Dive With a Whale (2004)

C-Beats | 23.06.2004 | Dance
3:14

Pitkästä aikaa oli aikaa leipoa tällanen koestus kasaan. Toivotaan että maistuu =)

9.00   1579 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Bompaze 22.03.2008
Muuten hyvä mut mun mielestä tästä puuttuu se kuuluisa "jokin", koko ajan tuntuu et "kohta tää varmaan alkaa" mut sit tää jo loppuukin. Siks saundeiltaan ja teknisesti muuten jees, mut melodiapuolta vois kehittää enemmän, nostatusta tai jotain..
0   +1 +2
 
10
MarcKrystal 16.04.2005
Tästähän tulee mieleen perhana toi Mortal Kombatin tunnari.Hyvässä mielessä siis. Tää on kyllä tosi hyvä biisi vaikka rummut vähän huonot onkin mut muuten huippu!
Melodiat kuulostaa tosi hienoilta ja bassot on kivan kuuloset!Osaisimpa itekki noin! :/
Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
siiki 25.03.2005
Biisi alkaa heti mielenkiintoisilla dance soundeilla ja melko pian alkaa jonkin näköinen hi-hat taustalla myöskin.
Biisi on rauhallista Dance menoa alusta alkaen. Mielestäni soundimaailmaan olisi voinut hieman ehkä panostaa mutta ei siinä mitään sillä kyllä tuolta hienoja soundeja löytyy ja varsinkin muutamia upeita efectejä löytyy tuolta taustalta ja siitä plussaa. Melodiat ovat erittäin peruskamaa kaikin puolin mutta hyvää silti.
Biisin laatu on melko hyvää ja miksaus on mielestäni melko hyvin onnistunut ainakin näin kuunnellen mutta siitä vielä hieman lisää kohta.

Rummut ovat melko perus dance kamaa mutta silti hyvät. Bassline on myöskin melko perus dancea mutta ei siinä mitään. Rummut saisivat olla ehkä pikkasen tehokkaammat niin kuulostaisi vieläkin paremmalta mutta menee näinkin. Rakenne on myöskin erittäin hyvä ja nyt siihen miksaukseen enemmän.
Elikkä alussa miksaus oli todella hyvän kuulonen mutta sitten kun rummut alkavat niin mielestäni miksaus ei oikein ole onnistunut. Lisää otetta vain biisiin. Hyvä!

Arvosana:9
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 26.06.2004
No... tämä on tälläst normaali kamaa minusta kuule ainaki hirveän usein mutta sillä ei ole mitään väliä koska sitä kuule mielellään ei mulla ole tästä mitään kritisoitavaa nii kyllä mä tälle 10 pistettä annan.
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 24.06.2004
Miksaus ja masterointi on tän biisin ehdottomat vahvuudet. Eli soundien laatu on kaikinpuolin hyvää eikä teknisesti ole pahemmin valittamista. Tää kuulostaa mun korvaan silti jonkinlaiselta demoversiolta, koska jo puolentoista minuutin kohdalla jäädään kiinni perusteemaan ja odotuksistani huolimatta jatkokehittelyä ei seurannut. Mielestäni jo kahden minuutin paikkeille kannattaa rauhoittaa alun teema ja alkaa kehitellä koukkuja tai nostatusta ja mukaan voi heittää vielä reilustikin uusia aineksia . Uskon, että tästä tulee oikein hyvä biisi jatkokehittelyn jälkeen.
0   +1 +2