The Fine Art of Retribution

Bonesaw | 20.06.2005 | Thrash Metal
4:27

Nelosraita. Mukana menossa vieraileva vokalisti Tuomas.

8.82   3870 kuuntelua

Kappaleen sanat

Incubating retribution
Retrospection of the fury
Fraudulence. Unleashed hatred
Resurrecting pervolsive faces

Punishment. Soon I devour
Annihilation. Death I adore
Appetizing with hellish redemptions
Defeat of the heavenly rebellion

Pernicious consequenses of intoxication
Destruction's persistent. Evil is present
Multitude of twisted laborations
Pestilence remains unavoidable

CHORUS
Vengeance is sweet
Revenge. Defeat
Harvesting anger's seed
Violence you see.
Behold, it's me
Hostile and vindictive until you bleed

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
OnniManni_ 12.12.2006
kympin arvonen biisi!! se radiomainen alku oli todella hyvä, ja niin myös örinät. biisin kulku todella hyvä.
0   +1 +2
 
10
AkiVee 02.11.2005
Näin kasvatustieteen tohtorismiehenä on hienoa huomata, että lukion englanninkielen opinnot ovat menneet hianosti perille, loistavat ovat lyriikat ja poikien opettajat myhäilevät Lions -tapaamisissa työnsä hedelmien konkreetisoitumista. Hauska tuo "kuulokkeista kuuluu alku", kokeilimme sitä aikoinaan Kotiteollisuuden Noitavasara -singlellä :)

Itseasiassa tämä on aika kaunis biisi sävellyksenä hieman oopperamaisine vokalisointeineen. Mukavia rytmivaihdoksia tässä ja nyt toi skittasoolo tukee hyvin biisiä eikä päinvastoin. Tästä tulee muuten mieleen tuo Lappeenrannan ex-ylpeys Slumgudgeon, jossa Mokoman Annala kitarisoi aikoinaan, kun mieheen tutustuin. Tämä on bändillenne kunnia, koska Slumgudgeon oli kautta aikain kiistatta yksi Suomen parhaita bändejä.
0   +1 +2
 
8
Sonoffrost 30.09.2005
Tosi herkkää ja tunteikasta kamaa. Herkistyin ihan. No mutta tosissaan taas hienoa louhintaa. Olisin antanut ysin jos biisistä olisi leikattu yksi minuutti veks ja kitarasoolo tunkiolle. Sori mut nyt en keksi enempää.
0   +1 +2
 
10
Livin' Dead 23.09.2005
Kolmas Maailmansota on alkanut!!! Täytyy kuunnella noi loputkin biisit tässä paremmalla ajalla mut vittu tää on kunnon mestaus-musiikkia! Oli vähän erillaisempaa Thrashia, joka on positiivinen puoli. Saatana!!!!!! Hyvä meno. Arvosana on yhtä paljon kuin mun huutomerkkien käyttö :)
0   +1 +2
 
MdsPressures 26.08.2005
jykevää menoa :D basarisaundista tarvii sanoa että nyt on osuttu naulan kantaan ...ördäys ei mun korvaan tälläkrtaa toimi mutta mikäs siinä jos tykkää...eihän teille uskalla sanoa mitään pahaa kun pistätte varmaan itse saatanan mun perääni :D:D:D no joo kovaa räimettä alusta loppuun, ok
0   +1 +2
 
Piru Kange 25.07.2005
Trashmetalli on yksi eniten vihaamistani genreistä. Yritän silti olla objektiivinen.

Kitaravallit ovat ihan tyylikkäät (vaikkakin makuni vastaiset). Laulajan laulussa on liikaa örinää, mutta laulumelodia tukee hyvin kitarointia. Nopeat kädet tuntuu löytyvän jokaiselta, kun pystytte tuollaista vauhtia pitämään soitossanne... siihen vaan trash mielestäni usein kaatuu; sävellykset jäävät puolitiehen tai hukkuvat kovan vauhdin alle...
0   +1 +2
 
9
rokkitrippi 20.07.2005
luusaha soimaan ja naapurin mummolle sisälmyskeittoa lahjaksi. oikeaa rullausta josta minä pidän, mut tuo laulajan teennäinen ääni mua hämmästytti. rumpalilla kulki mallikkaasti ja tää biisi räjäyttää pään. tuli laulusti gg allin mieleen osin. mut siis todella hyvää!
0   +1 +2
 
tuksu82 19.07.2005
Sahaa kätesi irti ja syö se, niin tiedät miltä minusta tuntuu, hyvää tämä oli.
0   +1 +2
 
9
Chemical Kim 18.07.2005
Sanoitukset iskevät siinä kohdin mitkä ymmärsin, eli säkeistön toinen kolmasosa ja kertosäe :)

Yksi huono asia, tasaiset tuplabasarit eivät mielestäni toimi missään kohdassa hyvin ja siksi pudotan ysiin. Muuten tämä on hyvä biisi. Tässä on tosi hyvä intro, tosi mukavat riffit ja tasainen laulu toimii tässä vallan mainiosti.

Taas laulun sovittaminen vähän yskii mutta sen ei edes huomaa riffien ja kompin ansiosta. Tässä on ihan oikeasti hyvä biisi jos ne samperit ankkakävelymäiset tuplabasarit saisi muutettua hieman mielenkiintoisimmiksi.

Hyvä Bonesaw! Hyvä Sadomatti! Tässä on elementtejä ja vaihtuvuutta paljon paremmin tehtynä kuin monissa muissa projekteissa, omaa mukaan lukien.
0   +1 +2
 
8
sikki-six 16.07.2005
Biisissä on jyrää ja oikeaa tappamisen meininkiä. rumpusoundit on aika konemaiset, on taidettu muuten Mätälihan One kuulla joskus.. Hyvin soitettu vaikkakaan ei kovin omaperäinen teos.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4