Odotusten Orjii

Antikiirus | 10.10.2021 | Mun eka biisi
3:03
10.00   141 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
SaastanenHippi 31.10.2021
tämä on vähän vakavammin tuotettua musiikkia. Ihan taitavaa laulantaa ja lyriikkaa. Leppoisat instrumentaalit ja soittelut. Vähän elektrobassoakin pörisemässä. Kyllä tämän voisi kuvitella vaikkapa jonkin suomi-elokuvan taustalla tai vaikka lopputeksteissä. Laadukas biisi, hyvä groove.
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.10.2021
Hyvä biisi hyvin sovitettuna ja toteutettuna. Asianmukaiset soundit sekä hienosti , puhtaasti ja tyylikkäästi lauletut vokaalit. Sanoitus toimii vallan mainiosti ilman liian alleviivaavaa julistusta vaikka tekstiin sisältyy oikeaa asiaakin. Soitinnus toimii tässä biisissä vallan mainiosti; ei liikaa eikä liian vähän. Miksaus ja tuotanto on tarkasti tehty siten, että kaikki instrumentit oli kaiveltu esiin ja niitä kutakin oli korostettu siellä missä tarvittiin. Erinomaisen hyvä kokonaisuus. Pointsit valitettavasti jäävät tällä kertaa antamatta kun kisa on kesken.
0   +1 +2
 
Windywalk 18.10.2021
Järjettömän hieno biisi. Huh huh! En lähde enempää analysoimaan. Mutta siis MAHTAVAA!
0   +1 +2
 
Uppe 11.10.2021
Aika jees veto! Jaa, että ensimmäinen tuotos ... tämä biisi luo kyllä odotuksen tulevista tosi kovista biiseistä ... Ja hyvin skulaa tämäkin! Hienot sanat, joissa on sisältöä kivalla tavalla, hieman "opetusta", mutta ei tyrkyttäen ... Laulutulkinnat ovat rentoja molemmilla, tosi vapautunutta tulkintaa; pidän myös äänenväreistä ja äänen käytöstä, jossa on kivasti bluesia. Biisi lähtee rauhallisesti liikkeelle, ja on mukavasti nousujohteinen, joka luo jännitettä ja pitää biisin energian kasvusuunnassa, kuten hyvässä biisissä juuri usein on. Soundit ovat sopivat tähän tyyliin. Sovitus toimii ja instrumentit toimivat hienosti tyyliä tukien. (En ole antanut numeroita näitä kisabiisejä arvioidessani, mutta kyllähän tässä kiitettävän puolella mennään.)
0   +1 +2