2005
hyvin luistavaa menoa löysin tästä paljon eri juttuja joka on hyvä asia ei muuta kuin rock on! biisi on ihan perus hyvä
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 27.04.2005
kikkeli heviä. tiukat nahkahousut margariinin avulla jalkaan ja sukka haaroihin ja menox. Hyvin tehty ja soitettu. Parempi kuin useat lajitoverinsa. Biisissä on iskukykyä vaikka muille jakaa. Laulaja on hyvä vaikka paikoin on kuuluvissa äänen voimakkuuden heilahtelu, lie mistä johtuu. hyvää musaa. mp.
0   +1 +2
 
9
MacFly 26.04.2005
Rautaneitsyt (vapaa suomennos) tulee tästäkin majeuren biisistä mieleen. Laulaja on hyvä ja soitto soljuu hyvin koko ajan eteenpäin ja biisissä on kaikki palaset kohdallaan. Varsin loistelias äänitysjälki, mitä nyt vokaalit tuppaa jäämään ehkä pikkaisen liian taka-alalle. Omassa genressään (ja etenkin mikserissä) kuitenkin aika perkeleen yliveto. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
GrimErazer 26.04.2005
Mennään vahvoisti vanhoilla ja hyviksi koetuilla resepteillä, uskaltamatta kuitenkaan lähteä kokeilemaan juuri mitään uutta tai omintaikeista. No, ajattelen ehkä niin että haette vielä sitä "tukilinjaa" musiikillisesti, ennen kuin kenties alatte takoa siitä jotain uudenpaa ja omaperäisempää. Ei muuta kuin tsemppiä!
0   +1 +2
 
karez 26.04.2005
No nyt piisaa menoa, todella vauhdikkaasti käynnistyy. Soundit tuntus olevan kohdallaan mutta laulu peittyy välillä häiritsevästi muiden alle. Hyvin tehty biisi jonka mielellään kuuntelee toisenkin kerran..
0   +1 +2
 
8
Ihan hyvä meininki tässä biisissä..Laulu saisi ehkä olla hieman kovemmalla..Mutta biisi kyllä toimii..
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 26.04.2005
Saundit ja miksaus mainiolla tasolla, mitä nyt virveli hyökkää hiukan silmille. Erityismaininta laulajalle ja soitto kulkee. Genrensä muotovalio.
0   +1 +2
 
Sigil 25.04.2005
Dimmumaiset syntsat alussa hyvä, mutta tempo jotenkin ikäänkuin karkaa käsistä. Iron maideniin on varmasti verrattu aikaisemmin, niin likeltä liippaa bassokolinoiden ja laulujen kohdalta.
0   +1 +2
 
7
Verenn 24.04.2005
Menoa ja meinkiä ja laulajankin tontti oli kunnialla edustettuna sekä se genrelle pakollinen kitarasoolo joka ei kyllä ainakaan parantanut biisiä. Mutta ei tässä ollut mitään uutta tai sellaista kohottavaa tekijää, joka nostaisi bändin esim. satojen muiden mikserissä olevien ko. genren edustajien yläpuolelle. Lisää koukkuja ja omaa ilmettä sekä rohkeutta erottua genren kliseistä niin voisi toimia paljon paremmin - nyt tulos jää turhan kasvottomaksi.
0   +1 +2
 
7
Verenn 24.04.2005
Menoa ja meinkiä ja laulajankin tontti oli kunnialla edustettuna sekä se genrelle pakollinen kitarasoolo joka ei kyllä ainakaan parantanut biisiä. Mutta ei tässä ollut mitään uutta tai sellaista kohottavaa tekijää, joka nostaisi bändin esim. satojen muiden mikserissä olevien ko. genren edustajien yläpuolelle. Lisää koukkuja ja omaa ilmettä sekä rohkeutta erottua genren kliseistä niin voisi toimia paljon paremmin - nyt tulos jää turhan kasvottomaksi.
0   +1 +2
 
10
Arzac 21.03.2005
Mahtavaa menoa seuraavassakin .
0   +1 +2
 
10
KNIGHTofTHUNDER 17.03.2005
Hyvin lähtee biisi käyntiin. Lyhyt intro ja sitten kunnon rähinä päälle! Soundimaailma miellyttää kovasti,
erityisesti kitarat ja basso. Hienon kuulosia bassokuvioita!
eipä ole juuri muutenkaan soitossa moitteen sijaa,
laulusta nyt puhumattakaan, korkeelta mennään jne..
Toi ylläoleva pätkä pätee oikeestaan noihin kahteen muuhunkin uudempaan biisiin.
Miksaus kyllä varsin onnistunut, kuitenkin meinaako laulu jäädä välillä hieman alle..?, noh, nää meikeläisen kuulokkeet voi kyllä vääristää aikalailla..Kuitenkin näistä kolmesta uudemmasta biisistä toimii tämä mulle ehkä parhaiten. Hyviä osia riittää ja biisi kantaa hienosti loppuun asti.
0   +1 +2
 
9
MickeyC 16.03.2005
Hyvä intromelodia synineen. Soitto toimii ammattimaisesti, tää on enemmän mun makuun kuin Gatecrushe biisi, bändi rullaa, synat ja muu soitto hyvää, samoin sovitus. Soundit ovat hyvät, kuulostaa valmiilta. Menestystä.
0   +1 +2
 
9
sonata^ 15.03.2005
Intro oli sanken hyvä ja biisissä riitti tarttuvia melodioita. Biisi oli kyllä todella hyvä sillä tässä tuntui kaikki toimivan eli:
loistavaa kitarointia
tarkkaa rumputyöskentelyä
muutenkin bändin yhteensoitto sujui hyvin yhteen
ja tietysti ei sovi unohtaa hyvää laulajaa

Näin kuin jatkatte niin hyvä tulee
0   +1 +2
 
10
kUOLLUTMIEs 16.01.2005
juup kovaa vääntöä on. kitaramelodiat iskee tajun kankaalle ja rummut potkii päähän senkin jälkeen. kaiken kruunaa vokalisti joka osaa laulaa ja vieläpä eläytyä ja tuoda itseään esille! loistavaa!
0   +1 +2
 
9
Markus Y 15.12.2004
Meikkis on täällä jo arvostelemassa ennenkuin ehditte edes mainostaa. Ei ehkä ihan tuon Gatecrusherin veroinen, mutta silti aika lähellä kymppiä.

Intro sopii hyvin biisin yleiskuvaan, ja laulu on jälleen loistavaa. Tarttuvia melodioita on taas viljelty pitkin kappaletta, ihan niinkuin noilla teidän esikuvillakin.

Pitääpä kuunnella vielä tuo "I Hear Voices" ennen kuin menen nukkumaan.
0   +1 +2